Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvų vasarojimas

Laina, nieko jie neiščiulpia, o ypač kai neišsimiegu, svoris visada auga... dvi dienas pavalgiau ir jau +kg... man užtektų priaugti 4 kg ir nebetilpčiau į savo drabužius..kažkada pasakojau, su Emilija taip galvojau, kad iščiulpia, visą parą ją maitindavau, nemiegojau...deja..per pusmetį priaugau 7 kg, teko susipirkti naujus drabužius, nes man visi lašiakai kraunasi per liemenį ir be šansų, pvz, kelnes užsisegti,priaugus nors porą kilų... numečiau po poros metų, ėsdama tik varškę su pasukom kartą per savaitę ir t.t., persisiuvau visą garderobą, o turiu jo, tai bliamba, nesveikai blush2.gif , ir dabar jau atgal nepaplatinsiu doh.gif , vadinasi,negaliu sau leist storėt, o ėėėėėėėėsssstttt noriu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 31, 19:14)
Laina, nieko jie neiščiulpia, o ypač kai neišsimiegu, svoris visada auga... dvi dienas pavalgiau ir jau +kg... man užtektų priaugti 4 kg ir nebetilpčiau į savo drabužius..kažkada pasakojau, su Emilija taip galvojau, kad iščiulpia, visą parą ją maitindavau, nemiegojau...deja..per pusmetį priaugau 7 kg, teko susipirkti naujus drabužius, nes man visi lašiakai kraunasi per liemenį ir be šansų, pvz, kelnes užsisegti,priaugus nors porą kilų... numečiau po poros metų, ėsdama tik varškę su pasukom kartą per savaitę ir t.t., persisiuvau visą garderobą, o turiu jo, tai bliamba, nesveikai blush2.gif , ir dabar jau atgal nepaplatinsiu doh.gif , vadinasi,negaliu sau leist storėt, o ėėėėėėėėsssstttt  noriu doh.gif  doh.gif

console.gif Bet tu, Kitty, tikrai liekna kaip cypa. Aišku, jei kalba eina apie viso garderobo pakeitimą... Nežinau, kaip išvengti šito svorio augimo.
Man tas pats. Aš po gimdymo nuo numesto svorio (kuris buvo +5 nuo pastojimo ir +9-10 nuo iki IVF'inio svorio) priaugau 3 kg doh.gif Nu Jėzau majonėzau. Jei ne tie ledai, tai... Tai matyt ką nors kitą ėsčiau, dievaž cool.gif
Nors va, šiandien dariausi naminių dietinių ledų. Tipo - kaloringųjų neėsiu. Kur tau biggrin.gif
Dariau taip (čia jei netyčia sugalvosi kada pasigaminti): nulupi bananą, perpjauni į kelias dalis, dedi į šaldiklį. Kai sušąla supjaustai griežinėliais ir dedi į blenderį. tada dar dedi nešaldytų uogų (dėjau šilauogių) ir viską išsuki iki homogeniškos masės. Išeina tiršti (kaip oft ice cream, gal kiek tirštesni) ledai. Skanumėlis!
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2014 07 31, 10:15)
Labas mergaites. Labai nedrasiai ir as jungiuosi prie Jusu smile.gif.

Mano  nestuke.gif  5 savaiteles, vakar gydytojas patvirtino, kad maziukas gimdoje. Kazkaip sunku tuo labai patiketi, ir tuo labiau issivajoti, nes juk dar tiek visko gali nutikti...

