QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 02, 16:15)
Valencia pritrenke- daigas iki pat stogo, vaisiaus ne vieno.
Velyvas, bet matyt ekstremaliom salygom neprates augt.
o toks grazus paveiksliukuos buvo.
Velyvas, bet matyt ekstremaliom salygom neprates augt.
o toks grazus paveiksliukuos buvo.
pernai turėjau, vienas iš skanesnių buvo, ir vaisių nemažai buvo. Jis tame sąraše, kur dėmesio verti pomidorai. Bandykit kitąmet, gal pradžiugins.
tikrai nelabai vėlyvas, rugpjūty valgėm
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 08 02, 18:37)
Aš irgi auginu pirmą sykį jablokus, nežinojau, kada skinti. Skyniau, kai suminkštėjo, vos vos pagelto, pati žalia spalva pasidarė geltonesnė. Man pasirodė gal rūgštokas, jei ne spalva, tai skonis neblogas, bet ne kažkas. Kadangi apdalinau sėklom drauges, tai viena sakė, kad jai ir per rūgštus buvo, kita sakė, kad skanus, tik skystas, o jos vyrui buvo per saldus. Ir suprask žmogus, kad nori
pas mane jablokai izumrudni sakyčiau salstelėję, rūgšties tikrai nerasta, skonio lyg trūksta...