Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

QUOTE(Mnarka @ 2018 12 04, 21:53)
Draugas turi plaunantį Xiomi, tai sakė vandens talpyklos apie 60 kv užtenka, paskui reikia papildyt.

Galit parašyti Xiomi plaunančio siurblio modelį?
Atsakyti

Galit parašyti Xiomi plaunančio siurblio modelį?

Xiomi Roborock Me 2

Atsakyti

Siaip jei ka tai ilife x620 protingai vazineja, maisot su kitais ilife. Ir plovimas labai geras daiktas bent kas savaite prasukti, vandens talpa daug didesne nei xiaomi todel nereikia papildyti vidury plovimo.

Teko pabandyti x620 todel sakau kad geriau nei neato. Neato is garantinio neislipa tai tiek tos naudos is jo.

Na tikrai nesiginčysiu dėl to protingo važinėjimo, tik rašiau savo nuomonę. Tikrai rinkdamasis žiūrėjau daug video apžvalgų ir man asmeniškai toks "protingas" važinėjimas netiko, nes butas nestandartis ir jis čia būtų tikrai pasiklydęs. Dėl garso taip pat nevisai tiesa. Aišku nežinau su kuriuo Neato Jūs lyginote, aš lyginu su tokiu kokį pats turiu ir rašau tiesiog faktą:  Ilife skleidžia 68 db garsą, Neato D7 eco režime 66,5 db o turbo 70 db. Taigi tik siurbiant turbo režimu Neato garsesnis 2 db. Beje dėl Neato serviso kiek skaičiau (ir ne tik šiame forume) visi kaip tik patenkinti. Manau Jūsų atveju įvyko kažkoks nesusikalbėjimas ir viskas susitvarkys. Šiuo prieššventiniu metu visur viskas vėluoja. Man asmeniškai kai kurie siuntinukai iš užsienio vėluoja 1-2 savaites. Manau kantrybės ir viskas bus gerai  :rolleyes: 

P.s. Įdomu kas nutiko Jūsų Neato ir kokį modelį turėjote?

Atsakyti

Uzsisakeme neato d5, laukiame kol atsius is myrobotcenter. Buvo gera kaina. Isbandysim greit, kiek maciau jau lt yra 😁😁😁

Atsakyti

Paskui pasidalinkit ar patiko

Uzsisakeme neato d5, laukiame kol atsius is myrobotcenter. Buvo gera kaina. Isbandysim greit, kiek maciau jau lt yra 😁😁😁

Atsakyti

Keistai man tie plovimai skamba-  cia juk eiline sluoste! Kaip mineta xiaomi roborock s51 (toks tikras pavadinimas) vandens uztenka 60kvadratu... Tai ka negi sitiek ploto ir valkioja ja - nesvarbu kad ten siurbia, ar prasiurbta is anksto yra...

As savo pirmos kartos xiaomiui atsiunciau https://www.aliexpre....27424c4dQQ0TkS rinkinuka. Kas 10-15 kvadratu realaus (kas turi su wifi supras apie ka sneku)valomo ploto nuimu sluoste, ir po ciaupu ja  isplaunu. Noriu pasakyt tai, kad vandens konteineriuko talpa visai neaktuali - 60 ar 120 kvadratu uztenka, vis tiek ta mikrofibros sluoste reikia praskalaut dazniau, nei baigiasi vanduo.

Va cia tikras plaunantis robotukas https://www.youtube....h?v=ROoTxgjuYaI  bet iLife  :hmm: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karalaitis: 05 sausio 2019 - 22:53

Va cia tikras plaunantis robotukas [url="https://www.youtube.com/watch?v=ROoTxgjuYaI"]https://www.youtube.com/watch?v=ROoTxgjuYaI[/url]  bet [s]iLife  :hmm:​[/s][s] [/s]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mnarka: 05 sausio 2019 - 23:59

Tai ir nesupratau. Pats asmeniškai šito modelio nebandžiau, bet taip išeina, kad tą šluostę po savim pats prasiplauna. Mačiau, kad vandens į šį modelį daugiau telpa, bet dėl tos šluostės taip ir neaišku. Gal galite plačiau aprašyt savo išbandymus, nes kažkaip man tie Ilife iki šiol labai blogą įspūdį palikę siurbliai..

Atsakyti

Nebandziau ir as...  Kiek ziuriejau zmoniu atsiliepima geri, kaina irgi. Cia jau nebesluoste, besisukantis mikrifibros velenelis surenka uzpurksta vandeni i atskira indelio dali. Kaip suprantu tuo paciu jis ir prasiplauna. Tas video man vis tik paliko gera ispudi apie valymo gebejimus... Kuom blogi iLife? Man sita firma asocijuojasi labiau su piguva, prastais valdymo algoritmais- "smegenu"" nebuvimu (nors turi jie kazkoki modeli su lazerine akim), bet siaip atsiliepimai geri - kaina/kokybe santykis ir patvarumas geras. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karalaitis: 06 sausio 2019 - 16:01
Per kiek laiko atsiunčia užsisakius myrobotcenter?
Atsakyti

Ar labai apsirinksiu nusipirkusi beveik dvigubai pigesni ir senesni modeli Xiaomi Mi, o ne naujaji Xiaomi Roborock? Kokie ju skirtumai?

Labai mandrumu nereikia,svarbiausia,kad gerai siurbtu, o del plovimo funkcijos vistiek jauciu ten nieko labai neisplauna, tad robotui prasiurbus vistiek dazniausiai praplovinesiu pati.

Atsakyti
QUOTE(Aistela85 @ 2019 01 24, 10:37)
Ar labai apsirinksiu nusipirkusi beveik dvigubai pigesni ir senesni modeli Xiaomi Mi, o ne naujaji Xiaomi Roborock? ...

Viskas priklauso nuo lūkesčių. Pas mane važinėja kažkoks Deebot papigenskas tai džiaugiuosi, kad nereikia su siurbliu po sofomis lįsti ir "sliekų neieškau" kur jų nėra.
Atsakyti