Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Kaip liūdna skaityti paskutinius atsiliepimus. Mes irgi pasirinkome šią mokyklą, kol kas įspūdžio didelio nedaro. Grįžtamojo ryšio jokio, "mano dienynas" tuščia vieta, tik pažymiams. Norisi tikėti, kad mokytojų požiūris pasikeis...
Atsakyti
Liudna ir mums bet netikiu, kad ten kas pasikeis... verysad.gif
Atsakyti

Jo jie ten turi idomiu vaiku dresavimo metodu, gal is kokios gyvunu mokyklos nusiziurejo.

Vienas labai istrigo: kaip taisykle mokytoja ten klaseje turi kelis savo lyderius ir visa klase orientuojama i lyderiu palaikyma. Pvz: Kaledu svente ir aisku vaikiukai ruosia pasirodymus, dainaneles ir visi nori dalyvauti ir t.t. Bet ne visi dalyvauja o tik keli isrinktieji o visi likusieji turi eiti kiekviena diena i tu isrinktuju repeticijas ir juos issirykiave pusvalandi stebeti kaip "Siaures Korejos pionieriai", be jokio judesio, nes jis tuo metu uztraukia bausme.

O siaip tai jo, jokiu investiciju i vaiku ugdyma - pagrindines priemones lapas popieriaus, piestukas ir gelezhine drausme ir bet kokia minciu laisve yra baudziama.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Antitabacas: 28 vasario 2019 - 19:48

Ai, ir dar. Keista, bet mokykla savo psichologo neturi, nu yra ten tokia kvaisa kartais ateinanti, bet ne cia esme. Esme tame, kad kai kuriem mokytojam gal net ne psichologo o psichiatro pagalbos reiketu.

Atsakyti
QUOTE(Zajončku @ 2019 02 26, 13:36)


Mes ka tik isejom is sitos mokyklos nepabaige net mokslo metu.
Ir dabar esam patenkinti paprasta valdiska mokykla, vaikas atsigavo, noriai eina i mokykla.



O kokią mokyklą pasirinkote?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
visiskai pritariu toms mamytesm kurios pasisake 2019m. visiska tiesa. verysad.gif
mano situacija tokia pati, nerekomenduoju papulti pas Ramute ir Viktora Rimkus.
Mes mokinomies pas Ramute. Esu labai nusivylus mokytojos poziuriu i vaikus, pati bendravima su vaikais.... Atrodo viskas aplinkui tobuleje, pazenge i prieki, o ten toks jausmas laikas sustojes, kas buvo pries 30m taip ir stovi. Mokytoja nesidomi siuolaikiskais dalykais, pati netobuleja.
As jau buvau nerami 2klaseje, bet 3klaseje pastebejau,mazai namu darbu, prasydavau papildomu darbu, na bent kartais kad duotu, bet buvau ignoruojama. okei. Pradejau tikrint sasiuvinius dazniau, pratybas. biski pasidomejau, pasiklausinejau kitu mamu kaip vaikams sekasi kitose klasese. Pasidomejau ka mokytoja turi isdestyti ir ka turi gebeti vaikai trecioje. Aisku galvoju, gal as cia perdedu, gal viskas gerai bus, bet...vis tikrindavau sasiuvinius ar mokytoja istaiso , pasirodo radau jau baigtam sas. matematika buvo neistikrinta visa menesi. Mokytojos paklausus kas mergaitei silpniausiai sekasi mokykloje, ji net nezino. Vaikai jau nuo antros klases turejo moketi rasyti rasinelius, jie yra rase bent 2kart. nuo antros klases. Paruosimas labai, labai silpnas. Vedziau mergaite papildomai matematika. Su pavaduotoja pasisnekejus niekas nepasikeite. Isvados nepadarytos iki siol.
Baigem trecia klase ir palikome sia mokykla. Mergaite dar dabar sako, kaip smagu naujoje mokykloje, kaip gerai kad perejau.
Atsakyti
QUOTE(wwwesta @ 2019 03 07, 16:56)
Sveikos mamytes,
visiskai pritariu toms mamytesm kurios pasisake 2019m. visiska tiesa. verysad.gif
mano situacija tokia pati, nerekomenduoju papulti pas Ramute ir Viktora Rimkus.
Mes mokinomies pas Ramute. Esu labai nusivylus mokytojos poziuriu i vaikus, pati bendravima su vaikais.... Atrodo viskas aplinkui tobuleje, pazenge i prieki, o ten toks jausmas laikas sustojes, kas buvo  pries 30m taip ir stovi. Mokytoja nesidomi siuolaikiskais dalykais, pati netobuleja.
As jau buvau nerami 2klaseje, bet 3klaseje pastebejau,mazai namu darbu, prasydavau papildomu darbu, na bent kartais kad duotu, bet buvau ignoruojama. okei. Pradejau tikrint sasiuvinius dazniau, pratybas. biski pasidomejau, pasiklausinejau kitu mamu kaip vaikams sekasi kitose klasese. Pasidomejau ka mokytoja turi isdestyti ir ka turi gebeti vaikai trecioje. Aisku galvoju, gal as cia perdedu, gal viskas gerai bus, bet...vis tikrindavau sasiuvinius ar mokytoja istaiso , pasirodo radau jau baigtam sas. matematika buvo neistikrinta visa menesi. Mokytojos paklausus kas mergaitei silpniausiai sekasi mokykloje, ji net nezino. Vaikai jau nuo antros klases turejo moketi rasyti rasinelius, jie yra rase bent 2kart. nuo antros klases.  Paruosimas labai, labai silpnas. Vedziau mergaite papildomai matematika. Su pavaduotoja pasisnekejus niekas nepasikeite. Isvados nepadarytos iki siol.
Baigem trecia klase ir palikome sia mokykla. Mergaite dar dabar sako, kaip smagu naujoje mokykloje, kaip gerai kad perejau.


