Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 89 laida

QUOTE(saintlina @ 2014 09 17, 17:37)
Va užrodė Langana naują puslapį, tai spėk, ką pirmiausia parsisiunčiau - ogi Marininos naują knygą

Kurią? Aš parsisiunčiau bent kelias dar nematytas, iš kitur, tai jau susimaišiau kas nauja. Gal "Angelai ant ledo neišgyvena"?
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 09 17, 11:58)
na, bet vyrus gėjus juk atskiriam  rolleyes.gif
Žinai, kažkaip abejoju. biggrin.gif Jei vaikinas stilingas (kažkaip tik šis požymis man krenta į akis), jis gali būti gėjus arba estetas-perfekcionistas. 50:50. doh.gif
Dėl moterų panašiai.
Aš pati kartais sakau "aš - vyras!" Bet niekas manimi netiki! lotuliukas.gif Visi prieš mane susimokė, nori padaryti melage. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Idioma, sveika prisijungus. 4u.gif
Aš taip pat skaitau knygas "kalnais". Dabar kalno viršūnėlėj "Išgelbėtas liežuvis" ir "Žvelk į arlekinus!". Laukiamiausia knyga - "Alamutas".
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 09 17, 18:19)
Kurią? Gal "Angelai ant ledo neišgyvena"?

taip, šitą smile.gif
Atsakyti
Trys knygos vienu metu - dar nieko, aš pradedu skaityti vienu metu kokias 7 knygas doh.gif Reikia gydytis jau blush2.gif Neimti iš penkių bibliotekų. Nes kuo daugiau skaitau vienu metu, tuo mažiau perskaitau knygų iki galo. Kažkaip reikia persiauklėti smile.gif

Šiuo metu graužtukas - "Ir aidejo kalnai". Papuoliau į tokią bedugnę, nebesuprantu, kas ir kaip ir trūksta motyvacijos aiškintis, laukti, ir laiko trūksta, aišku.

Studijoms skaitau labai gerą knygą (įspusėjau) -
"Kaip kalbėti su vaikais, kad jie klausytų ir kaip klausyti, kad vaikai kalbėtų". Parašyta nemoksliniu stiliumi, su pavyzdžiais, pokalbiais, gera tikrai.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 09 17, 14:44)
Gal todėl, kad apie vaikus g.gif Skriaudžiamus.Kažkaip nejaudina manęs labai visokie žiaurumai  knygose,kai juose suaugę aprašomi.O va vaikai bais jautri tema...

Po gero sekso  biggrin.gif Čia aš ne apie tą, kuris skirtas tik  vaikam daryt  rolleyes.gif

Kur jau ten ligota ir seksas, nepajėgčiau biggrin.gif O man seksas yra seksas - specialiaus nežinau vaikų darymui tongue.gif
Atsakyti
Įpusėjau Tapino "Vilko valandą" ir atsidūsėjus išėjau į darbą...

QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 17, 13:30)
audio knygų tongue.gif

nu cool.gif kartu su muzika - man nemaišo. Darbe visą laiką šveicarijos klasikinės muzikos radija.

QUOTE(adija5 @ 2014 09 17, 13:44)

Po gero sekso  biggrin.gif Čia aš ne apie tą, kuris skirtas tik  vaikam daryt  rolleyes.gif

g.gif ta prasme, seksas, kai yra tikimybė, kad bus vaikas yra ne toks geras? lotuliukas.gif

QUOTE(gintarelia @ 2014 09 17, 14:29)
O Tu manai dailūs poetai krepšinio nežiūri? Nežinau, kaip su poezija, bet stilingų ir nepilvotų arenoje tikrai netrūksta.

Žinoma, buvo istorijoje dailių, bet man pirmiausia į galvą ateina Patackas ir Geda blush2.gif

QUOTE(klopedija @ 2014 09 17, 17:46)
Primink, apie kokį laikmetį knyga?  g.gif

XVII a. Portugalija.

QUOTE(klopedija @ 2014 09 17, 18:22)
Žinai, kažkaip abejoju.  biggrin.gif  Jei vaikinas stilingas (kažkaip tik šis požymis man krenta į akis), jis gali būti gėjus arba estetas-perfekcionistas. 50:50.  doh.gif
Dėl moterų panašiai.

Tai? Kaip turėtų atrodyti lesbietė? Mane akademijoje buvo tuo apkaltinę, nes tuo metu mėgau dėvėti kelnes, marškinius, liemenę ir dar švarką - labai jau jaukiai jaučiausi. Ai, ir dar plaukai į kuodą, ir jokios kosmetikos (nes ir taip tobula cool.gif ) jau galima diagnozuoti? biggrin.gif

QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 18, 07:08)
O man seksas yra seksas - specialiaus nežinau vaikų darymui tongue.gif

be apsisaugojimo priemonių.

