Įkraunama...
Įkraunama...

Robotai siurbliai, plovėjai

didelio skirtumo tai pirmo ir antro xiaomi nėra, tik tas valymas su šluoste, pats siurbimas tai niekuo perdaug nesiskiria, šiaip realiai jie abu silpnokai siurbia palyginus pvz su neato

Atsakyti
As savo Neato Signature XV po triju metu isboginau i garantini, dingo uzrasai is ekranelio, sviecia tuscias. Gerai, kad pirkau su pratesta garantija.
Atsakyti

Sveikos damutes,noriu nusipirkti ta išgirtaji pagalbininka,bet noriu to kuris siurbia ir plauna.Gyvenu 45 kv.bute kilimas tik 1 nedidelis,bet man reikia informacijos del plovimo.Mano seimyna megsta vaikscioti basi tai lieka pedos ant laminato o mane ziaurei erzina.Ar isplauti tas pedutes siurbliai?Ačiū už atsakyma.

Atsakyti

Sveiki, ar kam jau buvo sugedes Xiami robotas siurblys? Kaip su garantiniu remontu perkant lietuvoj, nes youtube pilna problemu su error 1 lazerio gedimu kuri pakeisti nauju kaina 100 e.  Nesinoretu nusiperki pora menesiu panaudoji ir visogero remontuot reikia.

Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2019 04 10, 21:17)
<p>Sveiki, ar kam jau buvo sugedes Xiami robotas siurblys? Kaip su garantiniu remontu perkant lietuvoj, nes youtube pilna problemu su error 1 lazerio gedimu kuri pakeisti nauju kaina 100 e.  Nesinoretu nusiperki pora menesiu panaudoji ir visogero remontuot reikia.
</p>

Dabar bet kuri siurbli pirkciau su pratesta garantija. Va remonte sedi Neato Signature XV, atidirbes 3 metus.
Atsakyti

As tai pat galvoju apie pratesta garantija dar bent pora metu, bet tik man idomu ar Xiaomi isvis remontuojami lietuvoje ar juos siuncia i Kinija, nes ziuriu pvz technoramoje pardavineja tuos Xiaomi.

Atsakyti
QUOTE(Davydas @ 2019 04 11, 09:56)
As tai pat galvoju apie pratesta garantija dar bent pora metu, bet tik man idomu ar Xiaomi isvis remontuojami lietuvoje ar juos siuncia i Kinija, nes ziuriu pvz technoramoje pardavineja tuos Xiaomi.

Xiaomi prekiauja tokia latvių kompanija per kažkokius atstovus Lietuvoje. Greičiausiai, remontas būtų Latvijoje. Per vietinius atstovus.
Atsakyti

O jus sakykit ar galit rekomenduoti antros kartos xiaomi robota, ar ieskot kazko kito, nes mane labiausiai neramina tai tie visi error'ai kuriuos jis meto laikui begant, bent jau kiek ziurejau youtube. Ar is praktiktos cia turinciu sita robota , buvot susidure su gedimais ar visi esat patenkinti? 

Atsakyti

Nuomone?

Roomba 615 bandytas be garantijos ar verta rinktis toki?

ar vistik be garantijos, kad ir puse kainos nevertas demesio?

ir dar ar modelis jau neatgyvenes?

aciu, kas pasisakys

Atsakyti

Xiaomi remontuoja https://siurblysrobo...obotu-remontas/ kolega prieš kokius metus tvarkė laseri tai kažkas 30 ar 40€ nes galvojo irgi su šimtine atsisveikinti reikės, sutvarkė per porą dienų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selecta: 07 gegužės 2019 - 09:08
Gal kas galit pakomentuoti Xiomi Mi 2 Roborock ar ILIFE W400? Domina tik kurie bandę, nes aprašymai kaip ir aiškūs. Domina ar Ilife gerai plauna grindis. Xiomi su drėgna šluoste pravalo, bet ar kokybiškai, nepalieka dryžių?
Atsakyti

net klausimo negali būti žinoma kad ILIFE W400, Xiomi Mi 2 Roborock pats prasčiausias valymas iš drėgną valymą turinčų siurblių.

Atsakyti