Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

QUOTE(madmuazele @ 2014 07 28, 16:18)
Pas mane sėklai pasilikta Polkutė 71 g sveria bigsmile.gif
Papildyta:
Užstrigom ties pasirinkimu doh.gif

Irgi ilgai ilgai rinkomės, skaitėm, klausinėjom, pažįstama platino Hurom, tai primygtinai siūlė, bet man 2000lt buvo ryškiai per brangu. Paskui vienoj int. parduotuvėj radom akciją Versapers, vienos spalvos modelis nekainavo 1000, tai tą ir nusipirkau. Pasirodo, kad Versapers, Hurom, Bauer yra to pačio gamintojo, tik skirtingais pavadinimais, nes platina skirtingos firmos. Draugė pirko tą už 2000lt Hurom 300, ten viskas tas pats kas ir Versapers, tas pats senesnis Hurom 200 modelis, tik jos metalinis korpusas. Jai pasiteisino, nes vaikai buvo numetę sulčiaspaudę kelis kartus. O daugiau sietai ir viskas kitkas tas pats. Man patinka maniškė, nesigailiu.
Atsakyti
bigsmile.gif jeigu gerai pamenu , tai purple russian yra tas pats kaip purple Ukraina. Nu tą aš turėjau du metus...Tiksliai viską aprašei...nu bet , kad labai nederlingas nepasakyčiau gal ...buvo ir blogesnių gal g.gif
Papildyta:
g.gif pirksiu ir aš gal lėtaeigę , vien dėl to , kad plauti nereiktų po kiekvienos porcijos išsunkimo...Bet ar ji pati kai prasiplauna , ją saugu palikti neplautą iki kito karto , tarkim parai ar dviem. Ar ji gerai ten prasiplauna , ...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 28, 16:41)
bigsmile.gif jeigu gerai pamenu , tai purple russian yra tas pats kaip purple Ukraina. Nu tą aš turėjau du metus...Tiksliai viską aprašei...nu bet , kad labai nederlingas nepasakyčiau gal ...buvo ir blogesnių gal g.gif
Papildyta:

Mane tai dziugina Purple Russian thumbup.gif Irgi nepasakyciau, kad nederligas, kekes tvarkingos, kad aukstas- tai taip, galvoju, jau virsunes skinti, netrukineja nei vienas na ir labai skanus tongue.gif
Atsakyti
g.gif pirksiu ir aš gal lėtaeigę , vien dėl to , kad plauti nereiktų po kiekvienos porcijos išsunkimo...Bet ar ji pati kai prasiplauna , ją saugu palikti neplautą iki kito karto , tarkim parai ar dviem. Ar ji gerai ten prasiplauna , ...

tikrai ne. Neišsiplauna ji švariai, tai po keleto parų galit sulaukti nemalonių siurprizų... smile.gif
Atsakyti

Nesakau,kad nederlingas ,ale baisuoklis biggrin.gif Beje,pas mani netrūkinėja vaisiai net gerokai pernokę...

Nu taip jau nenorėk,kad visai plaut nereiktų bigsmile.gif Per dieną aš ne vieną kartą spaudžiu,tai tada ir praplaunu neišardžiusi.Kai tingiu,o tingiu dažnai,tai ir vakare neplaunu,bo kitą dieną vis tiek gi spausiu blush2.gif Bet nors kas antrą dieną plaunu.Tik man greičiau, nei ta centrifuginė išsivalo, o aną kas kartą išardyt reik,kad ir stiklinę išspaudus.Ir sulčių daug daugiau gaunasi,tos atliekos beveik sausos lieka.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 28, 14:47)
Klausyk,ar ten pas tavi visa šeimyna vieni nuo kitų viską slepia,ar tu viena sukavoji  biggrin.gif ?
O miegi irgi baseine  blink.gif ? Nu,jei per dieną su burbuliukais,tai ne dyvas...

Padedu,gal va taip tiks,pagal Upą :O skonis toks kaip su švirkštu prišvirkšti vandens. Daug masės, o ta masė tokia kaip su smulkia mėsmale permalta. Gal vyresniems žomnėms kurie neturi dantų, gali ir patikti..

pas mus trys namai ir du garažai, plius daržinė ir eilė visokių zakamurkių. Aš ten išvis niekad nieko nerandu. Mamikė viską sukavoja, paskui pati ieškot eina smile.gif

Miegu namie. Naktį atvėsta ir prie atdaro lango jau galima ir akis sudėt.

