Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

4u.gif l.idomu,kaip galima apsiginti nuo sklruziu g.gif ne tik lauke,bet ir namuose blush2.gif
Atsakyti
Bandziau skaityti tema, bet atsakymo neradau smile.gif Pas mus skruzdeles labai pamego geliu vazonus (lauke).. Kaip jas galima butu naikinti, nepakenkiant gelytems?? Gal kas susiduret? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na ka, katik salione radau skruzdelyna blink.gif netikejau savo akim kai pamaciau, kad po mano saliona jos vaiksto kaip lauke ant saligatvio blink.gif beje mano kaimynes yra sitos laukines juodukes.. pasiskaiciau cia Jusu patirti, bet mane domina kokia galetu buti kaina tarnybos issikvietimo g.gif nes bijau, kad veltui bus metomi pinigai, o jos sekmingai man susikraustys i miegamaji, virtuve ir t.t. beje viena jau susitikau kolidoriuj doh.gif gyvenu dvieju kambariu bute.. gal kuri kvietetes ir bent apytiksliai galit pasakyt kaina, nes randu labai ivairiai nuo 25 iki 150 lt doh.gif
Atsakyti
noriu pasidalint patirtimi.. niekada bute nepilkite acto doh.gif mano "drauges" jau vaikstineja kur nori, o namai dvokia rugstimi ph34r.gif rytoj tikrai reiks imtis rimtu priemoniu, is kur jos ateina jau beveik atradau cool.gif
Atsakyti
gryztu pasipasakot apie savo kara su "kvartirantem" biggrin.gif .. visu pirma atsiimu zodzius apie acta.. ryte apziurejau, dar sniuravo kampais kelios, supykusi apskambinau visas mano mieste esancias dezinfekcijos imones, 50 kv. m. buto dezinfekcija kainuoja 100-120lt, jau buvau sutarus, kad vakare kelsiu joms baliu ir nesvarbu kokia kaina schmoll.gif turejau reikalu, tad pusdieni namie nebuvau.. gryzau, nulekiau apsiziuret ka jos isdarineja, o ju beveik nera blink.gif atkeliau kilima, nes netikejau.. radau 4 dar bebludinancias, paskambinau tai imonei atsaukiau iskvietima, nulekiau i vet. vaistine dave stai tokiu milteliu
user posted image
beje, tos dezinfekcines tarnybos konsultante man juos ir rekomendavo, o vet. vaistineje taip pat isgyre, kainavo 8,20 lt, pribarsciau visur kur tik sugalvojau, o balkona is kurio jos ejo i svecius isploviau dviem litrais acto... cool.gif lauksiu kas bus toliau, bet panasu, kad musi laimesiu as bigsmile.gif

tiesa, dez. firmos koncultante buvo sokiruota kai pasakiau kad acto neskiedziau, sake uztenka skiesto, bet man norisi efekto cia ir dabar biggrin.gif stebesiu kas bus toliau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medita :): 25 gegužės 2010 - 13:28
Man ir vyras sake: pilk acta, pilk acta! Netikejau.. Bet dabar tai jau tikrai tikiu. Eisiu ir as su savo skruzdem su actu kovoti! biggrin.gif
Atsakyti
pameginkit pabarstyti papr.cinamono mirksiukas.gif
Atsakyti
nezinau actas ar kas cia man padejo, bet antra diena nesimato nei vienos bigsmile.gif manau, kad paciu laiku uzsekiau ju kraustymasi i svecius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(medita : ) @ 2010 05 27, 01:59)
nezinau actas ar kas cia man padejo, bet antra diena nesimato nei vienos bigsmile.gif manau, kad paciu laiku uzsekiau ju kraustymasi i svecius ax.gif

hi.gif tai jus su acttu g.gif kurioj vietoj/ g.gif prie pomidoru i siltn.neipilsi acto g.gif ten pomidorai auga
Atsakyti
As irgi siandien skurzdes su actu naikinau (takelius nupurskinejau). Tai issilakste i visas puses! Tiesiog akyse dingo. smile.gif
O del pomidoru girdejau, kad i ju takus reikia butent pomidoru lapu prikisti. Tipo, nemegsta ju kvapo. Dar zinau, kad ir lauro lapeliai joms nepatinka.. Gal ir auksciau minetas cinamonas kazkiek pamacytu?
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 05 29, 18:29)
As irgi siandien skurzdes su actu naikinau (takelius nupurskinejau). Tai issilakste i visas puses! Tiesiog akyse dingo. smile.gif
O del pomidoru girdejau, kad i ju takus reikia butent pomidoru lapu prikisti. Tipo, nemegsta ju kvapo. Dar zinau, kad ir lauro lapeliai joms nepatinka.. Gal ir auksciau minetas cinamonas kazkiek pamacytu?

4u.gif as anksciau irgi taip galvojau-bet ,jei skruzdes gyvena su pomidorais kartu siltn. g.gif kol kas ma patiko cinamonas,ir..po to parasysiu,-dar nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
Nepatikesit, tik persaiciau sia tema ir i mano namus pradejo skruzdes verztis. O jos tokios dideles, juodos... Dar net nesupratau, kaip jos patenka vidun. Itariu, gal netycia su batais inesem, nes name, o ne bute, gyvenam. smile.gif
Atsakyti