Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

QUOTE(nebijau @ 2007 06 12, 09:01)
Gal galit kuri padeti 4u.gif
Pas mus skruzdeles isikrauste i citrinmedzio vazona, tiesiog skruzdelyna visa pasidare blink.gif Ka daryti, kaip naikinti, juk jei purksiu visokiais trucais, tai numirs ir citrinmedis, jis labai lepus ir jau nokina dvi citrinas verysad.gif

As tai su piestuku issinaikinau is namu, nes jau taka issimyne buvo is lauko. O Namo aplinkos skyrelyje skaiciau, kad viena mamyte pabraizo tuo piestuku vazono krastus nuo visokiu judanciu vabalu. Pabandyk sita varianta, tik jei jos vazone paciam tai su peiliu paskusk i zemes.
Atsakyti
sveiki.gal kas turite patarimų dėl skruzdėlyno išnaikinimo.bandžiau ir su boro milteliais, su cheminėmis priemonėmis,bet..... padėkit. rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mus buvo labai daug skruzdeliu, toje vietoje kur turejom uzseti pieva. Tai kol jos neuzsodinome isbarsciau tuos ju kelius lizdus druska, ir jos isejo kazkur net nezinau kur g.gif
siaip sako dar padeda kavos tirsciai, augalai - serenciai
Mano draugai tai dabar sake ikele i medi plastikini buteli su sirupu ar cukraus kruopelemis, tai ten ir apsigyveno skruzdelynas. O tada jau galima ji vel nauju pakeisti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalina @ 2007 08 09, 14:53)
Pas mus buvo labai daug skruzdeliu, toje vietoje kur turejom uzseti pieva. Tai kol jos neuzsodinome isbarsciau tuos ju kelius lizdus druska, ir jos isejo kazkur net nezinau kur  g.gif
siaip sako dar padeda kavos tirsciai, augalai - serenciai
Mano draugai tai dabar sake ikele i medi plastikini buteli su sirupu ar cukraus kruopelemis, tai ten ir apsigyveno skruzdelynas. O tada jau galima ji vel nauju pakeisti.  4u.gif

didelis aciu.bandysim.tikiuosi, kad pavyks jas isvaryti
Atsakyti
buvo atsirade bute. isnaikinau su cinamonu. tesiok pabarsciau kur buvau macius. dingo iskarto.
Atsakyti
sveikos.kur bute-tai visai kitos skruzdes, sako jas lengviau isnaikinti,o mano sklype-visas, naujai pradetas krauti skruzdelynas(miskines skruzdes).visa laime, kad nelabai ikyrios jos.bet jau dziaugiuosi-BAIGIU ISNAIKINTI.
Atsakyti
QUOTE(elina-mante @ 2007 08 15, 11:06)
buvo atsirade bute. isnaikinau su cinamonu. tesiok pabarsciau kur buvau macius. dingo iskarto.

va va ir šiandien žurnale skaičiau takus barstyti cinamonu, citrinos griežinėliais ir dar kažkuo galima bet užstrigo ant liežuvio galo doh.gif
Atsakyti
Pas mus buvo pradeje traukti skruzdes pro balkono duru apacia, tai as tuos griovelius priberiau druskos ir nebeina biggrin.gif , svarbu rasti takus is kur jos keliauja
Atsakyti
Tos skurzdelės siaubas kažkoks doh.gif doh.gif jau baigiu nuprotėti blink.gif blink.gif kažkas su baldais parnešė mažų rudų faraonių doh.gif na tai jau nebežinau ką ir bedaryti nieko sau jos nebijo doh.gif blink.gif tai jos sau ir gyvena nespėju padėti katinaui ėsti kaip jos jau čia ir ėda doh.gif doh.gif visur pilna visus produktus laikau užrištus sandariai na neimanoma.O to Faratox turbo nuėjau į vaistine vet. tai akis išpūtė kai paklausiau ar turi doh.gif blink.gif net sanitarijos centre buvau ir ten neturi na kas per kaime gyvenu doh.gif blink.gif net tokio dalyko negalima rasti verysad.gif o jau gyventi nebegaliu veda iš pusiausvyros dar mažylis prieina prie sienos tai ir spaudo su pirščiukais kur jau mato jų tą karavaną doh.gif
Atsakyti
Labai padeda, jei gerai užbarstai sodos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2007 08 17, 10:02)
Labai padeda, jei gerai užbarstai sodos  thumbup.gif

tai kad jos per ja lipa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2007 08 17, 11:37)
tai kad jos per ja lipa  doh.gif

Reikia lizdo ieskoti(jei imanoma). As pas save antresolese tarp nauju medziagu radau. O tu faraoniniu ne tiek ir daug maciau.
Lauke man labai padejo soda ir uzpilti karstu(jei iseina verdanciu) vandeniu.
Atsakyti