nepergyvenk, as anksciau del to sielojausi, o dabar dzin, man 38 ir nesuku gavos , mano jau sunui 18 , dukrai 16 Is foto niekaip neduociau tiek, visai mergaiciuke
ui kokia cia as paslapti dabar isduosiu 33 uz savaites bus ech... ir dar viena rauksle prisides Papildyta:
kas prie rankdarbiu sedi, kas prie stiklainiu vakar 17 ltr. agurku su pomidorais primarinavau, sian agurociai laukia
O man siais metais ramu, darzo neturiu (vyksta statybos), pervaziuoju per gimines ir prisirenku visko, tiek zaliu, tiek jau vakuotu, prasisuksiu neblogai siais metais
nepergyvenk, as anksciau del to sielojausi, o dabar dzin, man 38 ir nesuku gavos , mano jau sunui 18 , dukrai 16 Is foto niekaip neduociau tiek, visai mergaiciuke
as vis juokauju savo dukai - uzaugsi eim kartu i kluba bernu kabint
O man siais metais ramu, darzo neturiu (vyksta statybos), pervaziuoju per gimines ir prisirenku visko, tiek zaliu, tiek jau vakuotu, prasisuksiu neblogai siais metais
agne_vvr labai graziai atrodei laukiam pirmos dienos foto
o as turiu galvos skausma, nu niekaip neissirenku sukuosenos, nezinau ko noriu ar kuoduka darytis ar tiesiog pasigarbanoti plaukus ir tiek, nezinau kas geriau tiktu prie suknes