QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 15:42)
O kam tau tas Vilniuj lietaus?Tu jį link Varėnos gink kuo greičiau
Ui,kaip man taip reiktų
Pas mani tik žaibuoja kažkur,dunda.Gal varyt langus plaut 
Uf,praslydau.Lyja ir pas mumis ramiai...
Ui,kaip man taip reiktų
Uf,praslydau.Lyja ir pas mumis ramiai...
Langų valymas man turbūt pats bjauriausias darbas
Prisiskaičiau apie marus galvoju gal laukinius jau apskinti ir į dėžutes sudėti? Bijau rūkų
QUOTE(saridon'e @ 2014 07 31, 16:53)
Lietaus tai reikia bet galėjo porą valandėlių luktelt
Prisiskaičiau apie marus galvoju gal laukinius jau apskinti ir į dėžutes sudėti? Bijau rūkų
Tai aišku,visada kažkas negerai ir negerai
Bet ,jei anie sveikutukai,tai kam skint
Labas Ex
Aš vakar langus išvaliau ir balkoną. Tiek privargau per karščius. Bet tegu tik lyja... Jau geras porą valandų kaip šniokščia.
QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 16:09)
Tai aišku,visada kažkas negerai ir negerai
Tegul auga.
Labas Ex
Labas Ex
Aha, žmogui niekada neįtiksi
pernai rugpjūčio pirmom dienom tris paras pajūry prabuvau (MB aišku likęs vienas neliūdėjo ir su kolegom prie ežero išlėkė) tai va grįžus radau laukinukus maro aplankytus. Kiek spėjau žalius ir sunokusius vakavau bet visvien karučiais išvežinėjom laidoti
QUOTE(ginaja @ 2014 07 31, 15:33)
Aha, cia irgi- kaip pasiseks
jei pokelyje bus tikrai tas Dixie
Gal kas Oranzini drambli augina? idomu butu isgirsti aprasima tiesiai is lupu
Gal kas Oranzini drambli augina? idomu butu isgirsti aprasima tiesiai is lupu
QUOTE(diuni @ 2014 07 31, 15:38)
Turiu dramblį oranžinį.Man patinka , tik nėr aukštas jis , toks pausiau žemas...
Ir nunokusį nuskyniau , bet dabar nelabai gal žinosiu , kuris jis yra tarp visų
sutinku su Diuni...skanus, bet auksto siltnamio gailo jam
QUOTE(Mičiko @ 2014 07 30, 23:52)
Siandien nusiskyniau ta savo super derlinga KIWI, kur Ex atsiunte. Padekite issiaiskinti, su kuo ji sumaise. Tokiu pamidoru seklu ne neturejau. Jie pasirode gi labai nezymiai dryzuoti beesantys. Bet tik ant uzpakalio. Antrasis KIWI irgi labai derlingas, ryt jau bus aisku ar ten kiwi ar tas pats dryzikas kazkoks. Kas tai?
[attachmentid=232841]
Nu čia dabar kas
Na taip, jei jau pas kurią išdygo koks nevykęs peresortas ar užaugo šungrybis - Ex nuopelnas
QUOTE(Ex @ 2014 07 31, 17:45)
Na taip, jei jau pas kurią išdygo koks nevykęs peresortas ar užaugo šungrybis - Ex nuopelnas

O aš maniau,kad pokštą iškrėtei
.Bo,kad tu sumaišytum nespecialiai,tai anikaip nepatikėčiau.Ką siuntei,tas ir dygo.Vo,pvz. su Matuke šiemet kiek mamų pajuokavo -visą peresortą jai siuntė 
Beje,aš tai į tuos originalius iškliančytus pokelius savo ruoštų sėklų nededu.Taip ir yra pas mani pvz.Ex Jablokai,Gaudvilės chata,Astos penis
QUOTE(NERA @ 2014 07 31, 09:07)
Matuke, gal prisimeni kokią perteklinę sėklytę buvai man įdėjus?Raiskoje nasloždenije? Auga pailgi labai panašūs į giuletas 
Ir aš su klausimu MATUKEi, gavau gi ir aš dovanų pavadinimu ORFEI, ale nieko nerandu aprašymuose. Raudoni pailgi vaisiai, krūmas neaukštas. Tiesa, jų dar neragavau (tuoj tuoj). Gal ne taip įskaičiau pavadinimą? Galvoju, o jei čia super duper pomidoras, reikia išsiaiškinti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 31, 15:42)
kaip kam? Kad mašiną nuplautų. O prie Varėnos, sakė, ryte pylė pora valandų. Chebrytė ratelį šoka, kad šiandien laistyt visko nebereiks