Noriu namo pas Vilko valandą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 17, 11:55)
Ir kuo įdomios, kuo neįtikinančios? Nė vienas klausimas nekilo? :)Jaučiasi ar tai pyktis, ar kas :"kaip ir bet kurio kito" - negi visų nuomonė turi būti svarbi ir įdomi?  Įdomumas įdomumu, bet dar reikia ir pasigillinti, stengtis suprasti.

P.S. Jei žmogus nenori tikėti, jo niekas neįtikins, jokie argumentai. Tik man norėtųsi bendrauti nuoširdžiai, atmetus asmeniškumus, be užgauliojimų ir įžeidinėjimų, tačiau, kaip matau, sudėtinga (davatkiškumas, etc).

vakar norėjau parašyti daug ir plačiai, bet kol parašiau internetas dingo, tad šiandien pasisakysiu trumpai.

ar nekilo klausimų - tikrai ne. mano vertybių ir pasaulėžiūros tikrai nesupurtys kažkieno samprotavimai ir bandymas kažką prie kažko pritempti. kilo tik noras ginčytis, šiaip, dėl pačios diskusijos, nes jau seniai supratau, kad jei susitinka du žmonės su skirtingom nuomonėm, tai paprastai išsiskiria kiekvienas dar labiau įsitikinęs sava tiesa. gaila, negaliu padiskutuoti su autorium, nes čia tik citata. gaila, kad rašai kitų žodžiais, slepiesi už kito žmogaus nuomonės 4u.gif

ir taip, aš negaliu tikėti, bent jau šiuo metu. gal kada nors atsiversiu į tikėjimą, kas žino. bet dėl to niekas neprivers manęs pasijusti prastesne ar žemesne būtybe už tikinčiuosius. jau geriau turėsiu tik sieliūkštę, bet būsiu sąžininga pati sau: egzistenciniai klausimai jau nebekankina, gyvenimo malonumų atsisakyti nežadu.

QUOTE(klopedija @ 2014 09 17, 18:22)
Žinai, kažkaip abejoju.  biggrin.gif  Jei vaikinas stilingas (kažkaip tik šis požymis man krenta į akis), jis gali būti gėjus arba estetas-perfekcionistas. 50:50.  doh.gif

manęs nuojauta dar niekad neapgavo cool.gif stilingas, dar nereikškia, kad gėjus. bet tiesiog išsiduoda nevalingai: judesys, žodis, ne ten mestas žvilgsnis
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2014 09 17, 11:50)
O as labai popsiskai "Bado zaidyniu" antra dali skaitau. Tiesiog po ranka pasitaike.

Man tai bibliotekoj po ranka Kiera Cass "Atranka" pasitaikė, tai pasiėmiau biggrin.gif Tik nežinau ar tikrai skaitysiu.

QUOTE(klopedija @ 2014 09 17, 19:22)
Laukiamiausia knyga - "Alamutas".
ax.gif

O kažin iš šios stovyklos žinių nėra? g.gif Ar išleis gruodžio pabaigoje - juk dar 2014-ieji bus biggrin.gif

QUOTE(Gemma @ 2014 09 18, 12:27)
ir taip, aš negaliu tikėti, bent jau šiuo metu. gal kada nors atsiversiu į tikėjimą, kas žino. bet dėl to niekas neprivers manęs pasijusti prastesne ar žemesne būtybe už tikinčiuosius. jau geriau turėsiu tik sieliūkštę, bet būsiu sąžininga pati sau: egzistenciniai klausimai jau nebekankina, gyvenimo malonumų atsisakyti nežadu.

manęs nuojauta dar niekad neapgavo  cool.gif stilingas, dar nereikškia, kad gėjus. bet tiesiog išsiduoda nevalingai: judesys, žodis, ne ten mestas žvilgsnis

drinks_cheers.gif Prisidedu prie netikinčiųjų stovyklos ir sakau, kad jeigu tikėjimas yra argumentas visais gyvenimo atvejais, tai netikėjimas - irgi. Nes kitaip tai jau diskriminacija.

Mano draugės vaikinas prieš kelis metus (tuo metu gyveno Anglijoje), kai dar nebuvo viešai kalbama ir žinoma apie Roko Žilinsko orientaciją, vos jį per TV pamatęs paklausė, ar lietuviai jau homoseksualus į seimą renka.
Atsakyti
Gerai, kad gyvenime nėra būtina visko suprasti, visus suprasti, visiems įtikti.

