Kaip tau pavydziu.. Manosios tai labai atkaklios pasitaike. Niekas ju neima! Gyvena sau ir dauginasi, parazites. Jau nusprendziau, kad elgsiuosi drastiskai. Rudeni, kai nuimsiu visa derliu, pilna siltnami prilaistysiu acto, dar kokiu nors trucalu, viska perkasiu, sutvarkysiu ir pavirsiu gausiai cinamonu pabarstysiu. Gal pades? Vyras jau sako, kad mano siltnamis,kaip bandele kvepia.
mus seis metais atakavo skruzdeles namie,bet butent vienam kambary,buvau pakraupus,per nakty ilisdavo net i vaiko buteliuka su sultim o isvedziau per 1 diena,nusipirkau turgeli pas baltarusus(kur baltarusiskas prekes pardavineja) uz 5lt toki svirksta gelio,ten labai jo mazai,bet kambariui uzteko,sakau stebuklas per diena dingo,jau gal menuo kaip ju nera
mus seis metais atakavo skruzdeles namie,bet butent vienam kambary,buvau pakraupus,per nakty ilisdavo net i vaiko buteliuka su sultim o isvedziau per 1 diena,nusipirkau turgeli pas baltarusus(kur baltarusiskas prekes pardavineja) uz 5lt toki svirksta gelio,ten labai jo mazai,bet kambariui uzteko,sakau stebuklas per diena dingo,jau gal menuo kaip ju nera
Pabandykit nusipirkt Kalvarijų turgui Anuška ar Alionuška, (kažkoks vardas rusiškas iš A raidės, tiksliai nepamenu). Pardavinėja ties vartais nuo H. Manto gatvės pusės kur bulvės
Na, matot, lauko skruzdės ketvirtam daugiabučio aukte mane nemenkai nustebino!
pas mane irgi šiemet tas pats nesupratau...nei kokių vijoklių balkone, nei nieko...o va bute, ketvirtame aukšte vaikšto sau gražuolės nežinau, kad takeliais eitų tai nepastabėjau, bet jau labai bjauru, kai kur tarp maisto produktų randu. Medaus stiklainiukas visas aplipęs buvo reiks kažką daryt.
tikrai vertas demesio,svarbiausia ir 5lt kainuoja ir efektas superinis,ten toks geliukas,vat neprisimenu pavad ,bet rusiskas,busiu turgeli kokia diena,butinai paziuresiu pavad ir pranesiu jum man liko dar va lauke panaikint,is po klinkerio skyles kasa,pilna smelio duobuciu jau tikrai sie metai kazkokie pilni skruzdziu ir uodu-drambliu
sveiki,buvau turgeli ir paziurejau sio gelio pavad ,ikeliu jum nuorodo pg paveiksliuka lengviau bus pastebet turguje,nes toks ryskus ipakavimas http://www_infodez_ru/insek/11140.html tikrai vertas demesio
Česnakai padeda ne tik nuo skruzdžių ar vampyrų, bet ir kambary nuo musiukų maistinių, tik reik purkšt , išvirt keletą cesnakų, nukošt, atvesint ir purkšt, ir nuo augalų kenkėjų gerai padeda. Pati išbandžiau.
O tai kaip su tuo cesnaku reikia gintis nuo tu skruzdziu?
As tai emiausi drastisku veiksmu siltnamyje. Susiradau, kurioje vietoje yra skruzdziu lizdas, iskapsciau ji ir ,perzegnojusi aplinkui augancias paprikas, pripyliau i ji verdancio vandens. Po to dar visokiu trucalu aplinkui pribarsciau. Atrodo, jau 2 diena ramu. Tik nezinau, kaip su tomis mano paprikomis bus. Jos ir taip nuo tu skruzdziu kazkokios mazesnes neaugancios buvo...