Sveika prisijungus į mūsų būrį thumbup.gif

Nepabėgsi nuo to nerimo dabar jau visą gyvenimą tongue.gif tongue.gif tongue.gif Viskas, mama, susitaikyk biggrin.gif

Kitty, naktimis nemiegant tikrai kai kuriems žmonėms auga svoris. Nepasakysiu tiksliai, bet tai susiję su medžiagomis, kurios veikia būtent miegant ir būtinai tamsoje. Jei nemiegam, arba miegam labiau šviesiu paros metu, tos medžiagos neveikia ir svoris auga. Šiaip man buvo toks periodas gyvenime, kai naktinėjau, o pamiegodavau paryčiais. Tai per mėnesį sugebėjau 15 kilų užsidėt...net tikras brolis neatpažino. Bet vaikę auginant tokios bėdos nebuvo, gal nesurinkdavau kalorijų, nes nebuvo to maisto ir tiesiog nespėdavau pavalgyt normaliai... Dabar tai nežinau kaip bus. Ir gyvenimas geresnis ir jau dabar turiu plius 11 kilų. Su dukra turėjau tik keturis priaugtus... Jei nenumesiu ir jei dar priaugsiu, tai irgi teks viską naujai pirkt... unsure.gif

Tu puikiai atrodai ir tie kilai, aišku, dzin, bet dėl drabužių tai tikrai būtų gaila. Gal neskubėk visko atsikratinėt, jei tikrai priaugsi, nusipirk kelis rūbelius ir palauk iki geresnio miego laikotarpio. Gal tada su sportu, miegu ir šiokia tokia dieta grįši į norma. Aišku, sunku, kai esi pripratus vis pasipuošt 4u.gif

Neverk, mama, aha, geras receptukas. Aš dar arbūzinius ledus labai mėgstu... drinks_cheers.gif

Bry, tavo mergytės tai gryna tu smile.gif Ir jos atrodo kaip identiškos dvynukės smile.gif Mielybės smile.gif
Atsakyti
Bryana, kokios gražios wub.gif ir labai panašios man.

QUOTE(Neverk @ mama,2014 07 31, 19:45)
console.gif Bet tu, Kitty, tikrai liekna kaip cypa. Aišku, jei kalba eina apie viso garderobo pakeitimą... Nežinau, kaip išvengti šito svorio augimo.
Man tas pats. Aš po gimdymo nuo numesto svorio (kuris buvo +5 nuo pastojimo ir +9-10 nuo iki IVF'inio svorio) priaugau 3 kg doh.gif Nu Jėzau majonėzau. Jei ne tie ledai, tai... Tai matyt ką nors kitą ėsčiau, dievaž cool.gif
Nors va, šiandien dariausi naminių dietinių ledų. Tipo - kaloringųjų neėsiu. Kur tau biggrin.gif
Dariau taip (čia jei netyčia sugalvosi kada pasigaminti): nulupi bananą, perpjauni į kelias dalis, dedi į šaldiklį. Kai sušąla supjaustai griežinėliais ir dedi į blenderį. tada dar dedi nešaldytų uogų (dėjau šilauogių) ir viską išsuki iki homogeniškos masės. Išeina tiršti (kaip oft ice cream, gal kiek tirštesni) ledai. Skanumėlis!

ačiū už receptą, geras, nežinojau tokio, būtinai išbandysiu, man ir dėl dukriuko svarbu, namie sėdėdama, vis kokio š.. užsimano doh.gif darau uogų ledus (į formeles, sutrinu uogas, kartais dar ko nors pieniško įdedu, bet retai), o va tokio recepto nebuvau girdėjus. ir viskas, tik bananai ir uogos?

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 31, 21:04)

Kitty, naktimis nemiegant tikrai kai kuriems žmonėms auga svoris. Nepasakysiu tiksliai, bet tai susiję su medžiagomis, kurios veikia būtent miegant ir būtinai tamsoje. Jei nemiegam, arba miegam labiau šviesiu paros metu, tos medžiagos neveikia ir svoris auga. Šiaip man buvo toks periodas gyvenime, kai naktinėjau, o pamiegodavau paryčiais. Tai per mėnesį sugebėjau 15 kilų užsidėt...net tikras brolis neatpažino. Bet vaikę auginant tokios bėdos nebuvo, gal nesurinkdavau kalorijų, nes nebuvo to maisto ir tiesiog nespėdavau pavalgyt normaliai... Dabar tai nežinau kaip bus. Ir gyvenimas geresnis ir jau dabar turiu plius 11 kilų. Su dukra turėjau tik keturis priaugtus... Jei nenumesiu ir jei dar priaugsiu, tai irgi teks viską naujai pirkt... unsure.gif

