Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 14 tema

QUOTE(barric @ 2015 01 09, 10:40)
i spragtuka didesne, pasaka uzkista iki krastu
jus gal irgi i Pasaka eilej stovit?

Taip, bet keisim darželius, nes ar šiaip ar taip ten, kur stovim, be šansų, o ir gyvenam dabar jau nebe Žirmūnuose.
Atsakyti
Sveikos mamos, aš jaučiu kaip šią savaitę žilstu bandydama išsiaiškinti ką man daryti sausio 12... blink.gif
Jau nusprendžiau registruotis iš anksto... Nes tikrai niekaip kitaip nepateksim, esam dar eilėje nuo praeitų metų.. sad.gif Gal kas esat Gintarėlis eilėje? ir žinot kokios ten eilės?

Mano dabartinė situacija, gal kam įdomus žirmūnų darželiai:
Žirniukas Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 57 127
Žirmūnėliai Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 82 188
Smalsučiai Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 69 162
Rūta Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 67 149
Vaidilutė Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 50 117

Beje ar yra žinančių ką nors apie Ąžuolo naująjį darželį? Skambinau į savivaldybę, tai jis, sako, dar neįtrauktas į registracijos sąrašus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 13:46)
Sveikos mamos, aš jaučiu kaip šią savaitę žilstu bandydama išsiaiškinti ką man daryti sausio 12... blink.gif
Jau nusprendžiau registruotis iš anksto... Nes tikrai niekaip kitaip nepateksim, esam dar eilėje nuo praeitų metų.. sad.gif Gal kas esat Gintarėlis eilėje? ir žinot kokios ten eilės?

Rūta          Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 67 149

Beje ar yra žinančių ką nors apie Ąžuolo naująjį darželį? Skambinau į savivaldybę, tai jis, sako, dar neįtrauktas į registracijos sąrašus  doh.gif

Bet tai gal dalis vaikų, kurie pernai pretendavo į šią amžiaus grupę, šiemet jau pagal amžių pretenduos į 3-4 metų? Ar čia jau visi laukiantys, kuriems šiemet nesueis 3 metai? dar reiktų įvertint, kad nevisi pvz į jūsų pažymėtą pirmu numeriu, pretenduoja irgi pirmu 4u.gif Gal reali situacija ir nebus tokia jau bloga g.gif Juk jūs šiemet tūrėsit prioritetą, jog negavot darželio praeitais metais. Tai jūs eilėje būsite pirmesni nei tie, kurie užsirašys šiais metais ir neturės jokių prioritetų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewuzze: 09 sausio 2015 - 14:39
Santariskiu darzelis

Kas nemate ir idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2015 01 09, 14:35)
Bet tai gal dalis vaikų, kurie pernai pretendavo į šią amžiaus grupę, šiemet jau pagal amžių pretenduos į 3-4 metų? Ar čia jau visi laukiantys, kuriems šiemet nesueis 3 metai? dar reiktų įvertint, kad nevisi pvz į jūsų pažymėtą pirmu numeriu, pretenduoja irgi pirmu  4u.gif  Gal reali situacija ir nebus tokia jau bloga  g.gif Juk jūs šiemet tūrėsit prioritetą, jog negavot darželio praeitais metais. Tai jūs eilėje būsite pirmesni nei tie, kurie užsirašys šiais metais ir neturės jokių prioritetų 4u.gif

Va su tokiomis mintis ir žilstu, beet pagal žemėlapį surašytus skaičius, tai turėtų priimti tik po tiek: žirniukas 4, žirmūnėliai 7, Smalsučiai 4, Rūta 8, Vaidilutė 4. Tai mums čia niekas... Gi neatkris 90% mūsų eilės sad.gif
Tad ir mąstau apie naująjį darželį, tik kad jo nebus sąrąše.. arba apie Ginatėrlį - ten turėtų priimti net 78 vaikus g.gif didesnė tikimybė...
Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 15:55)
Va su tokiomis mintis ir žilstu, beet pagal žemėlapį surašytus skaičius, tai turėtų priimti tik po tiek: žirniukas 4, žirmūnėliai 7, Smalsučiai 4, Rūta 8, Vaidilutė 4. Tai mums čia niekas... Gi neatkris 90% mūsų eilės sad.gif
Tad ir mąstau apie naująjį darželį, tik kad jo nebus sąrąše.. arba apie Ginatėrlį - ten turėtų priimti net 78 vaikus  g.gif didesnė tikimybė...

