Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(RositaK @ 2014 07 31, 20:37)
pirmoj temos žinutėj šis "nurodymas" surašytas  mastau.gif

tai va, ir galvoju kad kazkur maciau parasyta, atsiprasau blush2.gif

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 21:14)
O nuojauta man sako,kad bus dvi puslytes ax.gif

kad tik tavo nuojauta pasitvirtintu thumbup.gif (gaila nera kumsciu laikymo veiduko)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 20:14)
O  man zinok,pamirso kad sakiau jog crenone negaliu vartoti,ir atnese net recepta su vaistais ir tame crenone,tai ejo vyras sakyti kad man netinka ir mes sakeme,tai tada mums perase recepta mirksiukas.gif
Tik pas juos toj atmintyje,skaiciau kad buvo parasyta del tepliojimu,kad jei teplioja tada leidziamas progesteronas ir po kiek laiko jau vel galima krenone ax.gif  ax.gif  ax.gif
Aciu,mergaites-as rytoj manau kad apie pietus jau prisiduosiu ir tikiuos kad su geromis ziniomis,tada ir pasikeisiu viska ir liniuote jau uzsidesiu.O nuojauta man sako,kad bus dvi puslytes ax.gif

Kaip butu nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif tikiu ir as kad bus dvi !:) laukiu nesulaukiu rytojaus 4u.gif 4u.gif
Ojey tas jaudulys, gerai kad jau mano 12 c.d. tai bent jau po savaitgalio persirisiu i antraja ciklo puse biggrin.gif kaip letai tas laikas slenka doh.gif Na bet gerai kad vasara, kalnas veiklos tad laika taip ir stumiu judedama visur biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 31, 20:29)

kad tik tavo nuojauta pasitvirtintu  thumbup.gif (gaila nera kumsciu laikymo veiduko)

lotuliukas.gif aha moderatoriams reiktu parasyt, arba bent jau kazko panasaus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Krown @ 2014 07 31, 15:15)
Mes darėmės IUI prieš metus kažkur, tai tikriausiai netiks  rolleyes.gif tai šituos ką prašė aš pasidarysiu, visa kita jau bus matyt vietoj biggrin.gif

QUOTE(Atisa @ 2014 07 31, 15:31)
Mūsų IVF irgi buvo darytas pries metus laiko, tai seni tyrimai puikiausiai tiko  mirksiukas.gif

Aha, musu net ir PRL buvo 11 menesiu senumo ir PRL net nekartojo jie, tai manau kad visi kiti tai tikrai tiks ir metu senumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 15:16)
O i operacines irgi su sypsena varau,nes nebejauciu jokios baimes.Pastoviai kitas moteris raminu,kad taip nebijotu ir padedu pralaukti to laiko. mirksiukas.gif
Jo,sako suo ir kariamas pripranta-tai ir mes prie daug ko pripratome. ax.gif

***** as taip bijau tu operaciniu biggrin.gif geriau mane uzmigdytu palatoj ir nusiveztu, o tai kai ateini savo kojom ir dar dairytis pradedi tai sakes, noris apsisukt tikrai ir begti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 21:14)
O  man zinok,pamirso kad sakiau jog crenone negaliu vartoti,ir atnese net recepta su vaistais ir tame crenone,tai ejo vyras sakyti kad man netinka ir mes sakeme,tai tada mums perase recepta mirksiukas.gif

Žinok aš pati "pasiskyriau" ir toliau leistis, ne crinone dėtis, o niekas ir neprieštaravo ax.gif
aš sakau, kad jie "tausoja" mūsų užpakalius ir po įsodinimo skiria jau želė PRG, o iki įsodinimo skiria leidžiamą, kad "neužsikištų" takas transferio kateteriui-kaklelis ax.gif
Afrodite, RAMIOS nakties

šitas panašus į kumščių laikymą yess.gif arba sėkmės ženklas yu.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 31, 21:29)
tai va, ir galvoju kad kazkur maciau parasyta, atsiprasau  blush2.gif

tikrai nėr ko atsiprašinėt mirksiukas.gif tik primenu kur info
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 31, 22:14)
Aciu,mergaites-as rytoj manau kad apie pietus jau prisiduosiu ir tikiuos kad su geromis ziniomis,tada ir pasikeisiu viska ir liniuote jau uzsidesiu.O nuojauta man sako,kad bus dvi puslytes ax.gif

Afrodite, be galo laukiam ziniu is taves. isivaizduoju, kaip jaudinies, nes as pati visa ryta jau galvoju ir kai parasei, kad gal bus dvi puslytes, net surpuliukai nuejo per kuna wub.gif Laikom kumstukus uz dvi puslytes yess.gifyess.gif

