Sveikos svočiutės..., oi tiek visko dariau ruošiausi, kad net pas jus svečiuose nebuvau... Jau atlaikiau vienas vestuves. Viskas labai gražu buvo, gražiai išlydėjome jaunavedžius atskirai, jie susitiko bažnyčioje. Buvo nesklandumų, bet tos gražios jaunųjų priesaikos niekas neužgožė. Labai laiminga esu, nes turėjau pabroliukų ir pamergyčių, kurie tikrai nerealūs. Linksminomės iki ...., oi merginos vis gi sugadino šventės dieną, o gi ne betkas, o pasamdytas fotografas... Jei kam rūpi parašysiu ir galiu pasakyti ne tik aš, bet ir pabroliai, taip pat artimieji ir svečiai kurie per dieną buvo ir važiavo paskui limuziną, kad jei nori šventę sugadinti, tai šis fotografas idealiai tam tinka, buvo ir padėjėjas, bet tai nieko negelbėjo, pamanykit, pradėjo nurodinėti kur važiuoti, o kai nuvažiuoji, išlekia visam gamtai skirtam laikui su jaunaisiais ir mus palieka. Maža to, turėjom prašyti, kad pulką fotografuotų, tai surauktu veidu fotografuoja ir fotografuoja dirbtinai, sustokit kaip vaškinės figūros ir stovėkit, maždaug judesį vaidink.... tyliu... Pirmą kartą tokį "fotografą" matau, tik tokie labai gadina fotografų vardą. Nemandagus, nurodinėja ir gan nemaloniu tonu... Baisiausia tai, kad net jaunikis, pareiškė, kad fotografo reikia klausyti ir vykti, kur jis nori.... Merginos, atvirai pasakysiu, kad norėjosi tai išgirdus, o tai buvo jau po bažnyčios ir zakso, tiesiog nueiti nuo limuzino, išsikviesti taksi ir namo.... Įskaudino taip, kaip dar niekas neįskaudino, na kaip jis pasakė, tai pagražinau, bet įsižeidžiau labai. Viskam tiek ruošiausi, tiek visko dariau ir, kam... veltui... TAIGI SVOČIUTĖS, JEI NORITE, KAD ŠVENTĖ BŪTŲ MAKSIMALIAI SUGADINTA, TAI TOKIE FOTOGRAFAI TAM TIK IR TINKA

FOTOGRAFAS ARVYDAS REPŠAS... Ir tai ne tik mano nuomonė, taigi, išvada aiški... Aš nenoriu, kad kuriai nors sugadintų šventę ir pasiruošimą, todėl ir parašau mūsų nuomonę.
Kaip sakoma, ne maži vaikai, teko ašarą nubraukti ir toliau stengtis, kad tik šventė visai nesugriūtų. Deja, "ačiū" "fotografui", kuriam visiškai nerūpėjo mano programa, nebuvo nei smėlio ceremonijos, nei virvių ceremonijos...

Žodžiu pasiruošimas veltui... o kur dar sugadinta nuotaika... Jau ir pulkas pyko ir artimi, sako tokio chamiškumo, dar nėra matę, kad nereaguotų taip į prašymus... Baisu, aš ir visi ten buvę pasibaisėjo... Taigi mielosios jei, kam reikia, rašykit, parašysiu, ko nereikia ir net kaip maro reikia vengti, kad nesugadintų šventės...
Ir pagaliau, jau net po griežtesnių piršlio pasisakymų, nuvykome į šventės vietą. O ten.... mielosios, ten mūsų laukė nerealūs svečiai ir dar nerealesni muzikantai

Labai mums piršliams padėjo, nuostabi programa, kartu suderinome mūsų ir jų pasiruošimą, o tas mielosios buvo eksprontu ir tas dar labiau viską papuošė (svečiai galvojo, kad mes jau repetavę buvom)

Žodžiu, jei norite, tikrai labai linksmą šventę turėti, tai šie muzikantai labai tinka, ir žaidimai ir dainosi r tostai ir t.t., viskas nerealu

Visi buvo patenkinti, visi svečiai ir pulkas rekomenduojame GRUPĘ BREMENO MUZIKANTAI

JEI REIKIA, JŲ KONTAKTAI: Kontaktai
Pavadinimas: Grupe Bremeno muzikantai
Mob. tel.: 8-680-55228
El. paštas: zigmask@delfi.lt
Dainuoja daug kalbų, šventę veda irgi rusų kalba.
REKOMENDUOJU ir jie dar gros kitose vestuvėse kur dalyvausiu ir svečiai jau užsirašė pas juos, o būsimi jaunavedžiai paėmė kontaktus.