O aš atradau (draugių patarimų dėka) būdą, kaip ramiai skalbti rūbus skalbimo mašinoje be jokios baimės, kad jie nusidažys. Nes irgi pasitaikydavo man, kad kada netyčia kokį spalvotą rūbeliūkštį įmetu prie visiškai baltų, ir dar kai užstatai 60 laipsnių skalbimo programą, visos žinote koks rezultatas gaunasi
Taigi, aš naudoju specialias servetėles, kurias tereikia įmesti į skalbimo būgną kartu su skalbiniais, tos servetėlės puikiai apsaugo rūbus nuo nusidažymo, o baltus rūbus netgi atnaujina-atbalina.

Spalvotus skalbiant įmetu 2servetikes, o baltus - tik vieną servetikę. Šiuo metu naudoju vokiškas Dalli firmos servetėles. Brangoka sakyčiau (dėžutėjė - 15 vnt servetėlių) kaina 8 - 10 lt. Bet kai nekenčių aš jokių Ace ar Vanish'ų. tai man tos servetėlės yra super duper atradimas
Štai šios:
Dalli
Yra gal ir kitokių firmų, pavadinimų jų, tačiau aš naudoju tik šias Dalli ir esu labai patenkinta, ir be baimės, kad rūbai nusidažys
Išskalbus tos servetėlės tampa toks kaip baisus skuduras

telieka jas išmesti, o rūbai lieka tokie kokie buvo, ar netgi dar labiau atgaivintomis spalvomis