QUOTE(Edena @ 2014 07 31, 22:54)
***** as taip bijau tu operaciniu biggrin.gif geriau mane uzmigdytu palatoj ir nusiveztu,  o tai kai ateini savo kojom ir dar dairytis pradedi tai sakes, noris apsisukt tikrai ir begti  biggrin.gif

lotuliukas.gif ir as taip pat zinok. Man pirma karta punkcija kai dare, tai dar gi kol popierius visokius surase, kol gulejau, irankius susinese, tai as gyd sakiau, kad jei dar daugiau aparaturos atsinesit, pati nualpsiu, nebereiks narkozes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 08 01, 08:53)
lotuliukas.gif ir as taip pat zinok. Man pirma karta punkcija kai dare, tai dar gi kol popierius visokius surase, kol gulejau, irankius susinese, tai as gyd sakiau, kad jei dar daugiau aparaturos atsinesit, pati nualpsiu, nebereiks narkozes  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai Atisiuk Memorial nesidairyk ziurek tiesiai ir zygiuok i kede biggrin.gif biggrin.gif aisku ten bus daug zmoniu , bet ir aparaturos pakankamai biggrin.gif Vienas pliusas - kad nesupranti ka jie ten kalba tarpusavy jei suprastum gal dar baisiau butu biggrin.gif Nu jau viskas rugpjucio 1, arteja rugsejis kaip smaguu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 01 rugpjūčio 2014 - 08:58
QUOTE(Edena @ 2014 08 01, 10:58)
Vienas pliusas - kad nesupranti ka jie ten kalba tarpusavy jei suprastum gal dar baisiau butu  biggrin.gif  Nu jau viskas rugpjucio 1, arteja rugsejis kaip smaguu  ax.gif

Na, tas kalbos nesupratimas kaip ir sakai, kartais turi savu pliusu tongue.gif Bet jei uzeina paranoja, tada tai tampa dideliu minusu, nes stebi grimasas ir kalbejimo tona ir bandai nuspeti, ar jau cia gerai kalba, ar blogai biggrin.gif
Taip, tikrai, pagaliau rugojutis thumbup.gif Laukiu nesulaukiu rugsejo wub.gif
Beje, del TurkishAirlines - jus buvot teisios blush2.gif bandziau vakar pirkt bilietus per www.greitai.lt, jie duoda kazkur 700 lt pigiau, o kai prieini paskutini zingsni, uzdeda dar 900 lt papildomu mokesciu doh.gif taip kad tikrai-pigiausiai tieisiai per juos pirkti.
Atsakyti
Merginos, sos, sorry kad isiverziu cia, turiu klausima ax.gif Gal kas zinot ar nestumo testas gali parodyti ovuliacija? Pas mane ryskiausias vaiduoklis, nors kaip tik siom dienom ovuliuoju, netycia vakar pagriebiau nestumo testa vietoj ovuliacinio, (abu labai panasus, tik skirtingu spalvu galiukai) ir dabar turiu abu teigiamus- ir ovuliacijos ir nestumo testas biggrin.gif Zvengiu; nes dabar matau ant kiek tie testai nepatiklus yra. Pirkau ebay nebrangius. Nemanau kad galiu but nescia nes sirgau pries 2 savaites. Gal yra kas nors bandes nestumo testa per O?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 11:03)

Burbuliacija, kad ovuliacijos testas gali rodyti nestuma, tai girdejau, bet kad nestumo testas - tai negirdejau schmoll.gif LEK I VAISTINE PIRKTI ELEKTRONINIO TESTO thumbup.gif thumbup.gif ir nepamirsk sugrizti cia pasisakyt mirksiukas.gif Butu nuostabu, jei gautum toki siurpriza wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 01 rugpjūčio 2014 - 09:08
QUOTE(Atisa @ 2014 08 01, 09:06)
Burbuliacija, kad ovuliacijos testas gali rodyti nestuma, tai girdejau, bet kad nestumo testas - tai negirdejau  schmoll.gif  LEK I VAISTINE PIRKTI ELEKTRONINIO TESTO  thumbup.gif  thumbup.gif ir nepamirsk sugrizti cia pasisakyt  mirksiukas.gif Butu nuostabu, jei gautum toki siurpriza  wub.gif  nestuke.gif

Kazkokia nesamone zinok, nu negali buti. Viskas ir menesines normalios buvo ir dabar kaip tik ovuliacijos metas, LH uzkiles jauciu tai papigiaiskas ir durniuoja. Nu bet reiks jauciu elektronini nusipirkt kad vel nusivilt isnaujo doh.gif Nu bet nenusivilsiu labai nes netikiu istikruju, manau tikrai cia testas lievas. Tik va sakau, pagaliau pamaciau II nestumo teste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 10:03)
Nemanau kad galiu but nescia nes sirgau pries 2 savaites.

Labai daug atvejų esu girdėjusi, kad ir esant nestuke.gif gali ateiti mėnesinės 4u.gif tik tokiu laiku jau turbūt turėrų ne vaiduokliuoti, o ryškus NT būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 08 01, 09:18)
Labai daug atvejų esu girdėjusi, kad ir esant  nestuke.gif gali ateiti mėnesinės 4u.gif tik tokiu laiku jau turbūt turėrų ne vaiduokliuoti, o ryškus NT būti g.gif

Nu juostele ryski, prisimerkt nereikia kad pamatyti bet ne tokia pat ryski kaip kontroline.. Zodziu nesamone, bet aisku ja reiks isnagrinet iki galo
Atsakyti