Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

QUOTE(Prezidentė @ 2010 06 26, 08:51)
Palaisčius sūriu vandeniu skruzdės irgi išsikrausto, bet tik išsikrausto į kitą vietą blush2.gif Kažkur skaičiau kad šlapimas padeda, bet čia jau mėgėjams  lotuliukas.gif

NU, bet tada labai daug sysiavimo reiktu... g.gif Ir kaimynas nesuprastu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 06 23, 17:35)
Kaip tau pavydziu.. Manosios tai labai atkaklios pasitaike. Niekas ju neima! Gyvena sau ir dauginasi, parazites. smile.gif Jau nusprendziau, kad elgsiuosi drastiskai. Rudeni, kai nuimsiu visa derliu, pilna siltnami prilaistysiu acto, dar kokiu nors trucalu, viska perkasiu, sutvarkysiu ir pavirsiu gausiai cinamonu pabarstysiu. Gal pades? smile.gif Vyras jau sako, kad mano siltnamis,kaip bandele kvepia. biggrin.gif

lotuliukas.gif pamegink,-gal pades lotuliukas.gif pasidalinsi -kaip ten 4u.gif
Atsakyti
mus seis metais atakavo skruzdeles namie,bet butent vienam kambary,buvau pakraupus,per nakty ilisdavo net i vaiko buteliuka su sultim doh.gif o isvedziau per 1 diena,nusipirkau turgeli pas baltarusus(kur baltarusiskas prekes pardavineja) uz 5lt toki svirksta gelio,ten labai jo mazai,bet kambariui uzteko,sakau stebuklas per diena dingo,jau gal menuo kaip ju nera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 06 28, 23:43)
mus seis metais atakavo skruzdeles namie,bet butent vienam kambary,buvau pakraupus,per nakty ilisdavo net i vaiko buteliuka su sultim doh.gif  o isvedziau per 1 diena,nusipirkau turgeli pas baltarusus(kur baltarusiskas prekes pardavineja) uz 5lt toki svirksta gelio,ten labai jo mazai,bet kambariui uzteko,sakau stebuklas per diena dingo,jau gal menuo kaip ju nera thumbup.gif  thumbup.gif

Hmmm, o kaip tas gelis vadinasi? Gal ir nieko butu ji isbandyt. smile.gif
Atsakyti
Pabandykit nusipirkt Kalvarijų turgui Anuška ar Alionuška, (kažkoks vardas rusiškas iš A raidės, tiksliai nepamenu). Pardavinėja ties vartais nuo H. Manto gatvės pusės kur bulvės
Atsakyti
QUOTE(Guili @ 2010 06 14, 14:37)
Na, matot, lauko skruzdės ketvirtam daugiabučio aukte mane nemenkai nustebino!

pas mane irgi šiemet tas pats blink.gif doh.gif nesupratau...nei kokių vijoklių balkone, nei nieko...o va bute, ketvirtame aukšte vaikšto sau gražuolės blink.gif nežinau, kad takeliais eitų tai nepastabėjau, bet jau labai bjauru, kai kur tarp maisto produktų randu. Medaus stiklainiukas visas aplipęs buvo doh.gif reiks kažką daryt.
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 06 29, 09:24)
Hmmm, o kaip tas gelis vadinasi? Gal ir nieko butu ji isbandyt. smile.gif

tikrai vertas demesio,svarbiausia ir 5lt kainuoja ir efektas superinis,ten toks geliukas,vat neprisimenu pavad ,bet rusiskas,busiu turgeli kokia diena,butinai paziuresiu pavad ir pranesiu jum smile.gif man liko dar va lauke panaikint,is po klinkerio skyles kasa,pilna smelio duobuciu doh.gif jau tikrai sie metai kazkokie pilni skruzdziu ir uodu-drambliu doh.gif
Atsakyti
sveiki,buvau turgeli ir paziurejau sio gelio pavad ,ikeliu jum nuorodo pg paveiksliuka lengviau bus pastebet turguje,nes toks ryskus ipakavimas biggrin.gif
http://www_infodez_ru/insek/11140.html 4u.gif tikrai vertas demesio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 06 20, 21:15)
Bet siltnamyje cinamonas nelabai padejo. Po keliu dienu vel pilna skruzdziu ir viskas cinamonu kvepia. Si priemone tik namuose tinka. smile.gif

gyniaus kaip nuo vampyru - česnaku, na jau gera savaite nesimato g.gif
Atsakyti
Česnakai padeda ne tik nuo skruzdžių ar vampyrų, bet ir kambary nuo musiukų maistinių, tik reik purkšt , išvirt keletą cesnakų, nukošt, atvesint ir purkšt, ir nuo augalų kenkėjų gerai padeda. Pati išbandžiau. thumbup.gif
Atsakyti
na vis dar nei vienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2010 07 08, 22:13)
na vis dar nei vienos  smile.gif

O tai kaip su tuo cesnaku reikia gintis nuo tu skruzdziu?
As tai emiausi drastisku veiksmu siltnamyje. Susiradau, kurioje vietoje yra skruzdziu lizdas, iskapsciau ji ir ,perzegnojusi aplinkui augancias paprikas, pripyliau i ji verdancio vandens. Po to dar visokiu trucalu aplinkui pribarsciau. Atrodo, jau 2 diena ramu. smile.gif Tik nezinau, kaip su tomis mano paprikomis bus. g.gif Jos ir taip nuo tu skruzdziu kazkokios mazesnes neaugancios buvo...
Atsakyti