Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo tvarka į darželius, 14 tema

QUOTE(Plukė* @ 2015 01 09, 16:30)
Kiek man žinoma, tai šiandien vaikučių perskirstymas pagal amžių vyko. Tai gal čia apie tai? g.gif

tada mus pamiršo laugh.gif vasarą bus 3, į lopšelį nesinori patekti, kad nesmuktų ugdymas žemyn blush2.gif realiai turėtų eiti į 3-4 m. grupę. Prašymą palieku ramybėj nuo pernai, nors registravau tik į vieną darželį. Antrą kartą dalyvaujam loterijoje laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2015 01 09, 16:26)
Beje, aš vakar skambinau į savivaldybę ir klausiau, ar yra skelbiama kažkur informacija, kiek bus priimama vaikučių, tai man pasakė, kad dar nėra net žinoma, tik kai pradės sudarinėti grupes, bus aiškūs skaičiai.

O jus neskambinkit, bet nukeikit. Kuriom skambini jos nieko normaliai neatsako. Yra visa informacija, tik ja pateikia tos darbuotojos kur prie 20-21 langelio dirba biggrin.gif as suzinojau i man visus dominancius darzelius kiek bus priimama
Atsakyti

QUOTE(Wild Pearl @ 2015 01 09, 14:41)

O gal kas is cia esanciu dar vis laukiat i Santariskiu darzeli? Kaip kazi ten su maziausiuju grupemis? Gal kas zinot po kiek dar vaiku planuoja priimti? Ar jau uzpildytas visas darzas ir nauji prasymai nueis veltui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Plukė* @ 2015 01 09, 15:30)
Kiek man žinoma, tai šiandien vaikučių perskirstymas pagal amžių vyko. Tai gal čia apie tai? g.gif

Jūs teisi, nes mano vaiką, ką tik į didesnę grupę permetė 3-4m

Žirniukas Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 50 101
Žirmūnėliai Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 70 147
Žirmūnėliai Lietuvių Nuo 3 iki 5 metų 85 173
Smalsučiai Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 59 130
Rūta Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 53 105
Vaidilutė Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 41 86
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sareme: 09 sausio 2015 - 15:49
QUOTE(flixe @ 2015 01 09, 16:38)
O jus neskambinkit, bet nukeikit. Kuriom skambini jos nieko normaliai neatsako. Yra visa informacija, tik ja pateikia tos darbuotojos kur prie 20-21 langelio dirba biggrin.gif as suzinojau i man visus dominancius darzelius kiek bus priimama

Taip ir nujaučiau, kad nereikia pasitikėt schmoll.gif Labai jau neužtikrintai kalbėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2015 01 09, 15:45)
O gal kas is cia esanciu dar vis laukiat i Santariskiu darzeli? Kaip kazi ten su maziausiuju grupemis? Gal kas zinot po kiek dar vaiku planuoja priimti? Ar jau uzpildytas visas darzas ir nauji prasymai nueis veltui?  g.gif

kiek girdejau maziuku yra 4 grupes, 2 po 20 ir 2 po 10, o 3-6 metu yra 8 grupės. Tai realiai atsilaisvins per tiek vietų, kiek išeis į priešmokyklines, plius kažkiek pereis iš mažiukų grupės į šitą mišrią. Tai kažkiek vis tiek matyt priims g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 14:46)
Mano dabartinė situacija, gal kam įdomus žirmūnų darželiai:
Žirniukas Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 57 127
Žirmūnėliai Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 82 188
Smalsučiai Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 69 162
Rūta          Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 67 149
Vaidilutė Lietuvių Nuo 1,5 iki 3 metų 50 117

QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 16:46)
Jūs teisi, nes mano vaiką, ką tik į didesnę grupę permetė 3-4m

Žirniukas Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 50 101
Žirmūnėliai Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 70 147
Žirmūnėliai Lietuvių      Nuo 3 iki 5 metų  85  173
Smalsučiai Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 59 130
Rūta        Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 53 105
Vaidilutė Lietuvių Nuo 3 iki 4 metų 41 86

Nepykit, kad cituoju ir lyginu, bet tai pakilot bigsmile.gif

Palauksiu savo, gal irgi bus pakeista rolleyes.gif tikiuosi nekrisim žemyn doh.gif
Atsakyti
Aha, nors ir mažas pakilimas, bet širdį džiugina. 4u.gif
Bet vis vien iki išrinktųjų pakilos per toli.
Atsakyti
QUOTE(Sareme @ 2015 01 09, 17:01)
Aha, nors ir mažas pakilimas, bet širdį džiugina. 4u.gif
Bet vis vien iki išrinktųjų pakilos per toli.

Tai dar atsiminkit, kad ir kiti pretenduoja į dar 4 darželius ax.gif bent pusė atkrenta, nes patekę kur nors išsibraukia iš Jūsų eilės. Aš taip save guodžiu laugh.gif
Atsakyti
Paskutine diena siandien pasiskambinti i savivaldybe buvo del planuojamu lopselinuku grupiu..ir pavelavau, negalvojau kad trumpai dirba sad.gif Gal kas zinote kiek planuojama priimti lopselinuku i Antakalnio darzelius: Voveraite, Pusaite, Volunge, Atzaleles, Spindulelis? Ar gal zinote kokios eiles? Paskambinus i savivaldybe mergina sake, kad ant darzeliu zemelapio uzrasyti skaiciai ir yra zadamu priimti vaiku skaicius, bet manau ji klydo..
Atsakyti
Tai kaip suprantu to naujojo darzelio Azuolas Zirmunuose taip ir neatidarys siemet verysad.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Svajone_ @ 2015 01 09, 17:27)
Paskutine diena siandien pasiskambinti i savivaldybe buvo del planuojamu lopselinuku grupiu..ir pavelavau, negalvojau kad trumpai dirba sad.gif Gal kas zinote kiek planuojama priimti lopselinuku i Antakalnio darzelius: Voveraite, Pusaite, Volunge, Atzaleles, Spindulelis? Ar gal zinote kokios eiles? Paskambinus i savivaldybe mergina sake, kad ant darzeliu zemelapio uzrasyti skaiciai ir yra zadamu priimti vaiku skaicius, bet manau ji klydo..

Tos savivaldybes konsultantes kazkoks nesusipratimas. Kam is vis ten ju etatai reikalingi jeigu nesugeba reikiamos info suteikti. Skambinau pries kelias dienas del pacios tvarkos. O ji man kad cituoja 2013 tvarka doh.gif kai pasakiau kad siu metu aprase tokiu dalyku nera, tai paklause koki as tvarkos aprasa turiu kai pasakiau kad 2014m gruodzio men, nusistebejo kad toks yra doh.gif tai kaip jos gali reikiama info suteikti.
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2015 01 09, 17:28)
Tai kaip suprantu to naujojo darzelio Azuolas Zirmunuose taip ir neatidarys siemet verysad.gif  ax.gif

Man sake kad siemet tikrai jo nebus. Bet kas ten zino kaip bus istikruju.
Atsakyti