Ne, kažkaip nelabai tinka man tas aprašymas.. vandeningas nepasirodė, bet masė tikrai nepatiko man. Ale ar taip, ar taip suk - neskanu, ir psio.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 07 28, 15:30)
Man pirko per tikrus,ne lietuviškus išpardavimų išpardavimus,tai dvigubai mažiau tikrai gavosi,kiek pamenu.

a kur pirko?.. mažu sekas važiuot apsišopinti?
Būtum paklausus, seniai būčiau pasakius, kad to Plum'o neaugintum. Būtent toks ir pas mane buvo - nebaisiai apsikarstęs vaisiais, baisuoklis, aukštas. Nu skanūs tie pomidorai buvo, ale ne tiek stebuklingai, kad dar auginčiau.
Atsakyti
as pernykscias foto pomidorines ziurineju . ir ne tik pomidorines... tai kazkaip siemet labai jau tingiai auga viskas pas mane . Pernai rugpjucio 3 dienos fotkeje du kibirai dailuteliu mazyciu agurkeliu ir 7 dezes nuskintu raustanciu pomidoru g.gif o siemet tik tik ragaut pradejom ir tuos ir tuos... Pomidorai zaliuoja zaliuoja ir geltonuoja ( cia tai nuo ziedu) . Dabar tai virtuves stalas apkrautas visas vakaryksciu derliumi, nu bet batu deze, o ne 7 blush2.gif g.gif ir arbuzai pernai rugpjucio 3 diena jau bumbulu turejo, o siemet net zydet nenori dar ... X FAILAI doh.gif o salia sermuksniai miske jau raudonuot pradeda , kai seniau rugsejo pirmajai ieskodavau raustanciu sermuksniu ir tai sunkiai ...
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 28, 16:25)
Pernai rugpjucio 3 dienos fotkeje  du kibirai  dailuteliu mazyciu agurkeliu  ir 7 dezes nuskintu raustanciu pomidoru  g.gif  o siemet tik tik ragaut pradejom ir tuos ir tuos...

nevyk Dievo medin anksčiau laiko. Iki rugpjūčio 3 dienos dar marios laiko - ir agurkėlių priaugs, ir pomidorų priraus, ir arbūzui primegzt arbūziukų dienos reikalas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 28, 17:29)
nevyk Dievo medin anksčiau laiko. Iki rugpjūčio 3 dienos dar marios laiko - ir agurkėlių priaugs, ir pomidorų priraus, ir arbūzui primegzt arbūziukų dienos reikalas.

sakai savaitgali nuvaziavusi rasiu stebuklus g.gif lotuliukas.gif

langus reik jau uzsidaryt koks vejas pakilo ir dundulis kazkur bumbsi ... ga tikrai stebuklai ivyks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 28, 17:17)
pas mus trys namai ir du garažai, plius daržinė ir eilė visokių zakamurkių.

a kur pirko?.. mažu sekas važiuot apsišopinti?

Buržujus tu kokis user posted image...

Į ten nenuvažiuosi,skrist reikia, ir netrumpai,ir papigiai nesigauna schmoll.gif MB kažkodėl tą durnių šalį svajonių šalim vadina,skraido karts nuo karto darbo reikalais,tai vis kažką nukauna pigesnio.Bo čia,tai kainos kosminės.
Atsakyti
bye1.gif

pas mus gerai prašniojo lietutis su dunduliu ir žaibais bet gerai, nereiks eit daržo ir gėlynų laistyti, galėsiu agurkėlius vakuoti ax.gif

Kalbėjot apie likerį g.gif mano irgi iš pokelio (jolituxxx pirko Sėklelėj), nepasakyčiau kad dryžuotas:

user posted image

o čia sėklai atidėjusi:

user posted image

mano Sinij:

user posted image

German orange strawberry (ant jo Duo palyginimui pozuoja) ax.gif

user posted image

Galvojau kad čia Samocvet o pasirodo Violet jasper doh.gif bet derlingumas patiko, auginsiu ir ktąmet:

user posted image

Lauko no name, uošvis "su papuku" pavadinęs biggrin.gif

user posted image

Indigo rose dar noksta (sėklai) wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 28, 15:35)
Irgi ilgai ilgai rinkomės, skaitėm, klausinėjom,

Dėkui už nuomonę 4u.gif Kažkaip šį įrenginį sunku išsirinkti-labai daug nuomonių...

Kaži yra auginančių Mičiko dramblius? Kažkaip neužmačiau ar nebuvo atsiliepimų apie juos?

Man tai jie labai skanūs, nukonkuravo net mėgstamus De Barao Black. Kitąmet bus tikrai auginami, ir ne vienas daigas.
Atsakyti