Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

QUOTE(Marmaledas @ 2013 08 21, 13:39)
O kaip atsiskaityt su tamsta?

kai sužinosi ir man išduok paslaptį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 08 21, 11:44)
As bandysiu Oranzini stebukla... Gal nelabai panasus, bet raso, kad labai skanus... Ir man dar ziema ideali misraine, kuria Ex buvo idejusi:
Paimkit 3 kg žalių pomidorų, 1.5 kg svogūnų, 1.5 kg morkų, (daržovių kiekį galit ir pagal savo poreikius imti) 100 g druskos, 300 g cukraus, 200-400 g aliejaus (kaip kam patinka). Viską supjaustykit, sudėkit kas priklauso ir virkit apie 45 min. Virimo pabaigoje įdėkit apie 10 skiltelių smulkinto česnako. Supilstykit į stiklainiukus ir uždarykit. Vat jums žiemai puiki, skani žalių pomidorų mišrainė.

g.gif o man tas oranžinis nieko gero...neskanu mums kažkaip morkos ir pomidorų derinys...
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2013 08 19, 19:13)

kai paleksi 3dieni turgun,parasyk tada,kas do veisle tu geltonu pomidoru mirksiukas.gif  ax.gif    as siandien jau pomidorus ant palanges isdeliojau su vardais  kitu metu derliui  rolleyes.gif liko tik kmicic'ui vieta tuscia-isskynus uzvakavau,pamirsau seklytem palikt doh.gif lauksiu 4tadienio,kol prinoks ax.gif mamces,Sulija pranese ,kad ryt iki 30-vel shutra,o taip jau gera buvo.ir siltnamy ir lauke  be prakaito dirbt galimejo.....


Geltoni

Tie geltoni panasus i Tomatofest puslapyje esancias kelias rusis pomidoru. Kazkaip man atrodo, kad cia bus kokia LT parduodamu seklu veisle g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 08 21, 11:58)
Kuria? Su zaliais pomidorais? Ar i oranzini stebukla dedat paprikas?

su žaliais pomidorais
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 08 21, 13:04)
g.gif o man tas oranžinis nieko gero...neskanu mums kažkaip morkos ir pomidorų derinys...

Man taip pat drinks_cheers.gif
Dar turiu kelis slojikelius gal pries 3-4 metus darytus, niekaip neiveikem, per daug morku, pagal mano skoni turetu buti morku mazai, pomidoru daug, va tada gal gal....Arba tarkuoti per burokine tarka, nes ta tyre neskani man. Nors... cia gi skonio reikalas smile.gif As po sio marmalo i adzika nebededu jokiu morku.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 21, 13:52)
kai sužinosi ir man išduok paslaptį  bigsmile.gif

O tai kad dar tavo pageidavimų koncerto negirdėjau.. bijai, kad per brungiai užsiprašysiu?.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2013 08 21, 15:39)
O tai kad dar tavo pageidavimų koncerto negirdėjau.. bijai, kad per brungiai užsiprašysiu?..  biggrin.gif

sėdi vienas ir riebus kirminas dar nuo praeitų kartų biggrin.gif
Atsakyti
kas idejo sita receptuka...nerealus thumbup.gif Aciu... tiesa vietoj cinamono ir kalednros dejau cili pipiriuku(Bird Eye Demon) 5vnt.
Asiku mano vyrui per svelnu, jam reieks kita kart atskirai gaminti biggrin.gif Bet man nerealus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 rugpjūčio 2013 - 15:44
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 08 21, 15:06)
sėdi vienas ir riebus kirminas dar nuo praeitų kartų  biggrin.gif

ir kuo vardu tas kirminas?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2013 08 19, 10:56)
Ačiū, merginos. Tręšiau kompleksinėm trąšom. Pernai daugiau, šiemet mažiau. Skirtom pomidorams. 
Lapų nenuskyniau per daug. Iki pirmos kekės  ax.gif


Aš niekada nepasitikiu kompleksinėmis trąšomis. Kai visko daug, tai iš tiesų ten nieko nėr. wink.gif Juk pomidorų kalbą labai lengva suprasti, jie visada pasako, ko jie nori. Tik reikia juos perprasti. mirksiukas.gif

Važiuosiu rinkti savo laukinių pomidorų likučių. Kol kas stovi gražūs, be ligų, bet jau kas dieną žada lietų, tai geriau sunokinsiu koncervuose, nei išmesiu. smile.gif Ieškojau apie pomidorų laikymą ir radau visai įdomios info:

[attachmentid=229859]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mičiko: 21 rugpjūčio 2013 - 16:19
QUOTE(tany @ 2013 08 21, 16:17)
kas idejo sita receptuka...nerealus  thumbup.gif  Aciu... tiesa vietoj cinamono ir kalednros dejau cili pipiriuku(Bird Eye Demon) 5vnt.
Asiku mano vyrui per svelnu, jam reieks kita kart atskirai gaminti  biggrin.gif   Bet man nerealus  ax.gif

ax.gif sakai , kad skanu, tuomet ir aš bandysiu... 4u.gif maltų pipirų ten šaukštelio neperdaug g.gif
Papildyta:
biggrin.gif mergaitės , o džiovinti pomikai jums rūgštūs išeina ar kokie...pas mane rūgštūs kažkokie , paragavau , gal surūgo bedžiūdami g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 21 rugpjūčio 2013 - 16:57
QUOTE(diuni @ 2013 08 21, 17:03)
ax.gif sakai , kad skanu, tuomet ir aš bandysiu... 4u.gif  maltų pipirų ten šaukštelio neperdaug g.gif
Papildyta:
biggrin.gif mergaitės , o džiovinti pomikai jums rūgštūs išeina ar kokie...pas mane rūgštūs kažkokie , paragavau , gal surūgo bedžiūdami g.gif  biggrin.gif

dabar nebepamenu, bet siaip visada dedu viska pagal norma...tai turejau ir cia tiek ideti... man tai gavosi 5 po 0.5l ir dar liko kokie 300ml(tai speju pomidoru, papriku ir svogunu daugiau gavosi)... tiesa is sloiko (jau 2 sunaudojom) kazkaip maziau astrumo, kol buvo sviezias "likutis" buvo astriau, as nevalgiau smile.gif... o dabar astrumo pats tas... matyt pastovejus labiau pasiskirste g.gif

P.S. dabar laukiu kada paprikos paraudonos biggrin.gif virsiu vel... aisku reikes ir pomidoru sunokusiu sulaukti, nes anas kilimas jau beveik baigesi, liko tik puse palanges (buvo 3 biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 21 rugpjūčio 2013 - 17:17