QUOTE(Vobla @ 2014 08 01, 20:02)
Nusprendziau kitamet jokiu rauktaruriu i siltnami neisleisti
Uztat beprotiskai noriu Skariu
Va ir aš tokių nelabai noriu

Dar labiau nepatinka visokie praplyšėliašikniai,išsiviepėliai,su akutėm ir burnukėm.Pas mani
Škatulka taip daro dažnai.Skanios,ale tingiu aš jas ten išpjaustinėt,atsikąst britku,todėl dažniausiai tokius jau pirdukų stadijoj išpirdolinu,bo vis tiek varys kompostan prinokę.Kam krūmui nereikalingą balastą nokint.
Skarių visai nenoriu

Ir visai nenoriu milžiniškų pomidorų

Čia gal aš viena tokia,kad visai abejingai žiūriu į tuos ant svarstyklių nufotkintus begemotus

Nors yr ir pas mani tokių,pvz.
Vokiškos avietės ir pažaliavę
Juodi rusai.Tiek,kad nestriošni,ačiū dievui.
QUOTE(Mičiko @ 2014 08 02, 00:49)
1. Vieta Carbonui. Nu super skonis, toks isskirtinai skanus, gali valgyti pasigardziuodama viena, labai derlingas, kumas man iki (.)(.), dideli vaisiai, dideles kekes, kekes kas 1-2lapus. Tik spalva tai jau tokia nu siaip sau... Gerai cia Ex minejo, mazgotine
Nu,krūmas man tik iki bambos to
Carbono 
Gal gali nufotkint gyvai tą gražiąją spalvą?Nete yr,ale aš jais nepasitikiu. Nenorėčiau nei pusžalio,nei pernokusio paragaut,pirmų įspūdžių susigadint
QUOTE(Gardi @ 2014 08 02, 10:13)
Ir ką čia beišmąstysi, kai visų kitų daržovių marmalų burnon neimam

pasižadėjau, kad bus tik marinuoti agurkai, pomidorai želatinoj ir sultys, ką tikrai valgom. Bet prisiskaitai ir taip nagai niežti

Neskaityk

Nors man ir paskaičius neniežti.Mes irgi marmalų nevalgom,tai nieko ir nemarmalinu.Spakaina galva.
QUOTE(nijole0619 @ 2014 08 02, 11:53)
Noriu Miciko paklausti, ar de barao juodi ir ciornyj mavr ne vienas ir tas pats?
Mano Izumrudnoje jabloko kazko labai mazi, nors kekese vienodi nesiekia 100g.raso t.b. iki 300g, kaip pas jus,? ir pradejo gelsti, maniau bus zali...ir deja,rugstoki.
Ne
Mičiko,bet ne tas pats .
Ne gigantai,bet apie 200g tai tikrai visi plius minus .Jie ir turi pagelst,kad jau būtų valgomi.Kaip ten jums anie rūgštūs,nesuprantu

Kiba žalius valgot?Turi jie rūgštelės,bet nedaug,subalansuotai.Pernokinti, tai man per saldūs pasidaro