Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

[quote=Asese,2014 08 01, 10:33]

l]RECEPTO NUORODA[/


As darau padaza pagal si recepta,tik viska sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina,labai lengva ir greitai,nereikia nei odeliu lupt,nieko pjaustyt,blenderiuot,sutarkuota mase paverdu valandike ir ispilstau,labai skanus padazas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 08 01, 10:20)
As darau padaza pagal si recepta,tik  viska sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina,labai lengva ir greitai,nereikia nei odeliu lupt,nieko pjaustyt,blenderiuot,sutarkuota mase paverdu valandike ir ispilstau,labai skanus padazas  4u.gif

O, va čia jau man patinka thumbup.gif Vadinasi darysiu ir aš ax.gif
Atsakyti
nu bet klausykit, kas per mergos - visas forumas, pasirodo, virė, ragavo, seilėjosi iš gardumo. Ir kad nors kas prasižiotų, receptą įmestų blink.gif blink.gif Jei ne Asese, tai ir toliau kaip biednas giminaitis sėdėčiau, nieko nežinočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 08 01, 11:10)
Sitas padazas labai puikus, o to acto pastovejus nebesijaus wink.gif Pradzioje kai ragavau buvo labai aitrus, praejus menesiukui - pats tas, nieko netruksta. Suvartojom 100% visus stiklainius biggrin.gif


O tai super thumbup.gif


Lylia, nėr tų obuolių šiemet pas mus, nušalo 4u.gif Kybo keli, spėja nukrist - iškart vaikai sukerta bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 11:41)
nu bet klausykit, kas per mergos  - visas forumas, pasirodo, virė, ragavo, seilėjosi iš gardumo. Ir kad nors kas prasižiotų, receptą įmestų  blink.gif  blink.gif  J

Gal ančių pavydi g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 01 rugpjūčio 2014 - 10:44
bigsmile.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 11:41)
nu bet klausykit, kas per mergos  - visas forumas, pasirodo, virė, ragavo, seilėjosi iš gardumo. Ir kad nors kas prasižiotų, receptą įmestų  blink.gif  blink.gif  Jei ne Asese, tai ir toliau kaip biednas giminaitis sėdėčiau, nieko nežinočiau  g.gif

bigsmile.gif buvo , vadinasi , paragautas ir įmestas pernai...antraip aš jo nebūčiau virus...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 08 01, 10:45)

Gal ančių pavydi  g.gif  g.gif  g.gif


o antys tai gražios wub.gif Jau ir kiek arčiau prieit galima. Reiks pabandyt nufotkint.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 08 01, 10:10)
[/color]beje,kaip dryziai siemet,


o visai gerai,giriu kasdien grožį- viena šaka su stambiais bumbulais, kita- su smulkesniais, dar augina masę, pora jau irgi suvartota
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 08 01, 10:20)

As darau padaza pagal si recepta,tik  viska sutarkuoju su bulviu tarkavimo masina,labai lengva ir greitai,nereikia nei odeliu lupt,nieko pjaustyt,blenderiuot,sutarkuota mase paverdu valandike ir ispilstau,labai skanus padazas  4u.gif


As tai sublenderiuoju viska pabaigoje, jokiu odeliu irgi nelupu smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 10:41)
nu bet klausykit, kas per mergos  - visas forumas, pasirodo, virė, ragavo, seilėjosi iš gardumo. Ir kad nors kas prasižiotų, receptą įmestų  blink.gif  blink.gif  Jei ne Asese, tai ir toliau kaip biednas giminaitis sėdėčiau, nieko nežinočiau  g.gif



Ne, nu, o paskui idesi taigi Ex ateis ir uzpakali tarkuos baksnodama i zinutes ne i tema.

user posted image

O nebuvo sito recepto konservavimo temoje? Is kazkur as ji gi istraukt pati tai turejau biggrin.gif Nors gal internete radau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ptashka: 01 rugpjūčio 2014 - 11:00
as tingiu smulkiai pjaustyt, tai dedu viska i kombaina ir sumalu iki tyres, o kai baigia virt, dar su blenderiu po puoda prasisukioju. Geris tiek padaziukai. dar nuo pernai likusiu yra. Tik vaikams kartais reik kokio heinz kecupo sintetinio, o siaip jokiu pomidoru padazu trys metai nebeperkam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 08 01, 09:33)
Nebespėju su jumis  schmoll.gif , kas trečią lapą paskaitau  blush2.gif
Viriau padažą pagal įš receptą. Labai geras skonis, tik acto kitą kart pilsiu mažiau RECEPTO NUORODA


super padaziukas thumbup.gif as aisku su mazom korekcijosm ji darau, bet siemet jau 15 sloikeliu padaryta, ir dar tiek pat darysiu biggrin.gif
viena porcija 5 puslitriukai dariau vien is geltonu pomidoru ir geltonu papriku(eksperimentas), padazas gavosi oranzinis, bet skanus biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 10:41)
nu bet klausykit, kas per mergos  - visas forumas, pasirodo, virė, ragavo, seilėjosi iš gardumo. Ir kad nors kas prasižiotų, receptą įmestų  blink.gif  blink.gif  Jei ne Asese, tai ir toliau kaip biednas giminaitis sėdėčiau, nieko nežinočiau  g.gif

tikrai dejau praeitasi metais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 08 01, 10:59)
Ne, nu, o paskui idesi taigi Ex ateis ir uzpakali tarkuos baksnodama i zinutes ne i tema.


na neee, jei žinutės apie pomidorus - nesvarbu, žalius, keptus, trintus, ant šakelių, dėžėse ar stiklainuose - užpakaliai gali būti ramūs. Ex tikrų tikriausiai neprieštaraus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2014 08 01, 11:06)
tikrai dejau praeitasi metais wink.gif


podumaieš - praeitais metais.. o šiemet??? Stovi visos prie puodų, patyliukais verda ir nė šnipšt, kad tas pernykštis receptas toks geras buvo blink.gif
Dar nežinia, ar pernai tikrai dėjai. Gal tik norėjai įdėt. Aš nemačiau. Va ir Asese tikrai pernai nematė, bo darė visai kitur nusižiūrėjus. Beveik įsitikinus esu, kad ir Gaudvilė tokio nedarė. Ir Ex kaži ar virė, pati vis turi kokį receptą susikurt, puodus nuo ryto iki vakaro maišydama. Vienžo, skriaudžiat mus, nabages.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 rugpjūčio 2014 - 11:17
rolleyes.gif oho , jau kiek visos pridariusios...aš dar galima sakyt nieko nedariau , tik sulčių 10 litrų...Ir tos dar žiemos nesulauks jaučiu...
Papildyta:
blush2.gif nu tai koks ten tortas , pasakysit ar ne blush2.gif
Atsakyti