QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 17, 11:55)
Ir kuo įdomios, kuo neįtikinančios? Nė vienas klausimas nekilo? :)Jaučiasi ar tai pyktis, ar kas :"kaip ir bet kurio kito" - negi visų nuomonė turi būti svarbi ir įdomi? Įdomumas įdomumu, bet dar reikia ir pasigillinti, stengtis suprasti.
P.S. Jei žmogus nenori tikėti, jo niekas neįtikins, jokie argumentai. Tik man norėtųsi bendrauti nuoširdžiai, atmetus asmeniškumus, be užgauliojimų ir įžeidinėjimų, tačiau, kaip matau, sudėtinga (davatkiškumas, etc).
vakar norėjau parašyti daug ir plačiai, bet kol parašiau internetas dingo, tad šiandien pasisakysiu trumpai.
ar nekilo klausimų - tikrai ne. mano vertybių ir pasaulėžiūros tikrai nesupurtys kažkieno samprotavimai ir bandymas kažką prie kažko pritempti. kilo tik noras ginčytis, šiaip, dėl pačios diskusijos, nes jau seniai supratau, kad jei susitinka du žmonės su skirtingom nuomonėm, tai paprastai išsiskiria kiekvienas dar labiau įsitikinęs sava tiesa. gaila, negaliu padiskutuoti su autorium, nes čia tik citata. gaila, kad rašai kitų žodžiais, slepiesi už kito žmogaus nuomonės
ir taip, aš negaliu tikėti, bent jau šiuo metu. gal kada nors atsiversiu į tikėjimą, kas žino. bet dėl to niekas neprivers manęs pasijusti prastesne ar žemesne būtybe už tikinčiuosius. jau geriau turėsiu tik sieliūkštę, bet būsiu sąžininga pati sau: egzistenciniai klausimai jau nebekankina, gyvenimo malonumų atsisakyti nežadu.
QUOTE(klopedija @ 2014 09 17, 18:22)
Žinai, kažkaip abejoju.

Jei vaikinas stilingas (kažkaip tik šis požymis man krenta į akis), jis gali būti gėjus arba estetas-perfekcionistas. 50:50.
manęs nuojauta dar niekad neapgavo

stilingas, dar nereikškia, kad gėjus. bet tiesiog išsiduoda nevalingai: judesys, žodis, ne ten mestas žvilgsnis