Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorininkystė

QUOTE(diuni @ 2014 07 29, 15:26)
nežinau , kas čia per klimatas lt darosi , jau kad tiek škvalų būtų nepamenu senesniais laikais g.gif

buvo ir anksčiau. Pamenu, kad kadaise per viesulą Širvintose traktorius skraidė.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 07 29, 15:11)
Bet ne Kliuvus,Aureas,Corazonus ar Marfas ir į jas panašius. ..

o tai ką kemši tadu, kad mažne viskas neskanu? unsure.gif

Aurea ir manęs nesužavėjo. Marfa, kaip dauguma hibridų, bus labai skani kokį rugsėjį. Kliuvas išties nėr pats skaniausias - man Rozovyj Miod skanesnis. Ir dar Pudovikas šiemet patiko smile.gif Nu o dėl Corazon tai nesutinku - skanus anas. Tu jam sąlygų nesudarai skaniam būt, vo. Buvo vienais metais ir pas mane jis neskanus. Nežinau, dėl ko. Bet prieš tai ir sekančiais metais labai skanus buvo.
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 07 29, 15:17)
Eik savo Ananasų valgyt,nebliuzninus  user posted image.

negaliu. Labai ilgai kulniuot reiktų. Pasigardžiuosiu geriau kitais, kurie po ranka smile.gif
Atsakyti
Salygos vienodos, tik pomidoru skonis labai skiriasi, šalia auga Rožinis dramblys, skanus, o Baloto niu balinis , truksta skonio :-)
Bet dėl to nesiginčysi :-) ,
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 29, 16:11)
Tai jie ir turi skonį,Gaudvile -neskanūs  biggrin.gif Visiems priežiūra vienoda,visus vienodai laistau,bet vieni man gardūs,kiti ne.Tada turėtų būt visi neskanūs,bet gi taip nėr  schmoll.gif Kemšu pilna burna vis dar  biggrin.gif .Bet ne Kliuvus,Aureas,Corazonus[/i] ar [i]Marfas ir į jas panašius. ..

Oi, žiūriu dar per mažai pomidorinės praktikos - a la jaučiaširdžius ir apvaliukus hibridus lygini su visais. Pirma grupė smėlynėj daug maisto reikalauja, netikiu, kad dažnai laistydama reguliariai ir tręši. A Marfos atsiprašysi rudenį, bo ji kaip ilgai grojanti net labai skani bus lapkričioj pabaigoj, pė vė zė. Ot netikiu ir točka liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 07 29, 16:40)
Pirma grupė smėlynėj daug maisto reikalauja, netikiu, kad dažnai laistydama reguliariai ir tręši. A Marfos atsiprašysi rudenį, bo ji kaip ilgai grojanti net labai skani bus lapkričioj pabaigoj, pė vė zė. Ot netikiu ir točka  liezuvis.gif

aukso žodžiai smile.gif
Atsakyti
labai skiriasi skoniai pomidoru auganciu juodzemyje ( pas tevus sode) , ir pas mus priemolyje.
pas mus priemolyje "tvirtesnio " skonio budavo.
tie patys keiksmazodiniai marmande pas mus budavo su geltone deme apie vaiskoti, o pas tevus be demes .

dabar rozovyj miod turi geltona deme prie vaiskocio g.gif ar cia visiems jauciasirdziams budinga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 07 29, 16:59)

dabar rozovyj miod  turi geltona deme prie vaiskocio  g.gif  ar cia visiems jauciasirdziams budinga g.gif

nea, nėr būdinga.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 17:28)
o tai ką kemši tadu, kad mažne viskas neskanu?  unsure.gif

Vardinu,kiek atgaminu ,bo lekiu liet . Jablokas,Spasas,Black sea man,Samocviet Izumrudnoje,Black de Barao,Zlato,Brandywine Black,Black Prince,Zolotoj Drakon,Rybka,Juodas triufelis su Princu,Lapa,Škatulka,Noire de...,tas pats Purple Rusian plum.
QUOTE(saintlina @ 2014 07 29, 17:51)
aukso žodžiai  smile.gif

Ale vat tave tai amžiais už liežuvio velnias tempia doh.gif Aš nepritariu.Visi išvardinti aukščiau, mano mamai ir uošviams neskanu,nevalgomi,šiaip sau,išskyrus vieną kitą,o šitie visokie jautiniai tik padavai.Dėl jų ir auginu visokius Majakus,Corazonus,Čaplinus ir panašaus sudėjimo nesąmones tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 29, 17:04)
Vardinu,kiek atgaminu ,bo lekiu liet

belėkdama sumalei, kad pati nesuprantu, ką supratau. Taip išeina, kad visai giminei skanūs ir Kliuvai, ir Corazonai, ir Aurea? Tai ko kimbi tada prie normalių pomidorų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 29, 18:04)

Ale vat tave tai amžiais už liežuvio velnias tempia  doh.gif Aš nepritariu.Visi išvardinti aukščiau, mano mamai ir uošviams neskanu,nevalgomi,šiaip sau,išskyrus vieną kitą,o šitie visokie jautiniai tik padavai.Dėl jų ir auginu visokius Majakus,Corazonus,Čaplinus ir panašaus sudėjimo nesąmones  tongue.gif

skoniui draugu nera mirksiukas.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 07 29, 15:26)
unsure.gif vaje...o kur taip buvo...
nežinau , kas čia per klimatas lt darosi , jau kad tiek škvalų būtų nepamenu senesniais laikais g.gif

Rumšiškėse. O kas keisčiausia, kad vėjas buvo ne prieš lietui prasidedant, kaip įprastai būna, bet jau stipriai lyjant pūstelėjo.
Atsakyti
QUOTE(R&B @ 2014 07 29, 18:22)
Rumšiškėse. O kas keisčiausia, kad vėjas buvo ne prieš lietui prasidedant, kaip įprastai būna, bet jau stipriai lyjant pūstelėjo.

Tas pats debesiukas ir pas mus matyt buvo, palaipsniui kad isismarkavo, teko skalbinius nešt perskalbti, visi atsidūrė ant žemės, nors kai pradėjo lyt nieko panasaus nenusimate
Atsakyti
Ką tik dalyvavau degustacijoj, tiesą pasakius, viena aš ir dalyvavau beveik unsure.gif . Kitas dalyvis nelabai norėjo būti vaišinamas, vos ne vos įsiūliau paragauti Noire De Creme, jis sakė, kad be skonio, o man labai patiko. Ir dar Brandwine Black sukirtau rolleyes.gif . Bet pagal spalvą labiau pink, nei black. Vienaip ar kitaip irgi skanus, skystesnis toks ir su švelnia rūgštele. Abudu kitąmet auginsiu vėl. Dar turiu kelis naujokus, bet jau netelpa biggrin.gif
Atsakyti