Vieni nesupranta vieno, kiti - kito. 4u.gif Aš nesugebu suprasti, kaip galima būti netikinčiu. Bet juk ne tai svarbiausia? mirksiukas.gif

Grįžtam prie knygų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 09 17, 17:37)
Va užrodė Langana naują puslapį, tai spėk, ką pirmiausia parsisiunčiau - ogi Marininos naują knygą  biggrin.gif  Reik kažkaip susikaupt ir nors prie kažko rimtesnio sugrįžt  doh.gif

Ai,kam save prievartaut. Nebent bijai,kad kokia smegenų dalis atrofuosis biggrin.gif . Beje,Marininos dar nieko neskaičiusi.Mačiau,kad prikepusi ji tų knygų gyvą galą blink.gif
Pasiėmiau Tapiną ir Čekuolio seną karvę ax.gif
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 18, 08:08)
Trys knygos vienu metu - dar nieko, aš pradedu skaityti vienu metu kokias 7 knygas doh.gif Reikia gydytis jau blush2.gif

Nemoku aš taip.Kelių knygų iš karto.Tiksliau ,nemokėjau iki šiol biggrin.gif Kol perskaičiau Spalio Tylėjimą,dar tris detektyvus suvirškinau doh.gif .
QUOTE(Gemma @ 2014 09 18, 12:27)
gaila, kad rašai kitų žodžiais, slepiesi už kito žmogaus nuomonės  4u.gif

Na,nemanau,kad kito žmogaus citavimas yra slėpimasis,jei tos mintys ir požiūris sutampa schmoll.gif .
Dėl tikėjimo,tai prastesnio krikščionio nei pati esu,nepažįstu. Man reikia faktų,o jų nėra.Bet bedieve savęs neskaitau.Ir siela pas mane oho kokia biggrin.gif
A va dėl to šv.Augustino man iš karto jo orientacija aiški . Moterą turėjo,pas kekšes,kaip kuilys ėjo, paskui vyskupu tapo... g.gif Faktas,kad vyriškoj kompanijoj jam labiau patiko ax.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif
Ei, vilnietes, gal jau laikas i meeta rinktis? Seniai nebuvom susitikusios 4u.gif Ka manot apie kita ketvirtadieni? 4u.gif
Saintlina, is taves laukciau gylibiu n-tosios dalies biggrin.gif 4u.gif Ir nesuprantu kam tu save kankinti nori biggrin.gif Jei nesiskaito dabar rimtos knygos, tai ir neskaityk 4u.gif Knygomis reikia megautis mirksiukas.gif
QUOTE(nihilistė @ 2014 09 18, 14:13)
Man tai bibliotekoj po ranka Kiera Cass "Atranka" pasitaikė, tai pasiėmiau biggrin.gif Tik nežinau ar tikrai skaitysiu.

Manau, kad neskaityk mirksiukas.gif Nors pradzia visai nebloga ir distopine fantastika kvepia, pabaigoje virsta meiles romanu smile.gif Graziu, paauglisku biggrin.gif Nors, as pati, tai labai skaniai suskaiciau ir jau maciau, kad antra dali greit numatoma isleisti smile.gif Skaitysiu ir antra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 18 rugsėjo 2014 - 12:54
Pabaigiau šiandien Hunter S. Thompson "Romo dienoraštis". Visai nebloga, bet jo "Baimė ir neapykanta Las Vegase" patiko labiau (tiesa, skaičiau ją prieš beveik 3 metus g.gif). Dabar visa apmąstymuose - neišsirenku kurią iš trijų knygų skaityt: Simone de Beauvoir "Visi žmonės mirtingi", Philip Roth "Amerikietiška pastoralė" ar William Faulkner "Šventovė" g.gif Gal skaitėt kas, galit pakomentuot? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zis @ 2014 09 18, 13:52)
Manau, kad neskaityk mirksiukas.gif Nors pradzia visai nebloga ir distopine fantastika kvepia, pabaigoje virsta meiles romanu smile.gif Graziu, paauglisku biggrin.gif Nors, as pati, tai labai skaniai suskaiciau ir jau maciau, kad antra dali greit numatoma isleisti smile.gif Skaitysiu ir antra biggrin.gif

Tai aš nieko rimto ir nesitikiu, be to, kartais užplaukia noras tokias knygas paskaityt biggrin.gif Matysiu kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2014 09 18, 13:13)
O kažin iš šios stovyklos žinių nėra? g.gif Ar išleis gruodžio pabaigoje - juk dar 2014-ieji bus biggrin.gif
Kol kas nesigirdi. verysad.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 09 18, 13:28)
Grįžtam prie knygų? 4u.gif
O, ne! Ir vėl knygos?! doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(nihilistė @ 2014 09 18, 13:58)
Šitą. Nes mane irgi domina. mirksiukas.gif

O dėl homoseksualų atpažinimo, tai ką aš žinau?.. g.gif Gal man tiesiog nerūpi? Labiau rūpi, įdomus žmogus ar ne. Yra ne gėjų, kurių nevirškinu user posted image , yra gėjų, su kuriais įdomu bendrauti... biggrin.gif

Tai gal žmones skirstyčiau kaip knygas: įdomus arba neįdomus. biggrin.gif
Atsakyti