Po tiek mažai??? ohmy.gif Čia į 1,5-3 m. grupes? O gal galite to žemėlapio nuoroda pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 15:55)

O kur Jūs matot tokį žemėlapį? su priimamų skaičiumi? g.gif
Aš matau tuščią žemėlapį unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 14:46)

Rūta          Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 67 149

Beje ar yra žinančių ką nors apie Ąžuolo naująjį darželį? Skambinau į savivaldybę, tai jis, sako, dar neįtrauktas į registracijos sąrašus  doh.gif

Į Žirniuką šiemet priims 15, į Rūta 28.
Apie Ąžuolą, skambinau jo direktorei tai šiemet dar jis nėra paruoštas, patalpos dar nesutvarkytos.

Jūs man paaiškinkit, ką sistemoje reiškia tokie parašymai??????
Vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimo Nr. 1-1596 „Dėl vaikų priėmimo į Vilniaus miesto švietimo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes organizavimo tvarkos aprašo tvirtinimo“ 33 punktu, šiuo metu vyksta grupių formavimas, todėl prašymo vieta eilėje gali kisti.

KOkie čia dar gruoių formavimai???? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2015 01 09, 16:18)
Po tiek mažai??? ohmy.gif  Čia į 1,5-3 m. grupes? O gal galite to žemėlapio nuoroda pasidalinti?  4u.gif

Beje, aš vakar skambinau į savivaldybę ir klausiau, ar yra skelbiama kažkur informacija, kiek bus priimama vaikučių, tai man pasakė, kad dar nėra net žinoma, tik kai pradės sudarinėti grupes, bus aiškūs skaičiai.
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2015 01 09, 16:22)

KOkie čia dar gruoių formavimai????  blink.gif

gal kad Santariškės atsidarė? g.gif beje, nuo sausio pradžios buvo priimta vaikų į mokyklose sukurtas grupes. Tai ir eiliškumai keičiasi. Čia tik toks mano logiškas samprotavimas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(flixe @ 2015 01 09, 16:22)
Į Žirniuką šiemet priims 15, į Rūta 28.
Apie Ąžuolą, skambinau jo direktorei tai šiemet dar jis nėra paruoštas, patalpos dar nesutvarkytos.
Jūs man paaiškinkit, ką sistemoje reiškia tokie parašymai??????
Vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimo Nr. 1-1596 „Dėl vaikų priėmimo į Vilniaus miesto švietimo įstaigų ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupes organizavimo tvarkos aprašo tvirtinimo“ 33 punktu, šiuo metu vyksta grupių formavimas, todėl prašymo vieta eilėje gali kisti.

KOkie čia dar gruoių formavimai????  blink.gif

Kiek man žinoma, tai šiandien vaikučių perskirstymas pagal amžių vyko. Tai gal čia apie tai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plukė*: 09 sausio 2015 - 15:31
QUOTE(Plukė* @ 2015 01 09, 15:18)
Po tiek mažai??? ohmy.gif  Čia į 1,5-3 m. grupes? O gal galite to žemėlapio nuoroda pasidalinti?  4u.gif

Nesigasinkit! Aš gal ne visai aiškiai savo situaciją aprašiau, mes šių rugsėjį jau pretenduosim į 3-4m grupę, o dabar kur stovim eilėje esam 1,5-3 m. grupėj.
Kiek priims vaikų - sakė savivaldybėj, kad reikia žiūrėt kiek darželyje yra 3-4m ir atimti 1,5-3 m. grupės skaičių, tai parodys kiek minimaliai priims naujų vaikų į didesnę grupę.

http://www.vilnius.l...u_zemelapis/694
Atsakyti