Tu puikiai atrodai ir tie kilai, aišku, dzin, bet dėl drabužių tai tikrai būtų gaila. Gal neskubėk visko atsikratinėt, jei tikrai priaugsi, nusipirk kelis rūbelius ir palauk iki geresnio miego laikotarpio. Gal tada su sportu, miegu ir šiokia tokia dieta grįši į norma. Aišku, sunku, kai esi pripratus vis pasipuošt  4u.gif

Neverk, mama, aha, geras receptukas. Aš dar arbūzinius ledus labai mėgstu...  drinks_cheers.gif
Bry, tavo mergytės tai gryna tu smile.gif Ir jos atrodo kaip identiškos dvynukės smile.gif Mielybės smile.gif

Nu va, aš irgi taip galvoju, pirmas tikslas-nepriaugti, bet jei priaugsiu - nepirksiu, sakau, nieko, nešiosiu tunikas, kol numesiu cool.gif nesąmonė taip daryt, kaip aną kartą, reikia tiesiog daugiau valios tiek kalbant apie maistą, tiek apie šopingą. Stengsiuos iš visų jėgų, po kokių metų matysim, kaip sekasi smile.gif))

Papasakok apie arbūzinius ledus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 31, 22:09)
ir viskas, tik bananai ir uogos?

Papasakok apie arbūzinius ledus ax.gif

Ir viskas. Tik svarbu bananą gerai sušaldyti.
Galvoju, kad kitąkart per konditerinį švirkštą dailiai išspausiu - dėl estetikos smile.gif

Apie arbūzinius irgi norėčiau išgirsti. Natalija, aūūū smile.gif
Atsakyti
Tai arbūzą sutrint ir sukišt į tas ledų ant pagaliuko formeles smile.gif Labai gaivina. Sau net nesivarginu, susipjaustau, užšaldau ir graužiu. Bet kai sutrini ir formelėse tai grynai vaisiniai ledai, labai smagiai laižosi smile.gif

Termino diena. Nieko. Be to, kad vėl wc taip sutraukė užpakalį ir šlaunį, kad nei nulipt, nei pratęst procesą... Na ir dukrė grįžo iš sodo, tai aš visą naktį vėl nemiegojau ir galvojau, kaip man čia ją sugriebt ir nepaleist vėjais, nes jau taip ją tie vėjai traukia... Kol buvo sode kažkaip buvau atsipalaidavus, bet paklausius visokių istorijų supratau, kad be reikalo.
O nedaėdus kokia grįžo doh.gif Nu beveik suaugęs žmogus, bet pasimaitint nemoka... Žodžiu.. nerimauji, kai nepastoji, nerimauji, kai pastoji, po to pratęsi šį malonų užsiemimą iki pat gyvenimo galo... Mačiau knygą "Moterys, kurios nerimauja per stipriai". Gal reik paskatyt...
Atsakyti
QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 01, 08:34)
Tai arbūzą  sutrint ir sukišt į tas ledų ant pagaliuko formeles smile.gif Labai gaivina. Sau net nesivarginu, susipjaustau, užšaldau ir graužiu. Bet kai sutrini ir formelėse tai grynai vaisiniai ledai, labai smagiai laižosi smile.gif

