Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 08 03, 01:41)
griebkit viska is sarasiuko , o tai mes jau iseinam atostogu laugh.gif

Tai šiandien paskutinė diena prieš atostogas? Kada grįšit? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2014 08 03, 09:37)
Ateinu su padeka M&M is Daliux uz Zip merinuka. Tinka man SX dydis, liuks thumbup.gif Kada reiks jus patrukdyti jei bus toks pats kitos spalvytes dukrai mirksiukas.gif Aciu jums mergaites ir uz kitas gerybes 4u.gif  UGG makasinai sunui kaip tik, cia is ankstesnes siuntos, bet tik dabar LT kai atvaziavom pamaciau biggrin.gif

aciu Jums 4u.gif

QUOTE(Eulali @ 2014 08 03, 10:32)
Tai šiandien paskutinė diena prieš atostogas? Kada grįšit? blush2.gif  biggrin.gif

na, gal dar liks rytdienai kokiu darbeliu nebaigtu smile.gif bet kaip ir taip smile.gif
iki rugsejo jau kazkada. greit tas laikas prabegs irnesakyk.gif
Atsakyti
Labai jums aciu uz siuntinuka 4u.gif mirksiukas.gif Dimelei didelis aciu uz padalinima 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mokine @ 2014 08 03, 11:39)
Labai jums aciu uz siuntinuka  4u.gif  mirksiukas.gif  Dimelei didelis aciu uz padalinima  4u.gif  thumbup.gif

aciu Jums 4u.gif

Perkam paskutinius
krepselius
www.toryburch.com

user posted image

www.vixpaulahermanny.com

user posted image

www.bloomingdales.com
-25%
user posted image

www.vincecamuto.com

user posted image

www.ralphlauren.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.victoriassecret.com

user posted image

www.desigual.com

user posted image

www.lancome-usa.com
-20% kodukas
user posted image

us.levi.com

user posted image

GAP zieminiu striukyciu kolekcija
-35% kodukas

www.jcrew.com
www.6pm.com
www.1stopkidzshop.com
www.crazy8.com
www.gymboree.com
www.maccosmetics.com
www.sephora.com
www.fragrancenet.com-20%

Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2014 08 02, 22:33)
Kiek teko susidurti, rūbai nebuvo didinti. Jums gal S dydžio užteks. Šiaip tai patarčiau savo išmatavimus rašyti, nes čia turbūt dauguma jau pamiršo savo LT dydžius, tik JAV gaudosi biggrin.gif

Išmatavimai yra krūtinė 88, liemuo 73, klubai 100, tai pagal Vince kamuto dydžių lentelę išvertus iš inčų, gaunasi visiškas MD dydis.
http://www.6pm.com/d...toOuterwear.gif

Pagal tą lentelę, tai vos į MD telpu mastau.gif

Gal čia man sunku susitaikyti, kad balansuoju ant MD-LG ribos biggrin.gif

Būsiu dėkinga, jei galėsite patarti, kuris tinkamas su tokiais išmatavimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2014 08 03, 12:03)
Išmatavimai yra krūtinė 88, liemuo 73, klubai 100, tai pagal Vince kamuto dydžių lentelę išvertus iš inčų, gaunasi visiškas MD dydis.

Gal čia man sunku susitaikyti, kad balansuoju ant MD-LG ribos  biggrin.gif

Būsiu dėkinga, jei galėsite patarti, kuris tinkamas su tokiais išmatavimais smile.gif

Sakyciau s, na jeigu platus peciai ir megstat laisvesnius rubus maximum M g.gif
Atsakyti
nauja Faith palaidine - tunika, medvilne tvirta, bet tuo paciu plonyte kaip silkas, dydis L, nors man su L virsumi ji mazoka, graziau atrodytu M dydziui, 105 lt

user posted imageuser posted image

taip pat noriu pasiulyti karta vilketa silkine palaidine Basil & Maude, dydis L, bet ji turi but laisva - tiks tiek M, tiek L dydziui wub.gif kaina 75 lt

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 03 rugpjūčio 2014 - 11:33
QUOTE(Alexxxa @ 2014 08 03, 13:03)
Išmatavimai yra krūtinė 88, liemuo 73, klubai 100, tai pagal Vince kamuto dydžių lentelę

Krūtinė ir liemuo S dydis, o klubai ... g.gif Turiu nestorą pūkinį paltuką, tokio ilgio, kaip lietpaltis, mano krūtinė ir liemuo 5 cm daugiau, o klubai 98 cm - M dydis tiko. Ant modelio lietpaltis laisvas, tai gal ir per klubus jums S dydžio užtektų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexxxa @ 2014 08 03, 11:03)

Gal čia man sunku susitaikyti, kad balansuoju ant MD-LG ribos  biggrin.gif

Man su 70cm liemeniu, 93 cm klubais xs tiko tai jum s manau.
Atsakyti
vaikams

www.1stopkidzshop.com

user posted image

www.crazy8.com

user posted image

www.gymboree.com

user posted image

Atsakyti
Mergytes, skaiciuku bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 03, 15:01)