QUOTE(Karvute @ 2014 08 23, 17:48)
naujai temai kuriant, galima aprasyti kokais programas naudojate 3d erdvei kurti??? pavadinimus, gal net instaliacijos puorodas! aciu plius ar su tom programom galima visusu kambarius daryti? ten yra lovu, spintu, pianino komplektacija??? Dekoju
Man rodos, kad pakankamai aiškiai tai paminėta yra pirmoje žinutėje:
QUOTE(Juodai @ 2014 07 21, 15:31)
12. vizualizuotis galima naudojant programėles kaip Ikea kitchen planner, Sketch up ir pan, pasiklauskite Googlo

Taip pat puikiai naudojama Powerpoint ir Paint programos (dvimačiams vaizdeliams).
Nuorodas aišku galima sudėti, tačiau tie žmonės, kurie turi ambicijų patys susidėlioti virtuvę ar kitą kambarį su spec. programa, tikrai susiras per google paminėtas programas

.
Ikea kitchen planner yra specializuota virtuvių programa, kaip iš pavadinimo turėtų būti aišku

.
Sketch Up yra plati programa, su kurią bet ką galit piešti. Ji turi internetinę biblioteką, į kurią kelia vartotojai savo sukurtus objektus. Ten daug ko galima rasti

. Galima vėliau ir savo kūrybą įkelti. Aš virtuvės spinteles/stalčius/blokus esu nusibraižius pati, o visa kita ieškau tenai

. Yra ten ir virtuvių komplektų, tačiau virtuvė tokis dalykas, kiekvienam vis kitokia ji, todėl pasiėmus iš ten taisyti užimtų daug laiko, greičiau savo nusipieši.
QUOTE(Freke @ 2014 08 23, 17:50)
O man atrodo jei čia klausinėji nuomonių,patarimų šiaip viskių įdėjų tai ir prieš kitas būtų šiek tiek nefain tik gauti info. Pvz man
juodai daug patarimų davė ir manau kai turėsiu virtuvę būtinai jai parodysiu. Nes tai yra ir jos intelektinė nuosavybė. Kiekvienai mamai įdomu koks jos kūdikis išėjo
Ačiū,
Freke, Jūs puikiai suprantate viso to reikalo esmę

.
QUOTE(Karvute @ 2014 08 23, 17:53)
is cia rodytu virtuviu patiko daug ideju
Būtent todėl to norisi, kad pasidalintų dalyvės savo virtuvėmis, ir atvirai pasipasakotų kas pavyko, kas nelabai. Kalbos kalbomis, tačiau, kai yra iliustracija, labiau įsimena gera idėja

.
Iš tikrųjų gal reiktų tą privačią šitos temos galeriją pasidayti, tik nežinau kaip

. Čia turbūt į moderatorę reikia kreiptis

.