Termino diena. Nieko. Be to, kad vėl wc taip sutraukė užpakalį ir šlaunį, kad nei nulipt, nei pratęst procesą... Na ir dukrė grįžo iš sodo, tai aš visą naktį vėl nemiegojau ir galvojau, kaip man čia ją sugriebt ir nepaleist vėjais, nes jau taip ją tie vėjai traukia... Kol buvo sode kažkaip buvau atsipalaidavus, bet paklausius visokių istorijų supratau, kad be reikalo.
O nedaėdus kokia grįžo  doh.gif Nu beveik suaugęs žmogus, bet pasimaitint nemoka... Žodžiu.. nerimauji, kai nepastoji, nerimauji, kai pastoji, po to pratęsi šį malonų užsiemimą iki pat gyvenimo galo... Mačiau knygą "Moterys, kurios nerimauja per stipriai". Gal reik paskatyt...

Dėkui už receptą 4u.gif Reikės pasiryžti sėkliukių rakimui ir pasigaminti arbūzinių ledų.

Dėl nerimo - taip, visiškai taip. Analogiška situacija. Bet gimus mažiukei manyje buvęs nerimas dėl didžiosios kažkaip transformavosi ir susiprojektavo į nerimą dėl mažiukės. Ne tokiais masteliais ir dažniausiai net be pagrindo. Naobettačiau...
Atsakyti
labas merginos,
nors viena diena atokvepio nuo karsciu . Ir gerai, kad siandien, nes nuo 9 iki 18 val pas mus elektra isjungia - planinis taisymas kazkokis. O pas mus gi viskas veikia tik nuo elektros. Zodz, vyrelis pajunge generatoriu, tai vanduo yr, sviesa, saldikliai ir saldytuvai, telikas bei kompas veikia. Kavos issiverdu ant kelionines dujines virykles. Gerai, kad kondiskes jungt nereik, nes tiek nepatemptu musu generatorius doh.gif

prabudau puse septyniu skaudancia galva, tai ikaliau paracetamolio (gal nieko nuo vienos tabletkos? unsure.gif ) . paskui vel uzmigau. tai kazkoks kvanka sugebejo paskambint astunta ryto (numeris nepazistamas, matyt, darbiniai reikalai). nekeliau, tik atmeciau, gerai, kad mazes neprizadino. Ta proga teko keltis, pamyniau savo treniruokli, paskum nulekem issimaudyt - vanduo siandien- kaifas wub.gif

ale naktimis jau pradeda mane kamuot mintys apie gimdyma, visgi liko jau nebe daug. Bijau ir natur, bijau ir cezario. kaip ta bezdzione, kur norejo but ir grazi, ir protinga. nezinau , ku rinktis doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 31, 19:14)
Laina, nieko jie neiščiulpia, o ypač kai neišsimiegu, svoris visada auga... dvi dienas pavalgiau ir jau +kg... man užtektų priaugti 4 kg ir nebetilpčiau į savo drabužius..kažkada pasakojau, su Emilija taip galvojau, kad iščiulpia, visą parą ją maitindavau, nemiegojau...deja..per pusmetį priaugau 7 kg, teko susipirkti naujus drabužius, nes man visi lašiakai kraunasi per liemenį ir be šansų, pvz, kelnes užsisegti,priaugus nors porą kilų... numečiau po poros metų, ėsdama tik varškę su pasukom kartą per savaitę ir t.t., persisiuvau visą garderobą, o turiu jo, tai bliamba, nesveikai blush2.gif , ir dabar jau atgal nepaplatinsiu doh.gif , vadinasi,negaliu sau leist storėt, o ėėėėėėėėsssstttt  noriu

ktity, taip jau yra is tiesu, kad miego trukumas veikia svorio augima. Bet realiai, dabar tau reiketu susideliot ne kiek, o ka valgyti . kad jaustum sotuma, bet neaugtu per daug svoris. Aisku, kai maitini, tai sudetinga, nes reik vengt visokiu produktu, kurie skatina pilvo putima unsure.gif Aplamai, turbut kol maitinsi, nesuk labai smegenu del svorio, o paskui susiimsi, kai baigsi maitint mirksiukas.gif Bet suprantu, kaip nervas ima... as jau dabar turiu +12 kg (o taip svajojau sutilp i 10 kg unsure.gif ).

