Įkraunama...
Įkraunama...

Nudažė

Vanish skystyje uzmerkti isdazytas vietas gerai, o paskui isskalbt, irgi jo ipylus. Demiu kaip nebuta. Pas mane visada jo atsargai padeta, kad nepritruktu. ax.gif
Atsakyti
Yra dar tokie specialūs chemikalai su kuriais užmerkus rūbus dėmės dingsta. Aš turėjau prieš kokius 8 metus iš anglijos parvežtus, tai dabar ir lt turėtų būti tokių.
Atsakyti
man neatsiskalbia nudažyti rūbai nei su vanish nei su kita priemone doh.gif schmoll.gif gražiausia buvo, kai vyro kėdai ružavai nuo mano golfo nusidažė... lotuliukas.gif ale apsimetėm, kad taip madinga, nors bart tai ui ui kaip gavau irnesakyk.gif
Atsakyti
vyras išskalbė raudoną paklodę su krūva skalbinių - turim rožinę kolekciją, kurios niekaip neatskalbiu, jokiom priemonėm, taigi kažin ar įmanoma padažytiem daiktam grąžinti spalvas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2007 12 20, 15:30)
man neatsiskalbia nudažyti rūbai nei su vanish nei su kita priemone  doh.gif  schmoll.gif gražiausia buvo, kai vyro kėdai ružavai nuo mano golfo nusidažė...  lotuliukas.gif ale apsimetėm, kad taip madinga, nors bart tai ui ui kaip gavau  irnesakyk.gif

Murzinus, smirdancius kedus skalbi su drabuziais g.gif
Atsakyti
Kas baltus rūbus nudažėte su kt. rūbais skalbdamos, tai galiu patari. Man puikiai Lilija milteliai išbalino tas dėmes, kur nudažiau baltą egztuką pikom dėmėm, yra pirkti visur, kainuoja kelis litus, mažytis pakelis baltas su violetiniu, estų, atrodo, gamybos. Tik aš dedu daug jo, o ne kiek parašyta, pvz vienam megztiniui supyliau pusę pakelio thumbup.gif

O gal kas sugalvotų, ką daryti su tokiu variantu: džemperis vyšniavas, rankovės baltos, 100 proc. medvilnės, išskalbus rankovės pasidarė dėmėtos vyšniniai. Bandžiau su Vanish skysčiu, su Vanish tais jau super stipriais milteliais - nieko. O balinti tai negalima....... Gal kas susidūrėte ir išsprendėte? Mano vyras juokiasi, kad pradėjau dažyti rūbus, o ne skalbti, bet juoko čia nedaug blink.gif
Atsakyti
Man ir tep buvo nutike lotuliukas.gif

Skalbiau šviesius apatinius ant labai lengvo skalbimo (rankinio) ,visada taip skalbiu ,ir įmečiau pora bliuskučių (pirmą kart) biggrin.gif ,viena pasirodo dažanti buvo doh.gif ..Tai ką ,ištraukiu iš skalbyklės ,žiūriu liemenukas iš balto pavirto tokiu žalsvai pilku blink.gif ,ir tuo pačiu viena iš bliuskučių tą patį baisų atspalvį įgavo.Apatinės kelnaitės nenukentėjo,nes sintetinės buvo biggrin.gif .... Liemenėlę iškart išmečiau,o bliuskutės pagailo ,naujutėlė ,šviežutėlė,vieną kart apsivilkta rolleyes.gif ,galvoju pasiliksiu,gal dar ką sugalvosiu smile.gif

Ir sugalvojau cool.gif Nusipirkau Vanisho baltiems skalbiniams ir jame pamirkinau bigsmile.gif ,ir ką,atgavo savo buvusią spalvą bigsmile.gif ,sniego baltumo wub.gif Likau patenkinta thumbup.gif hihihi.gif
Atsakyti
daugiausiai esu nudažius dukros rūbelius (kažkodėltais), tai per daugelį skalbimų (jei tai nėra balti drabužėliai) atsiskalbia. o baltus su balikliu išbalinu
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2007 12 17, 17:28)
Vanish skystyje uzmerkti isdazytas vietas gerai, o paskui isskalbt, irgi jo ipylus. Demiu kaip nebuta. Pas mane visada jo atsargai padeta, kad nepritruktu. ax.gif

As irgi uz VANISH'a, manau niekas geriau ir nepadeda. Daziausi plaukus ir sutepiau sportines kelnes, nes nepastebejusi pravaiksciojau puse dienos, jau galvojau mest lauk, bet vanishas padejo - panaikino net dazu demes, tad manau nudazytoms irgi turetu padeti. jauciu, skambejo kaip reklama doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2007 12 20, 21:38)
vyras išskalbė raudoną paklodę su krūva skalbinių - turim rožinę kolekciją, kurios niekaip neatskalbiu, jokiom priemonėm, taigi kažin ar įmanoma padažytiem daiktam grąžinti spalvas unsure.gif

o mes nuo raudono rankšluoščio turim nemažai rausva spalvą įgavusių rankšluoščių doh.gif bet jie raštuoti, tai nelabai krinta į akis, bet tikiuosi, kad per laiką atsiskalbs unsure.gif
Atsakyti
Patarkit ka daryt: palaidineje yra nudazymo juostu (ji balta su juodom juostom ant priekio), po skalbimo (tiksliau po dziuvimo) ant nugaros ir kitur liko violetiniu juostu verysad.gif ... Bandziau perplaut ir Ace ir su Vanish- jokio efekto schmoll.gif Ar dar imanoma kaip nors isimt is jos tas demes g.gif ? Aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitulia: 07 balandžio 2008 - 10:15
Aš išskalbiau pilką vyro Nike maikę su raudona patalyne- gavosi rausva, tai oi oi oi ką turėjau išklausyt doh.gif . ar visai nusidažęs drabužis (ne dėmėm) jau pasmerktas, ar dar galima kaip nors atskalbt? g.gif
Atsakyti