Įkraunama...
Įkraunama...

Skruzdėlės: kaip atsikratyti?

QUOTE(Getira @ 2010 06 13, 15:46)
As ir maniau, kad jau baisiai brangiai man tas cinamonas kainuos. Bet pasirodo, kad Sanitexe kilogramas cinamono kainuoja truputi virs 5 Lt. Uzsipirkau. Eisiu saldziai terorizuoti skruzdes. biggrin.gif

na lauksiu ziniu smile.gif

QUOTE(Guili @ 2010 06 13, 15:53)
Kas čia šiemet darosi? Pernai vapsvos, šiemet skruzdės?! Lauke kiek jų šiemet daug, siaubas. Pas mus vieną dieną ketvirtam aukšte (!) palei plintusą pradėjo lakstyt. Ne naminės, o paprastos laukinės. Vieną pamatėm, dvi, tai galvojom, kad iš lauko parsinešėm. O paskui kai užmatėm visą armiją, tai baisu pasidarė. Nežinau, ar jos kažur tranzitu ėjo pro mus ir praėjo, ar čia mamos priemonės padėjo. Elementarus actas! Ištepėm palei visus skruzdžių takelius actu ir po valandos nei vienos neberadom.

tai i ketvirta auksta gal ne taip uzlips, o kaip name, atsiranda kitam kraste, ten naikinasi, po kiek laiko pasirodo kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braškutė @ 2010 06 13, 20:31)
tai i ketvirta auksta gal ne taip uzlips, o kaip name, atsiranda kitam kraste, ten naikinasi, po kiek laiko pasirodo kitur  smile.gif

Na, matot, lauko skruzdės ketvirtam daugiabučio aukte mane nemenkai nustebino!

Laukiu ir aš žinių apie cinamono kerus! smile.gif
Atsakyti
4u.gif na,as pyliau cinamona siltnamyje,nes skruzdes uzsiveise doh.gif bijau ka pasakyti-bet,atrodo,issinesdino su visu savo labu bigsmile.gif namie nemeginau,nes pirmam aukste jos ateina kiekv.metais kuriam laikui lotuliukas.gif po to dingsta..
Atsakyti
Pribarsciau pilnus namus cinamono. Kol kas ramu.. Paziuresim, kas po keliu dienu bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 06 15, 09:16)
Pribarsciau pilnus namus cinamono. Kol kas ramu.. Paziuresim, kas po keliu dienu bus. smile.gif

4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sekmes,parasykit,kaip eisis...o jau namai kvepia cinamonu thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiui patinka cinamono kvapas. Tai skanu namie. Dar si vakara ir siltnamyje pribarsciau cinamono, pasiutusi ant tu skruzdziu. Ziuresim, ka as ten rytoj rasiu. smile.gif
Atsakyti
Tai vat, skruzdziu siltnamyje smarkiai apmazejo. Joms ryskiai nepatiko cinamonas. Bet elgiausi drastiskai su tomis zarazomis.. Suradau, kur ju lizdas, isdraskiau ji ir kiek galima giliau cinamono prigrudau. Net dar zeme aplinkui su cinamonu ismaisiau. Kad visur joms aplinkui tik cinamono kvapas jaustusi. Zinokit, to skruzdziu lizdo nebeliko. smile.gif Tai pasakiau siandien vyrui, kad pavasari pries sutvarkant zeme siltnamyje, ji visa cinamonu kaip reikiant apibarstysiu ir paskui zeme sukasiu. Kad joms net minties nebutu koja i mano siltnami kelti! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Guili @ 2010 06 14, 14:37)
Na, matot, lauko skruzdės ketvirtam daugiabučio aukte mane nemenkai nustebino!

Laukiu ir aš žinių apie cinamono kerus! smile.gif

na as pilnai tikiu, kad turejo nustebinti biggrin.gif
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 06 14, 21:18)
4u.gif na,as pyliau cinamona siltnamyje,nes skruzdes uzsiveise doh.gif bijau ka pasakyti-bet,atrodo,issinesdino su visu savo labu bigsmile.gif namie nemeginau,nes pirmam aukste jos ateina kiekv.metais kuriam laikui lotuliukas.gif po to dingsta..

QUOTE(Getira @ 2010 06 15, 09:16)

idomu idomu bigsmile.gif tik kur maisa to cinamono nusipirkti smile.gif
Atsakyti
As cinamona pirkau Sanitexe. Ten jei mazais kiekiais cinamono kilogramas kainuoja apie 10Lt. O jei is karto ilograma pirkti- tai 5 Lt. smile.gif Bet siltnamyje cinamonas nelabai padejo. Po keliu dienu vel pilna skruzdziu ir viskas cinamonu kvepia. Si priemone tik namuose tinka. smile.gif
Atsakyti
o man ,atrodo,siltnamyje ju nebesimato-kitur issikrauste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 06 21, 20:42)
o man ,atrodo,siltnamyje ju nebesimato-kitur issikrauste smile.gif

Kaip tau pavydziu.. Manosios tai labai atkaklios pasitaike. Niekas ju neima! Gyvena sau ir dauginasi, parazites. smile.gif Jau nusprendziau, kad elgsiuosi drastiskai. Rudeni, kai nuimsiu visa derliu, pilna siltnami prilaistysiu acto, dar kokiu nors trucalu, viska perkasiu, sutvarkysiu ir pavirsiu gausiai cinamonu pabarstysiu. Gal pades? smile.gif Vyras jau sako, kad mano siltnamis,kaip bandele kvepia. biggrin.gif
Atsakyti
Palaisčius sūriu vandeniu skruzdės irgi išsikrausto, bet tik išsikrausto į kitą vietą blush2.gif Kažkur skaičiau kad šlapimas padeda, bet čia jau mėgėjams lotuliukas.gif
Atsakyti