QUOTE(Neverk @ mama,2014 07 31, 19:45)
Nu Jėzau majonėzau. Jei ne tie ledai, tai... Tai matyt ką nors kitą ėsčiau, dievaž
Nors va, šiandien dariausi naminių dietinių ledų. Tipo - kaloringųjų neėsiu. Kur tau

lotuliukas.gif geras posakis
skamba skaniai tavo ledai, bet as tokia tingine, jauciu nepasidarysiu doh.gif as tai salta arbuza ryju kilogramais.

QUOTE(Natalija_V @ 2014 07 31, 21:04)

aha , ka gi cia mums tavo liniuote rodo bigsmile.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 31, 22:09)
ačiū už receptą, geras, nežinojau tokio, būtinai  išbandysiu, man ir dėl dukriuko svarbu, namie sėdėdama, vis kokio š.. užsimano  darau uogų ledus (į formeles, sutrinu uogas, kartais dar ko nors pieniško įdedu, bet retai), o va tokio recepto nebuvau girdėjus. ir viskas, tik bananai ir uogos?

kitty , dar yra receptas, bet aisku, jis jau ne dietinis, tiek, kad namu gamybos ir be jokiu E . Isplaki 500 g grietineles kartu su kondensuoto pienu (1 skardine), sudedi i formeles ir uzsaldai. Taip zinau, daro ir ledu tortus (prideda del spalvos skirtingu uogu i sluoksnius - sake, ir pigu ,ir skanu.).

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 01, 08:34)
. Žodžiu.. nerimauji, kai nepastoji, nerimauji, kai pastoji, po to pratęsi šį malonų užsiemimą iki pat gyvenimo galo... Mačiau knygą "Moterys, kurios nerimauja per stipriai". Gal reik paskatyt...

natalija, gi zinai, - mazi vaikai - mazi vargai, dideli vaikai - dideli vargai. I tep iki pencijos doh.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2014 08 01, 09:39)
Dėkui už receptą : Reikės pasiryžti sėkliukių rakimui ir pasigaminti arbūzinių ledų.

as tai arbuza valgau su visom seklom biggrin.gif nespjaudau. sako, labai gerai zarnas pravalo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuliukas27 @ 2014 07 31, 12:15)
Labas mergaites. Labai nedrasiai ir as jungiuosi prie Jusu smile.gif.

sveika prisijungus 4u.gif Nerimas nedings, sunkiai pastojus jis normalu, bet tikrai viskas bus gerai rolleyes.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 31, 20:14)
vadinasi,negaliu sau leist storėt, o ėėėėėėėėsssstttt  noriu doh.gif  doh.gif

mamyt, tave bart reiks. Maitinant ir dar DU lelius apie joki kudinimasi negalvok. Valgyk normaliai pilnaverti maista, aisku, atsisakant kokiu ''pagrauzimu-nesamoniu'', nuo kuriu gali tas svoris augti. Juk nedamiegojimas, nepavalgymas, nuovargis tau paciai atims greit jegas, tad baik cia apie liemens apimtis galvot, kai dvynukus pagimdei vos ne vakar cool.gif

QUOTE(Natalija_V @ 2014 08 01, 09:34)
Termino diena. Nieko. Be to, kad vėl wc taip sutraukė užpakalį ir šlaunį, kad nei nulipt, nei pratęst procesą...

