Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL ir MEDICANA klinikos, TR

QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 10:24)
Nu juostele ryski, prisimerkt nereikia kad pamatyti bet ne tokia pat ryski kaip kontroline.. Zodziu nesamone, bet aisku ja reiks isnagrinet iki galo

Na, tuomet tikrai siūlyčiau NORMALŲ testą nusipirkti ir išbandyt-be reikalo nerodo II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 11:24)
Nu juostele ryski, prisimerkt nereikia kad pamatyti bet ne tokia pat ryski kaip kontroline.. Zodziu nesamone, bet aisku ja reiks isnagrinet iki galo

tai jei dar ir ryski, tai sakyciau, kad tikrai esi nestuke.gif vienas minusiukas, kad ebeyiniai tie testukai, na, nebent kinieciai sumaise ir supakavo ne ta ax.gif Bet as labai linkiu, kad taip nebutu, o jei NT rodo ryskius ir aiskius II (ir tikrai nereikia, kad buu abu vienodo ryskumo), nu tai nerealiai tada thumbup.gif
Lek i vaistine ir prasinesk grizus 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos, prasinesiu kaip bebutu
Atsakyti
Laba. Visai pasimeciau, nežinau ką daryt g.gif parašiau jelenai laišką vakar, kad norim susitart laiką rugsėjį, ir kad mm turi būt 21 d, o ji buvo prieš tai atrasius kad reiktų i mėnesinių galą atvykt, o po jų iškart darytų lp jei reiks, o dabar parašė kad galim atvykt 19d arba anksčiau. Tai kaip ir mm dar nebus prasidėję, o lp juk tik po jų, tai kaip ir mum reiktų likti dviem savaitėm g.gif jaučiu reik dar kart jai parasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 09:24)

burbuliacija lek pirkt testo biggrin.gif biggrin.gif Nu geras cia, laukiam ziniu smile.gif LH gali bet koks (pas mane jis gerokai aukstesnis)but bet nestumo testas juk ne i ji reaguoja bigsmile.gif ka as zinau as tai nemacius niekada 2 bruksniu siaip sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 10:24)

Pirk puodeli vadinama, tas neapgaudineja.

QUOTE(Edena @ 2014 08 01, 11:08)
burbuliacija lek pirkt testo  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu geras cia, laukiam ziniu smile.gif LH gali bet koks (pas mane jis gerokai aukstesnis)but bet nestumo testas juk ne i ji reaguoja  bigsmile.gif  ka as zinau as tai nemacius niekada 2 bruksniu siaip sau  biggrin.gif

Man asmeniskai kinietiski testai VISADA rodo vaiduokli, nebedarau as ju schmoll.gif
Atsakyti
2 brūkšnių šiaip sau nebūna g.gif
Papildyta:
QUOTE(burbuliacija @ 2014 08 01, 09:15)
Kazkokia nesamone zinok, nu negali buti. Viskas ir menesines normalios buvo ......

Vienai pažįstamai 3 mėnesius buvo lyg ir normalios mėnesinės, paskui apsižiūri, kad po 6 mėnesių gimdyt. Rezultatas jau mokyklą baigė.
Atsakyti
Burbuliacija,dvieju bruksniuku NT tikrai siaip sau kaip ir nebuna mirksiukas.gif Laikom kumscius uz stebukla wub.gif
Mano zinios tokios.Gydytoja pasake kad kol kas mato viena puslyte,atitinka 5 sav ir 2 dienas. O man siandien 5 sav. ir 3 dienos. Sake,kad cia nieko tokio. Kadangi pamaudzia man stiprokai pilvo apacia ir nugara skauda sake kad nera gerai verysad.gif bet padeti niekuo negali kadangi tik pati nestumo pradzia ir progesteronas vienintelis vaistas.
Labai dziaugiuos tik jos zodziai truputi nugazdino.
Bandysiu pagaliau jau liniuote uzsideti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 01, 11:32)
Burbuliacija,dvieju bruksniuku NT tikrai siaip sau kaip ir nebuna mirksiukas.gif Laikom kumscius uz stebukla wub.gif
Mano zinios tokios.Gydytoja pasake kad kol kas mato viena puslyte,atitinka 5 sav ir 2 dienas. O man siandien 5 sav. ir 3 dienos. Sake,kad cia nieko tokio. Kadangi pamaudzia man stiprokai pilvo apacia ir nugara skauda sake kad nera gerai verysad.gif bet padeti niekuo negali kadangi tik pati nestumo pradzia ir progesteronas vienintelis vaistas.

Kaip sveikinu!!! Afrodite pagerk kelis pakelius per diena disporal miltuku, man padedavo nuo maudimo. Nebus pas tave gimdos tonusas padidejes? Nieko gydytoja nesake?Gal biskituka stresiukas veikia... Po savaiteles jau gal sirdele pamatysi!!! Bet labai labai sveikinu ir dziaugiuosi!!!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 01, 12:32)

Sveikinu su puikiom ziniom nestuke.gif svarbiausia atitinka laiką ir vietoj įsikūręs maziulis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 01, 12:32)

Su gerom naujienom thumbup.gif Pabandyk dar magnio pavartoti, man padejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 08 01, 11:32)

Su gerom ziniom Afrodite 4u.gif 4u.gif Jauciu truputi nerima is taves, bet viskas tikrai bus geraii 4u.gif Pailsek, labiau save palepink, ir paklausyk mergaiciu patarimu 4u.gif 4u.gif wub.gif friends.gif Turbut ramybes busena geriausias vaistas 4u.gif dar gal turkams reiktu parasyt, gal jie ka patars del tu maudenimu ?
Atsakyti