Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

Gelbėkit! Padėkit! Užpuolė faraoninės skruzdėlytės... Kur Klaipėdoje galėčiau įsigyti Faratox Turbo???
Atsakyti
"zalioji stotele" silutes plente prie saldytuvu "snaige"
Atsakyti
Ačiū labai. Bėgu nusipirkt. Kaip tik netoli gyvenu. smile.gif
Atsakyti
na mano namuose ir aplink namą joks actas ir druska ABSOLIUČIAI nebuvo veiksmingi doh.gif doh.gif doh.gif išnaikinau tik su milteliais mettox, tais kur vien tik skruzdėm skirti....namuose užteko vieno karto patepti iš jų padarytu tirpalu tą vietą, pro kur jos įlįsdavo iš lauko , o lauke barsčiau 2 kartus miltelius prie pamato, ten kur buvo jų lizdas...jau kitą dieną jos visos buvo išmirusios ar išsibėgiojusios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta255 @ 2009 12 03, 12:21)
"zalioji stotele" silutes plente prie saldytuvu "snaige"

Nebuvo toje "zalioj stotelej" Faratox'o. Kazkoks Protect buvo nuo faraoninių skruzdėlyčių. Kaina - 18,99 doh.gif Na, bet vistiek pirkau. Kaip seksis jas vaišint šiuo patiekalu, parašysiu vėliau. smile.gif
Atsakyti
protect irgi geras as su juo isnaikinau ir kai kalbejau su tokiu vyriskiu dirbanciu "Dezinfa" firmoje tai sake kad tiek protect tiek faratoks turbo jie vienodi
Atsakyti
Na va, pirma naktis kai maitinu faraones. Eina kuo puikiausiai ir nesa ta Protect i savo lizdelius. smile.gif Tikekimes greit ju neliks. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Musu bute, i kuri tik planuojame keltis gyventi taip pat yra raudonuju skruzdeliu. unsure.gif Mano nuomone visi tie tepaliukai, skysciukai yra visiska nesamone, o reikia kviestis tam atitinkamas tarnybas ir joms duoti visa tai tvarkyti. Skaiciau, kad jos ne siaip pabarsto kokiu nuodu, o suranda skruzdelyna ir ji visiskai sunaikina! Gal kuri kreipetes Vilniuje i kokia nors tarnyba del sios problemos? Neisivaizduoju kur skambinti. unsure.gif Kaip suprantu dar tures visi kaimynai sutikti ar kaip cia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 06 gruodžio 2009 - 12:12
o kur vilniuj gauti faratox turbo? gal kas konkreciai zino
Atsakyti
merginos padekit,zinau kad Lenkijoj prekiauja faratox turbo gal kas galetu parvezti?gal kuri vazineja i lenkija?nes protect vienas vnt kaina 15lt,bet mums neprapuole,o faratox jau esam isbande ir jie daug pigesni.SOS
Atsakyti
As isbandziau milijona budu, net skambinaus jau ir i tarnyba kur naikina, viska isiklausienjau bet netycia nuejau i thomas philips ir aptijau skrudelems naukinti tokia dezute. ten tokia apvali dezute, mazdaug degtuku dezutes dydzio ir ten reikia padaryti skylute ir nezinau ten atrodo nieko nera, kazkoks baltas medziagos gabalelis, bet as ju padejau visur visam bute apie 5 dezutes jos kainuoja viena apie 9lt ir neliko ne vienos skruzdeles. pries tai dar senukuose buvau radus toki dezutes su tokiais trupinukais tai tas kainavo apie 24lt bet ten irgi buvo super bet as nusipirkau viena ir man neuzteko, o paskui radau situ. pabandykit gal kam pades, nes man jau buvo stresas juodas nuo ju :
) tfu tfu tfu
Atsakyti
mano tėvai pamenu dėdavo tose vietose kur jų daugiausiai plikintus pomidorų stiebus.. doh.gif
Atsakyti