su termino diena ir jau oficialiai laukiam naujienu bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(laina12 @ 2014 08 01, 11:27)
Zodz, vyrelis pajunge generatoriu, tai vanduo yr, sviesa, saldikliai ir saldytuvai, telikas bei kompas veikia. Kavos issiverdu ant kelionines dujines virykles. Gerai, kad kondiskes jungt nereik, nes tiek nepatemptu musu generatorius doh.gif

kompas ir kava jei yra, tai jau galima tikrai gyventi smile.gif

As tai dar nuo galvos skausmo nieko negeriau, kazkaip isbunu unsure.gif Bet gale nestumo tai jau tikrai nepakenks tas paracetamolis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mika...: 01 rugpjūčio 2014 - 10:55
Aciu aciu merginos pameginsiu nesijaudinti smile.gif. Tik kazkaip labai darbe blogai nusiteikiau snd, daresi koleges ale ta burima su ziedu kur parodo kiek vaikiuku bus, o man jis stovi vietoje ir viskas - lyg nebus nei vieno, tai taip sirdi suspaude sad.gif. zinau kad cia nesamone, bet vistiek labai nesmagu sad.gif.

Labai aciu uz arbuziniu ledu recepta, banano varianta zinojau, o vat is arbuzo neteko girdeti smile.gif. Reikes bandyti darytis, nes vyras ledus vos ne kilogramais valgo
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Gal kas mane pamenate is "Nesulaukianciu gandru" forumo temuciu mirksiukas.gif Seniai planuojame mazyliuka, bet vis kazkaip nepavykdavo ir jau maniau,kad niekada nerasysiu jau sioje temuteje. O stai STEBUKLAS ivyko ir as laukiuosi. Tad manau,kad drasiau jau galiu jungtis prie jusu.
Siandien buvau pas gydytoja,tai patvirtino kad nestumas gimdoje ir matosi viena puslyte.
Ji 8.13mm ir dave nuotraukele.Tai verkiu pasikukciodama is laimes wub.gif Man siandien yra 5 sav. ir 3 dienos,o gydytojos echo parode 5 sav. ir 2 dieneles.
Tik maudzia momentais gana stipriai pilvuko apacia ir paskauda nugaryte ar suduria kazkur klubo kaule,tai kai gydytojai pasakiau sake negerai,bet nestumas mazas ir padaryti nieko negalima.Taigi,lieka tie patys vaistukai ir kai labai jau sumaudzia isgeriu magnesium diasporal ax.gif
Bus malonu bendrauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 01, 13:38)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Gal kas mane pamenate is "Nesulaukianciu gandru" forumo temuciu mirksiukas.gif Seniai planuojame mazyliuka, bet vis kazkaip nepavykdavo ir jau maniau,kad niekada nerasysiu jau sioje temuteje. O stai STEBUKLAS ivyko ir as laukiuosi. Tad manau,kad drasiau jau galiu jungtis prie jusu.
Siandien buvau pas gydytoja,tai patvirtino kad nestumas gimdoje ir matosi viena puslyte.
Ji 8.13mm ir dave nuotraukele.Tai verkiu pasikukciodama is laimes wub.gif Man siandien yra 5 sav. ir 3 dienos,o gydytojos echo parode 5 sav. ir 2 dieneles.
Tik maudzia momentais gana stipriai pilvuko apacia ir paskauda nugaryte ar suduria kazkur klubo kaule,tai kai gydytojai pasakiau sake negerai,bet nestumas mazas ir padaryti nieko negalima.Taigi,lieka tie patys vaistukai ir kai labai jau sumaudzia isgeriu magnesium diasporal ax.gif
Bus malonu bendrauti 4u.gif

Kaip smagu tave cia matyti thumbup.gif nestuke.gif Stiprus musu cia virusiukai, tad viskas bus gerai, uzkretem iki gimdymo biggrin.gif
P.S kiek pamenu, kad turi problemu su skydliauke, tai siulyciau nieko nelaukus registruotis pas endokrinologa, nes tikrai bus reikalingas stebejimas iki gimdymo, ir doziu koregavimas. Magni vartok drasiai, ne tik kai uzeina skausmai smile.gif
Sekmes dar karta nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingbri: 01 rugpjūčio 2014 - 13:07