Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 89 laida

QUOTE(saintlina @ 2014 10 20, 17:22)
Mergiotės, o niekam su libis nėr bėdų? Kažkodėl niekaip negaliu prisijungti, vis netinka mano duomenys  unsure.gif

Matyt išties bėdos tik su Vilniaus CB buvo. Pasusirašinėjau su jais ir vėl viskas veikia thumbup.gif . Mėgink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shusha @ 2014 10 23, 14:15)
Matyt išties bėdos tik su Vilniaus CB buvo. Pasusirašinėjau  su jais ir vėl viskas veikia  thumbup.gif . Mėgink  mirksiukas.gif

jei bandau jungtis pagal e-laišku gautą nuorodą - neveikia. Bet tiesiogiai per vcb prisijungiu smile.gif
Atsakyti
As kazkada angliskai skaiciau, atsiliepima rasiau ir net nezinojau, kad si knyga yra lietuviskai isleista:
http://www.knyguklub...9955164968.html

Itraukianti tokia, ypac trileriu megejams. Ir medicinos yra.
Atsakyti
Baigiau skaityti M. Tournier "Girių karalių". Nu ką aš galiu pasakyti... g.gif Premiją rašytojas gavo tikrai pelnytai, kaip „geriausios ir vaizdingiausios metų prozos“ autorius. Knyga įtraukė, buvo labai įdomu. Net neįsivaizduoju, kaip pagal tokią knygą galima pastatyti filmą, kad ir su D. Malkovičiumi. Yra sąsajų su Lietuva. bigsmile.gif Jeigu visos Gonkūrus gavusios knygos yra tokios, norėčiau jas skaityti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 10 24, 12:24)
Baigiau skaityti M. Tournier "Girių karalių".

ačiū už atsiliepimą. Traukiu į savo must read.
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 10 24, 12:24)
Jeigu visos Gonkūrus gavusios knygos yra tokios, norėčiau jas skaityti.  thumbup.gif

Aš iš rašytojų, kurie gavo Gonkūro premiją, tik penkių rašytojų knygas skaičiau blush2.gif iš kurių du - tas pats asmuo hihihi.gif Nepopuliarios, o gal neverčiamos unsure.gif mastau.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau apdovanotus rašytojus. Lietuvių kalba nemažai yra išverstų, ir visi girdėti. Kai kurie net labai žinomi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2014 10 24, 16:11)
Pažiūrėjau apdovanotus rašytojus. Lietuvių kalba nemažai yra išverstų, ir visi girdėti. Kai kurie net labai žinomi.  bigsmile.gif

Reikės pasidairyti ax.gif Nes aš tik žinau:
Simone de Beauvoir,
Prustas,
Emilis Ažaras (Romain Gary),
Philippe Heriat.

Net tris kartus sarašėlį peržiūrėjau lens.gif vis nesitikėjo, kad tiek mažai skaičiau unsure.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2014 09 28, 16:25)
O nori, kad išlaikyčiau įžadą? smile.gif

Nuo ko atvėsti? Kodėl negalima atsakyt į mintis, teiginius? Jei nesinori diskutuot, tai gal tada išvis nereikia nieko sakyt, tada ir nereikės kartoti "atvėsk"

Todėl atsiprašau, jei išties jus įžeidžiau ir pasitraukiu, suDiev.

O aš linkiu Akmenskeltei neatvėsti. 4u.gif Patinka man žmonės, kurie neleidžia užmigti ir teškentis seklioje konformizmo baliūkštėje. drinks_cheers.gif

Atsakyti
[quote=Darbinga,2014 10 24, 21:25]
O aš linkiu Akmenskeltei neatvėsti. 4u.gif Patinka man žmonės, kurie neleidžia užmigti ir teškentis seklioje konformizmo baliūkštėje. drinks_cheers.gif
[/quote

Ačiū,

skaitau jus, įdomu smile.gif Atvėsau, ir vėl gerai.

Skaičiau Čechovo "Palatą", labai patiko, norėčiau, kad kūrinys būtų 5 kartus ilgesnis smile.gif

Man ir LIBIS streikuoja, šiandien Mickevičiaus knygas pavyko prasitęst,o prie Antakalnio bibliotekos niekaip neprisijungiu.... unsure.gif
Atsakyti
Prisiduodu su Jeffery Deaver "Kaulų kolekcionieriumi" - hmm, na ir nieko ypatingo. Pradžioje išpūtimas maksimalus, o kuo toliau, tuo mažesnė įtampa. Na, pakištiniai įkalčiai, na, spėja rasti. Žinoma - akistata su tyrėju. Žinoma, viskas baigiasi gerai biggrin.gif O tai, kad detektyvas dar ir neįgalus - ai, tai išeina, kad normalus žmogus tirti nusikaltimų negali. O nusikaltimus daro tik psichai doh.gif

Kur dingo senos, geros anglų tradicijos žudyti dėl palikimo??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2014 10 28, 09:09)
Kur dingo senos, geros anglų tradicijos žudyti dėl palikimo??? biggrin.gif

matyt, padorių palikimų nebėr biggrin.gif
Atsakyti