Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

viešai ir labai garsiai dėkoju EX už sėklas clap.gif
įsivaizdavau, kad daug prašau, bet gavau dar daugiau.
Tikrai didelis nuoširdus dėkui, ilgai prisiminsiu tokią plačią širdį ir pati dalinsiuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2013 08 23, 06:47)
viešai ir labai garsiai dėkoju EX už sėklas clap.gif

nu dabar blondinės klausimas bus- gal per terminalą? blush2.gif o tai gavau smsė kad man siunta yra, nenumanau iš kur, belieka tik ex įtart g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2013 08 22, 23:31)
kur visos dinge  blink.gif  g.gif
as saindien visa diena zaidziau su pomidorais doh.gif
dziovinau
marinavau
konservavau su zele

o vakare dar 5 min iki siltnamio nuveze  biggrin.gif  ( buciau ilgiau pasisukiojus apie savo augintinius, bet kaimyne sode buvo seniai nematyta, tai kaip  pradejom pliurpt ... biggrin.gif ) o namo skubiai prikaba reikejo parvezt grazint . Na bet rytoj jau savaitgaliui vyksim i soda, tai pasigrozesiu  biggrin.gif

tai jau priekabom pomidorus vezat? biggrin.gif
Atsakyti
vobla, prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man net neužkliuvo priekaba paminėta, nes kai kai kurios parodo savo derlių dėžėmis- tai net nenuostabu, kad su priekaba veža. Jaučiu ir busiukas praverstų tokį derlių turint
Atsakyti
Prisedau, na sakau, paskaitysiu, ogi tyluma beveik biggrin.gif
Nuo ryto isroviau 2 laukinuku krumus, atidave saunuoliai savo derliu;.Pries tai nuskyniau pomidorus, ziuriu, neber maziuku, pirmieji krumai ismesti... Kitus 8 dar palikau, apskyniau tiesa, bet rauti ranka nepakilo, dar daug tokiu neuzaugu, sakau, maz dar uzaugs g.gif Pastebesiu as juos kokia sav. dar. Lapai grazus, jokiu ligu pedsaku, tai ir neskubu. Betaliuksas vienintelis su pageltusiais lapais, bet nepajuodes, jo lapai jau senokai tokie patape, o vaisiai noksta kuo graziausiai, tai neimu i galva ax.gif
pufff, as jau rami rami su koncervavimais, ka nesuvalgom- atiduodu, iejau i rusi, pasiziurejau, kad neiveiksim i esamo turto, reiktu visus metus kasdien po slojika suvalgyti, o ju yra ir po 2 litrus. (na cia ne vien pomidorai, su agurkais, paprikom kartu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 08 23, 10:35)
Prisedau, na sakau, paskaitysiu, ogi tyluma beveik  biggrin.gif
Nuo ryto isroviau 2 laukinuku krumus, atidave saunuoliai savo derliu;.Pries tai nuskyniau pomidorus, ziuriu, neber maziuku, pirmieji krumai ismesti... Kitus 8 dar palikau, apskyniau tiesa, bet rauti ranka nepakilo, dar daug tokiu neuzaugu, sakau, maz dar uzaugs  g.gif Pastebesiu as juos kokia sav. dar. Lapai grazus, jokiu ligu pedsaku, tai ir neskubu. Betaliuksas vienintelis su pageltusiais lapais, bet nepajuodes, jo lapai jau senokai tokie patape, o vaisiai noksta kuo graziausiai, tai neimu i galva  ax.gif
pufff, as jau rami rami su koncervavimais, ka nesuvalgom- atiduodu, iejau i rusi, pasiziurejau, kad neiveiksim i esamo turto, reiktu visus metus kasdien po slojika suvalgyti, o ju yra ir po 2 litrus. (na cia ne vien pomidorai, su agurkais, paprikom kartu  biggrin.gif )

Rūsio nuotraukas prašom blush2.gif
Atsakyti
Pas mus antras kvepavimas valgymui pomidoru atsidare. Valgom salotas su pomidorais, svogunais, paprikom, agurkais. pasibarstom druskyte pipiriuku ir btuinai alyvuogiu aliejus. Apsiedimas smile.gif
Nusprendziau,kad kitamet spdinsiu kur kas daugiau juoduku. Skono atsvilgiu, jie man patys skaniausi. Konservams bus hibridai pasodinti, o salotu ivairovei ir kitokiu spalvu bus. Jau laukiu naujo sezono,kai reiks rusiuoti seklytes bigsmile.gif
Atsakyti
na pagaliau rytoj ir aš į savo valdas įžengsiu, nes vis su prūžiku tik prasuku patamsiais- nėr kaip nei vaizdo viso matyt, nei ką nuveikt. ir kas pikčiausia- prie namų viskas doh.gif doh.gif jaučiasi, kad retas svečias namuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 08 23, 11:04)
Pas mus antras kvepavimas valgymui pomidoru atsidare. Valgom salotas su pomidorais, svogunais, paprikom, agurkais. pasibarstom druskyte pipiriuku ir btuinai alyvuogiu aliejus. Apsiedimas  smile.gif

daba jau kuo toliau, tuo jie skanesni darysis. Apie spalio vidurį bus skanesni už skaniausią egzotiką biggrin.gif
Atsakyti
aga, aš vakar baravykų tris galvutes pasikepiau svieste, su spirgo raumeniu, tai apsilaižydama su pomidorų bliūdu suraitojau- net pomidorienės nedariau- skanu gryni
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 08 23, 11:54)
daba jau kuo toliau, tuo jie skanesni darysis. Apie spalio vidurį bus skanesni už skaniausią egzotiką  biggrin.gif

o as siemet vargo kad spali turesiu pomiku...kazkaip apytusciai jau dabar mano siltnamis atrodo, tik palubei kaba zali blush2.gif tai per menesiuka jauciu ir juos sutvarkysim... be to vakar jau ir maro 1 deme radau ir demetlyges... apleidau vargsiukus... nepurksti jauciu jau 3 savaites... nebelaistau(bet jau ir nereikia)...kakada uzejau tai labai daug isvis nugriuve nuo svorio doh.gif extra reikejo risti bet jau visvien paziestias kotais jau, tai nezianu ar gerai cia deres, ar tiesiog noks dabar, tas pats kad ant palanges butu
Atsakyti
ax.gif nieko tikrai tiems kotams...jeigu visai neatsiskyrę , laikosi ir augs...aš vieną besukiodama rišdama , beveik nusukus buvau , net suskilinėjo vargšas , bet puikiausiai augo ir auga...
Mano pomikai nustojo nokti per šias dienas...šalta , šlapia...nieko gero...
Atsakyti