Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 311

QUOTE(JMD @ 2014 08 07, 15:53)
Tiff, kiek pas tau per biusta cm?

Dabar 98 doh.gif
Atsakyti

Gal kas noretu perimti skaiciukus
Tommy suknytes

Kaina 39.99
be % , tik su siuntimu i Lietuva

user posted image

Dydis M

Spalva tokia
MED GREY HEATHER

user posted image

Atsakyti
Kazkas anksciau temoje klause apie Maxi Hair vitaminu poveiki nagams, bent jau man tikrai nagai sutvirtejo ir neluzineja isgerus visa butelaiti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu jusu paklausti merginos gal kas turejote patirties. Gavau merino megztuka ir jo siulai yra gerokai patraukti keliose vietose is vidines puses, toks jausmas jau matuotas is parduotuves ir praire prie apykakles.Gal kas esate susidure su tokiu dalyku ar yra galimybe kazkaip sutvarkyti, kad nieko nesimatytu, gal kas galite pasiulyti kur tai galeciau padaryti Klaipedoje g.gif Padekite prasau rasti kokia auksiaranke mezgejele!!! nieko nerandu esu giliam liudesy, nes nei nesioti daikta, nei ismeti verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 08 07, 13:22)
Sveikos, ar jau gavot kas skaiciukus uz sitas basutes, kur popigiai buvo? as spec. nepirkau, nes pilnos dezes-netinkamu batu jau ir taip, kazkaip tingis sukelt skelbimus.....

jei didintos ir kuriai bus didelis 10dydis as perimciau, kokia kaina ju gavos, negi jos tokios sunkos, maciau skelbima uz 180 g.gif

user posted image
http://shop.timberla...ductId=20614566

O man 9 prasom 4u.gif nespejau tada i ta traukini doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida_ @ 2014 08 07, 20:36)
O man 9 prasom  4u.gif nespejau tada i ta traukini  doh.gif

Is to traukinio as irgi paimciau...but gerai tos isispiriamos klumpes...jauciu 8 dydzio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2014 08 06, 13:46)
mergytes, galkuri noresit perimti sito dzemperiuko skaiciukus? Jcrew M dydis, gelytes melynos  4u.gif
14,99 dol  4u.gif

vis tik ne mano stiliukas ...  blush2.gif

user posted image

As perimciau Tiff skaiciukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karickike @ 2014 08 07, 14:21)
Gal jau dėžutės kur nors 08.01d. šmėžuoja?  blush2.gif  4u.gif

smezuoja 4u.gif tuo paciu noriu paraginti susimoketi saskaiteles, kas to dar nepadaret drinks_cheers.gif

QUOTE(Semilga @ 2014 08 07, 15:10)
Didelis ACIU uz siuntinuka.Apsipatenkinus wub.gif fainas jausmas,kai viskas tiko thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu uz pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Aš tai irgi nekantriai laukiu sąskaitėlės už basutes blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal renkat polo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 08 07, 22:30)
Gal renkat polo? 4u.gif

mes jau nebeperkam 4u.gif einam atostogu
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
o ilgai atostogausit?
ašir labai laukiu savo pirmojo siuntinuko (aišku, prieš tai skaičiukų smile.gif)
Atsakyti