Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

QUOTE(juruze @ 2014 08 04, 09:03)
Ačiū už siuntinuką, labai džiaugiausi, bet nepataikiau dydžio. Nenusiminiau, bet tenka

aciu Jums 4u.gif

einu siusti likusiu skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
norėjau pasiteiraut ar 07.25 siuntimo dėžutės jau atkeliavusios?
Atsakyti
Sveikutės, ilgą laiką kankinama abejonių pagaliau išdrįsau prisijungti prie Jūsų ir pirmą kartą gyvenime per tarpininkes įgyvendinti savo svajones tongue.gif Nedrąsu buvo, bet dabar jau laukiu savo pirkinių ir pradedu gailėtis, kad anksčiau tam nepasiryžau, nes kaip tik atostogauju ir būčiau galėjusi pasidžiaugti pirkiniais biggrin.gif Bet kuriuo atveju, tikiuosi ir toliau išlikt drąsi, nes matau, kad labai daug visokių grožybių randate thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 08 04, 11:10)
norėjau pasiteiraut ar 07.25 siuntimo dėžutės jau atkeliavusios?

taip, jau yra . laukit zinutes nuo Balandine6 4u.gif

QUOTE(Jolanta:) @ 2014 08 04, 11:23)
Sveikutės, ilgą laiką kankinama abejonių pagaliau išdrįsau prisijungti prie Jūsų ir pirmą kartą gyvenime per tarpininkes įgyvendinti savo svajones  tongue.gif  Nedrąsu buvo, bet dabar jau laukiu savo pirkinių ir pradedu gailėtis, kad anksčiau tam nepasiryžau, nes kaip tik atostogauju ir būčiau galėjusi pasidžiaugti pirkiniais  biggrin.gif Bet kuriuo atveju, tikiuosi ir toliau išlikt drąsi, nes matau, kad labai daug visokių grožybių randate  thumbup.gif

lauksim Jusu po atostogu 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Skubu pasakyt ačiū už skaičiukus ir lekiu apmokėt,kad ramiai laukt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 08 04, 10:42)
aciu Jums 4u.gif

einu siusti likusiu skaiciuku  4u.gif

O gal ir mano VS bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2014 08 04, 12:02)
lauksim Jusu po atostogu  4u.gif  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Ačiū, būsiu čia LT, tik taip išreiškiau nuovylį, kad galėjau pasiruošti atostogoms biggrin.gif bet, tikiuosi, bendradarbiausim 4u.gif
Atsakyti
Laba,kaip as laukiu skaiciuku ax.gif ,gal mano free people bus? blush2.gif
Atsakyti
MM, o kaip jums tas triju dienu organizmo valymas Fitfood praejo? 4u.gif
Kadangi i mano miesta nepristato, o ten ju tu sulciu sudetys ganetinai zemiskos, tai mastau gal paciai namie pabandyti pasigaminti, aisku, cia jau truputi zaidimas daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silktouch @ 2014 08 04, 12:06)
O gal ir mano VS bus  bigsmile.gif

turbut dar backorderinta, kaip labai nemazai prekiu is ten unsure.gif

QUOTE(zaliass @ 2014 08 04, 13:03)
Laba,kaip as laukiu skaiciuku  ax.gif ,gal mano free people bus?  blush2.gif

hautelook Jusu bus. paziures Daliuks, kur tie batukai

QUOTE(Joviva @ 2014 08 04, 13:08)
MM, o kaip jums tas triju dienu organizmo valymas Fitfood praejo? 4u.gif
Kadangi i mano miesta nepristato, o ten ju tu sulciu sudetys ganetinai zemiskos, tai mastau gal paciai namie pabandyti pasigaminti, aisku, cia jau truputi zaidimas daugiau smile.gif

normaliai , bet gal geriau butu ta lieknoji dieta, nes per daug ten tu sulciu man buvo biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit o kur tuos Zoku pirkom tai jau po atostogų bus ? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir pasidžiaugt siuntinuku smile.gif
Polo kaip visada super thumbup.gif
Pirmą kart pirkau JCrew ir likau teigiamai nustebinta bigsmile.gif Tikrai kokybiški drabužėliai thumbup.gif
Coach rankinė tobulų spalvų, idealios formos ir žinoma nepriekaištingos kokybės, bet ,,,, man didelių rankinių fanei kiek per maža verysad.gif
Bandysiu parduot ir ieškot tokios pat spalvos tik didesnio modelio ax.gif

Coach peyton signature cora domed sachel - 351lt (lygiai kiek man išėjo)
user posted image
Atsakyti