Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

radau Faratox turbo pirkti thumbup.gif thumbup.gif net malonu žiurėti kaip jos nešasi grūdelius gal atsikratysiu tom faraonėm neapsakomai džiaugiuosi clap.gif clap.gif clap.gif žinoma reiks palaukti bet jau viltis yra
Atsakyti
QUOTE(HONDIKĖ @ 2007 08 16, 15:13)
Tos skurzdelės siaubas kažkoks  doh.gif  doh.gif  jau baigiu nuprotėti  blink.gif  blink.gif  kažkas su baldais parnešė mažų rudų faraonių  doh.gif  na tai jau nebežinau ką ir bedaryti nieko sau jos nebijo  doh.gif  blink.gif  tai jos sau ir gyvena nespėju padėti katinaui ėsti kaip jos jau čia ir  ėda  doh.gif  doh.gif  visur pilna visus produktus laikau užrištus sandariai na neimanoma.O to Faratox turbo nuėjau į vaistine vet. tai akis išpūtė kai paklausiau ar turi  doh.gif  blink.gif  net sanitarijos centre buvau ir ten neturi na kas per kaime gyvenu  doh.gif  blink.gif  net tokio dalyko negalima rasti  verysad.gif  o jau gyventi nebegaliu veda iš pusiausvyros dar mažylis prieina prie sienos tai ir spaudo su pirščiukais kur jau mato jų tą karavaną  doh.gif

Pas mane tas pats, pilnas katės maistas skruzdėlių, pilnas batonas. Bandysiu aš tuo cinamonu ir soda barstyti gal pavyks. Bet kaip tą lizdą rasti. Mes prieš kažkiek metų turėjo tai lizdą neptikėsit radom video kasetėje, iš karto išmetėm ir viskas baigėsi. O dabar siaubas kažkoks.
Atsakyti
man pagalvojus apie tuos ju lizdus su kiausiniais silpna darosi. anksciau galvojau, kad tarakonai patys slyksciausi, o dabar jau ir nezinau. namai pilni rudu faraoniu, katino bliudukas keliauja po visus namus, bet jos vistiek randa. siandien varau pirkt Faratox Turbo, labai tikiuosi, kad pades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leom: 24 rugpjūčio 2007 - 12:52
Nuo faraonkiu issigelbejau tik rusisku preparatu, vadinasi "domovoj"( gel ot tarakanov i muravjov.). Jo yra pirkti visuose turguose Vilniui pas bobutes, kurios prekiauja visokiais baltarusiskais , rusiskais vaistais tepalais ir visokiu kitu sh. Ryskiai oranzine pakuote su nupiestu blondinu Ivanushka, stovinciu prie plytines sienos su ryskiai raudonu zenklu"stop" smile.gif zodziu grazi pakuote. Tai va, ten yra toks svirkstas viduj su nuodais, geriausia ji tepti ant popiereliu ir isdelioti visuose namuose( nes skruzdeles randa takus visur). Nes nepatogu teplioti sienas ar grindis, paskui juk reikes plauti. Jie veikia apie 2-3 men. Po to vel is naujo, nes jeigu pas kanors name ju yra, tai jos ir vel ateis. Brrr kai prisimenu net siurpas nukrato.
Atsakyti
Visą vasarą tručijau visokiais liaudiškais metodais ir kt. Žaliojoj stotelėj galop nusipirkau tokį purškalą raudonam butely. Po truputį papurškiau kur vaikštinėjo-visą mėnesį nebėra-pranyko staigiai thumbup.gif Kainavo 12 lt
Atsakyti
HONDIKE, kaip sekasi skruzdėles naikinti? Ar padėjo Faratox Turbo g.gif ?
Atsakyti
Pas mane ant kapo užsiveisė didžiulės rudos skruzdės, dabar planuoju statyti paminklą, tvarkyti visą kapą, pilti skaldą, ir kaip tai padaryti kada tos zarazos užsiveisiusios... gun_bandana.gif Girdėjau su virintu vandeniu nuplikyti...Arba su kažkokiu purškalu nuo kolorado vabalų (na tie kurie ant bulvių būna blush2.gif )...Gal dar ką galite pasiūlyt, viską bandysiu kol neišžudysiu jų... mad.gif (žiauriai skamba, bet...) biggrin.gif
Atsakyti
Skruzdeles isnaikinau kavos tirscius atskiedusi su vandeniu thumbup.gif ,bet cia tinka tik jei balkone ar kauke buna nes ta visa turini turi pilt ten kur ju buveine
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 09 02, 22:58)
HONDIKE, kaip sekasi skruzdėles naikinti? Ar padėjo Faratox Turbo  g.gif ?

Kazkoks siaubas doh.gif gavau viena pakeli nupirkti to Faratox turbo zadejo atvezti bet taip ir nebeatveza doh.gif verysad.gif ir nebe atves unsure.gif tai va truputi apmazejo nebera ju tiek daug dar pasirodo viena kita,bet jei neberasiu daugiau tai ir vel atsiras doh.gif jau esu nevilti bijau ir pagalvoti kad bus ju vel tiek daug sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ir mus vėl užpuolė ryžos skruzdelės gun_bandana.gif:
Atsakyti
Aš nusipirkau tokį švirkštą Gariūnuose, čia kažkas buvo apie jį pasakojes tai žinokit stebuklingai padėjo nebėra nei vienos skruzdelės o ir kaina tik 5 litai.
Atsakyti
Kur gauti faratox turbo? unsure.gif Vet. vaistinėj pranešė, kad firma, kuri jiems veždavo, bankrutavo..
Atsakyti