Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

4u.gif Nuotaikingai čia rytas prasidėjo.
Dėl to žiedyno kas 2 lapus- tikrai mačiau ne ant vienos veislės...tačiau , pomidoras irgi gal savo normas žino, būna tarkim kas du , asr nethi kas1 , o paskui tarpas 4 lapai kokie...Taip kad visas iki viršaus kas 2 iš viso abejoju ar yr...nebent lašelinę statyt maitinimui g.gif
Papildyta:
blush2.gif Prašo, apie tortą dar-aš irgi noriu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 09:05)
o man - jei atrasit, kur kas lapą po metrinę kekę augina. Ir ne kokių vyšninių, o bent jau po šimtą gramų štuka kad svertų.



man hibridas sibirskij buket thumbup.gif neaukstas,nufotkinsiu,tik nezinau kada ikelsiu,nes vel kokiai savaitei pasiplaunu kaiman ax.gif
Atsakyti
kažin fantazija ne per daug įsisiūbavus? jom po metrą ir po penkiakilę kasą kas lapą padavai doh.gif perkaitot,mergiotės, perkaitot. Suprantu, kad norai auga, bet tai pačiso pagalvokit- pasisodinot penkis egzempliorius ir viskas, o tai kur savo angarus, niolika šiltnamių išmaniųjų dėsit? svėres auginsit?tai jau nereikės nei žalių, nei juodų, nei dramblių nei kiškių, ir kalakutams nieko neliks nes neskanių nebus. Gėdos turėkit- auginkit po ...dešimt bet mažiau derlingų- bent turėsit ką veikt vasarą, tortus nekepę ir nesierzinę ( čia pavydas kalba, jei ką blush2.gif )
Atsakyti
jeee!Lauksiu rugsejo,priminsiu.As is Utenos,kaip Jums patogiau bus-ar pastu,ar asmeniskai,kartais pravaziuojam pro Ukmerge,neisivaizduoju kaip tai daroma,niekad neteko.Rugseji nuspresit.Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 31, 11:58)
Asesiuk, kaip begyveni?

Nebespėju su jumis schmoll.gif , kas trečią lapą paskaitau blush2.gif
Viriau padažą pagal įš receptą. Labai geras skonis, tik acto kitą kart pilsiu mažiau RECEPTO NUORODA

Ir vakar dar išbandžiau šį patiekalą su pomidorų padažu tuo: superinis mano šeimynos įvertinimu 4u.gif Ir man labai patiko, nes greit sudėdliojamas, gal spėt dar ką nuveikt iš darbo grįžus KOTLETAI TURKIŠKAI
Atsakyti
wub.gif Tu tikra draugė biggrin.gifėkui...galėtų ir daugiau būt įkeliamų išbandytų receptų įvairių 4u.gif 4u:
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 08 01, 09:33)
Viriau padažą pagal įš receptą. Labai geras skonis, tik acto kitą kart pilsiu mažiau RECEPTO NUORODA

Ir vakar dar išbandžiau šį patiekalą su pomidorų padažu tuo: superinis mano šeimynos įvertinimu  4u.gif Ir man labai patiko, nes greit sudėdliojamas, gal spėt dar ką nuveikt iš darbo grįžus KOTLETAI TURKIŠKAI


ačiū labai už nuorodas. Patiekalas labai skaniai atorodo, būtinai išbandysiu. Padažą irgi smile.gif
Jeigu jums patiko, turėtų ir mums skanu būt biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o , aš jau , pasirodo šį pomidorų padą pernai dariau...Jurgitos padažu užvadinau. Geras tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 01, 10:38)
Jeigu jums patiko, turėtų ir mums skanu būt  biggrin.gif

smile.gif
Aš hibridus auginsiu, kur patiko taviškiams smile.gif - turiu užsirašius pavadinimą namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 08 01, 09:42)
kažin fantazija ne per daug įsisiūbavus? jom po metrą ir po penkiakilę kasą kas lapą padavai doh.gif perkaitot,mergiotės, perkaitot. Suprantu, kad norai auga, bet tai pačiso pagalvokit- pasisodinot penkis egzempliorius ir viskas, o tai kur savo angarus, niolika šiltnamių išmaniųjų dėsit? svėres auginsit?tai jau nereikės nei žalių, nei juodų, nei dramblių nei kiškių, ir kalakutams nieko neliks nes neskanių nebus. Gėdos turėkit- auginkit po ...dešimt bet mažiau derlingų- bent turėsit ką veikt vasarą, tortus nekepę ir nesierzinę ( čia pavydas kalba, jei ką blush2.gif )

as irgi nesuprantu-cia neperkaitimas,greiciau peresortas g.gif [tu ka,nebeturi kada tortus kliopsint kai tb dirba tongue.gif ]beje,kaip dryziai siemet,realiai uzknyso ju uglius siemet lauzyt,2-3dienas neilendi siltnamin ir nuo 6 daigu tacka ugliu doh.gif gerai dar,kad derlius nusimato nemazas wub.gif siemet jie ko tai anksti nokt pradejo,jau kelis raudonus sucepsejom
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 08 01, 09:33)
Nebespėju su jumis  schmoll.gif , kas trečią lapą paskaitau  blush2.gif
Viriau padažą pagal įš receptą. Labai geras skonis, tik acto kitą kart pilsiu mažiau RECEPTO NUORODA

Ir vakar dar išbandžiau šį patiekalą su pomidorų padažu tuo: superinis mano šeimynos įvertinimu  4u.gif Ir man labai patiko, nes greit sudėdliojamas, gal spėt dar ką nuveikt iš darbo grįžus KOTLETAI TURKIŠKAI


Sitas padazas labai puikus, o to acto pastovejus nebesijaus wink.gif Pradzioje kai ragavau buvo labai aitrus, praejus menesiukui - pats tas, nieko netruksta. Suvartojom 100% visus stiklainius biggrin.gif

Kas nemegstat papriku - galit tiesiog ju nedet, irgi skaniai gaunasi, isbandyta. O megstantiems bazilikus siulau pagardinti padaza kapotais zalumynais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 08 01, 10:33)
Nebespėju su jumis  schmoll.gif , kas trečią lapą paskaitau  blush2.gif
Viriau padažą pagal įš receptą. Labai geras skonis, tik acto kitą kart pilsiu mažiau RECEPTO NUORODA


Verdant tą padažą vietoj acto galima dėti rūgščių obuolių, gerai išsilaiko. Pernai prisiviriau aš jo daug daug litrų, dar dabar turiu, visur naudoju, kaip radau pas ruses labai panašų, pabandžiau,taip daugiau ir nepirkau nei pom. padažų, nei kečupų.
Atsakyti