O kokią mokyklą pasirinkot?
Atsakyti

Tai ka noreti is tos pavaduotojos, aisku ji kazkiek protingesne uz mokytojus, bet jeigu ji pradetu elgtis
taip kaip reikia, tai nebeliktu kam vaikus toje mokykloje mokyti.
Pvz, pas mus klaseje, jeigu atmetus gyvenimiska patirti, tai matosi, kad kai kurie vaikai protingesni uz
pacia mokytoja ir man kartais net nejauku stebeti tokias situacijas.
Sita mokykla, gal daugiau skirta tiems kurie nori, kad ju vaikai uzaugtu 100% paklusnus ir besalygiskai
vykdytu visas komandas (tiek tinkamas, tiek netinkamas konkrecioje situacijoje). Jeigu jus norite, kad
jusu vaikas uzaugtu mastantis, sugebantis savarankiskai tobuleti ir priimineti teisingus sprendimus,
tada galvoju sita mokykla ne jums arba reikia dar daug dirbti su vaiku individualiai, kad mokykla labai
jo nenubukintu.

Atsakyti

Na jūs čia jau per daug, manau. Taip, sutinku, kad mokykla mažai naudoja pažangesnes mokymo formas, mokytojai nesistengia mokinių sudominti, bet nori, kad būtų tyla klasėje, pamokos pagrindinė forma- vadovėlis, pratybos, sąsiuvinis. Jei kokį kopijuotą lapą ištraukia, šventė. Bet nesutinku, kad taip jau viskas blogai. Yra ir gerai, sąžiningai dirbančių mokytojų, matančių ne "krepšelį", o asmenybę mokinyje. Yra ir mokytojų, kurie žlugdo vaiko asmenybę, bet metai iš metų, nors klasės jų atsisako, jie vis lieka ir kankina kitus vaikus. Va čia reikėtų administracijai pasispausti, nebijant prarasti netinkamų mokytojų. Tikrai atsiras, kam dirbti. Šiai mokyklai reikia šviežio oro.

Dėl 'nubukinimo" kaip jūs sakote, bet kuri mokykla gali tai padaryti, nebūtent šita. Visa švietimo sistema turi keistis. Be to, visada yra išeitis keisti mokyklą, jei manote kad šita jums netinkama. Mums patinka mokyklos lokacija, patinka klasės draugai ir tėvai, gal ir nebėgsime dar. Mokykla ne tik mokytojai, bet ir vaikai, tėvai. Reikia ne tik čia diskutuoti, bet nebijoti išreikšti nuomonę viešai, tikintis pokyčių.

Atsakyti

Tai, kad nera ten su kuo kalbetis. Gi ir cia viena mama rase, kad po pokalbio su pavaduotoja jokiu pokyciu. Jeigu kazkas is vadovu noretu teigiamu pokyciu toje mokykloje jie nors ir mazai pastebimi, bet butu. O dabar panasu, kad visiems ten nuo apacios iki virsaus gerai ir niekas nenori jokiu pokyciu. Kas ten gali keistis, jeigu ne is vieno tevu teko girdeti, kad atsiradus problemoms tap mokiniu ar tarp mokytojo ir mokinio kalta tik mokinio seima ir visos problemos mykloje kyla tik del mokinio seimos. Mokykla visais atvejais ideali. Nors nesuprantu kaip butu galima paaiskinti mokyklos idealuma tokiu epizodu, nors mokslas ten ir mokamas. Apie viena mokytoja, kaip kokia duoneliautoja, ten jau anekdotai sklando, kaip ji visiems tevams savo kazkoki 'vintazini' ~15m. senumo mob. telefona po nosimis kaisioja ir aiskina, kad kazko negali padaryti, nes tik toki telefona teturi. O tuo metu mokyklos kunigas (dir. pavaduotojas) pasistates savo nauja BMW pries mokyklos langus, pries gimnazistus demonstratyviai puikuojasi savo prabangia auto ir 'rolexais' ant rankos... O ir siaip, koks tikslas ten bandyti kazka keisti, kai tarp paciu darbuotoju ten tokie kontrastai?




Atsakyti
QUOTE(princese306 @ 2019 03 07, 18:08)
O kokią mokyklą pasirinkot?


Pasirinkome Kauno Veršvų gimnaziją
Atsakyti
O gal kas nors žino kurios mokytojos yra geros? Ar ten visi mokytojai yra visiškai beviltiški?
Atsakyti