Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

Sveikos, ar jau gavot kas skaiciukus uz sitas basutes, kur popigiai buvo? as spec. nepirkau, nes pilnos dezes-netinkamu batu jau ir taip, kazkaip tingis sukelt skelbimus.....

jei didintos ir kuriai bus didelis 10dydis as perimciau, kokia kaina ju gavos, negi jos tokios sunkos, maciau skelbima uz 180 g.gif

user posted image
http://shop.timberla...ductId=20614566
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 07, 13:22)

p.s. pirkta per tarpininkę kita mokėta apie 106 Lt
Atsakyti
Aciu, AstaRaud 4u.gif

nepirkau, galvojau, kad tikrai bus kam netiko ax.gif 10dydis kam netiks-siulykit man 4u.gif
Atsakyti
Man gavosi 124 lt tos basutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 07, 13:22)
Sveikos, ar jau gavot kas skaiciukus uz sitas basutes, kur popigiai buvo? as spec. nepirkau, nes pilnos dezes-netinkamu batu jau ir taip, kazkaip tingis sukelt skelbimus.....

jei didintos ir kuriai bus didelis 10dydis as perimciau, kokia kaina ju gavos, negi jos tokios sunkos, maciau skelbima uz 180 g.gif

user posted image
http://shop.timberla...ductId=20614566

As tokias juodas 10 dydzio paimciau 4u.gif
Atsakyti
Gal jau dėžutės kur nors 08.01d. šmėžuoja? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 07, 14:14)
Man gavosi 124 lt tos basutes  4u.gif

kiek įsitikinus esu, kad didesnu dydžiai daugiau sveria (mano 7)
Atsakyti
[quote=Tiffany,2014 08 06, 21:21]
Visa info temos pradzioje mirksiukas.gif
Papildyta:
ilgai svarsciau, bet vis tik siulau sia nuostabia striukyte, nes mano gabaritams per maza verysad.gif

nauja medvilnine Michael Kors striuke, dydis M, toki ir atitinka, man maza unsure.gif
rankoves galima susegti 3/4, liemuo ir apacia reguliuojasi, labai grazi, kokybiska! ieskosiu sau L doh.gif

Tiff, superine striukyte wub.gif . Ir as panasios ieskau, tik vat ir as I M netilpciau, jei nepadidinta. Issipleciau po vaiko ir nekrenta tie kilogramai.. Jei uzmatysite ka panasaus L dydzio, duokite ir man zinoti 4u.gif
Atsakyti
Didelis ACIU uz siuntinuka.Apsipatenkinus wub.gif fainas jausmas,kai viskas tiko thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barsuchok @ 2014 08 07, 14:38)

Visa info temos pradzioje  mirksiukas.gif
Papildyta:
ilgai svarsciau, bet vis tik siulau sia nuostabia striukyte, nes mano gabaritams per maza  verysad.gif

nauja medvilnine Michael Kors striuke, dydis M, toki ir atitinka, man maza  unsure.gif
rankoves galima susegti 3/4, liemuo ir apacia reguliuojasi, labai grazi, kokybiska! ieskosiu sau L  doh.gif

Tiff, superine striukyte  wub.gif . Ir as panasios ieskau, tik vat ir as I M netilpciau, jei nepadidinta. Issipleciau po vaiko ir nekrenta tie kilogramai.. Jei uzmatysite ka panasaus L dydzio, duokite ir man zinoti  4u.gif

O as vis bandau save numazinti doh.gif *****, kaip gaila, negaliu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 07 rugpjūčio 2014 - 14:46
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 07, 15:46)
O as vis bandau save numazinti  doh.gif *****, kaip gaila, negaliu  unsure.gif

Tiff, kiek pas tau per biusta cm?
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 08 07, 14:21)
Gal jau dėžutės kur nors 08.01d. šmėžuoja?  blush2.gif  4u.gif

o taip smile.gif kaip visada savaitgali 4u.gif

QUOTE(Semilga @ 2014 08 07, 15:10)
Didelis ACIU uz siuntinuka.Apsipatenkinus wub.gif fainas jausmas,kai viskas tiko thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti