Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

QUOTE(agnemonas @ 2014 08 18, 21:44)
Paprastas zaidimukas, padarytos dvieju rusiu korteles, ant vienu problemos, kurias duodi traukti jaunajai, su intencija, kad moterys visur mato problemas, na ir atitinkamai duodi traukti jaunikiui, kaip atsakymus, t.y. sprendimus moteru sukurtoms problemoms. Pas mus buvo juokingu sutapimu: pavyzdziui jaunoji "Brangusis man salta", jaunikis: "Tuo as uzkursiu tokia pirti smile.gif". Pas mane wordiniame faile sis zaidimas, jei kam reikia brukstelkite i az savo el. pastus, RaNita ir diana79 pastus turiu, jei reikia atsiusiu. Galima pasikoreguoti pagal save tuos atsakymus, pavyzdziui mano jaunikis turi garaza, kuriame megsta meistrauti ir kuri mes vadiname Garazu garazu, tai ir itraukiau viena atsakyma, kad Garazu garazas visada pades smile.gif. Ir gavosi: "Brangusis, man nuluzo nagas" - "Garazu garazas visada pades".

Agnemonas bučiau labai dėkinga. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 18, 18:50)
Mergaites, as labai greitai mano jaunoji patalpino fb vestuviu klipa idomu Jums atsidaro  g.gif https://www.facebook...f_t=video_reply

Veliau parasykite ar atsidaro ne jos draugams mirksiukas.gif

ir man neatidaro verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, paprasiau jaunosos, kad leistu matyti video visiems ne tik draugams keletai dienu, ziuresim ka atsakis g.gif
Atsakyti
Sveikutes,labai idomu ir smagu skaityti,kaip sekesi svociauti,jus visos SAUNUOLES thumbup.gif
imeciau i pastuka ,kaip pavyko pasidaryti bodzius ir indus smelio ceremonijai,nededu cia nes mano jaunoji itariu cia pasmalsauja g.gif
gaila ir man neatidaro
Atsakyti
Sveikos svočiutės..., oi tiek visko dariau ruošiausi, kad net pas jus svečiuose nebuvau... Jau atlaikiau vienas vestuves. Viskas labai gražu buvo, gražiai išlydėjome jaunavedžius atskirai, jie susitiko bažnyčioje. Buvo nesklandumų, bet tos gražios jaunųjų priesaikos niekas neužgožė. Labai laiminga esu, nes turėjau pabroliukų ir pamergyčių, kurie tikrai nerealūs. Linksminomės iki ...., oi merginos vis gi sugadino šventės dieną, o gi ne betkas, o pasamdytas fotografas... Jei kam rūpi parašysiu ir galiu pasakyti ne tik aš, bet ir pabroliai, taip pat artimieji ir svečiai kurie per dieną buvo ir važiavo paskui limuziną, kad jei nori šventę sugadinti, tai šis fotografas idealiai tam tinka, buvo ir padėjėjas, bet tai nieko negelbėjo, pamanykit, pradėjo nurodinėti kur važiuoti, o kai nuvažiuoji, išlekia visam gamtai skirtam laikui su jaunaisiais ir mus palieka. Maža to, turėjom prašyti, kad pulką fotografuotų, tai surauktu veidu fotografuoja ir fotografuoja dirbtinai, sustokit kaip vaškinės figūros ir stovėkit, maždaug judesį vaidink.... tyliu... Pirmą kartą tokį "fotografą" matau, tik tokie labai gadina fotografų vardą. Nemandagus, nurodinėja ir gan nemaloniu tonu... Baisiausia tai, kad net jaunikis, pareiškė, kad fotografo reikia klausyti ir vykti, kur jis nori.... Merginos, atvirai pasakysiu, kad norėjosi tai išgirdus, o tai buvo jau po bažnyčios ir zakso, tiesiog nueiti nuo limuzino, išsikviesti taksi ir namo.... Įskaudino taip, kaip dar niekas neįskaudino, na kaip jis pasakė, tai pagražinau, bet įsižeidžiau labai. Viskam tiek ruošiausi, tiek visko dariau ir, kam... veltui... TAIGI SVOČIUTĖS, JEI NORITE, KAD ŠVENTĖ BŪTŲ MAKSIMALIAI SUGADINTA, TAI TOKIE FOTOGRAFAI TAM TIK IR TINKA mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif FOTOGRAFAS ARVYDAS REPŠAS... Ir tai ne tik mano nuomonė, taigi, išvada aiški... Aš nenoriu, kad kuriai nors sugadintų šventę ir pasiruošimą, todėl ir parašau mūsų nuomonę.
Kaip sakoma, ne maži vaikai, teko ašarą nubraukti ir toliau stengtis, kad tik šventė visai nesugriūtų. Deja, "ačiū" "fotografui", kuriam visiškai nerūpėjo mano programa, nebuvo nei smėlio ceremonijos, nei virvių ceremonijos... ohmy.gif mad.gif Žodžiu pasiruošimas veltui... o kur dar sugadinta nuotaika... Jau ir pulkas pyko ir artimi, sako tokio chamiškumo, dar nėra matę, kad nereaguotų taip į prašymus... Baisu, aš ir visi ten buvę pasibaisėjo... Taigi mielosios jei, kam reikia, rašykit, parašysiu, ko nereikia ir net kaip maro reikia vengti, kad nesugadintų šventės...
Ir pagaliau, jau net po griežtesnių piršlio pasisakymų, nuvykome į šventės vietą. O ten.... mielosios, ten mūsų laukė nerealūs svečiai ir dar nerealesni muzikantai thumbup.gif Labai mums piršliams padėjo, nuostabi programa, kartu suderinome mūsų ir jų pasiruošimą, o tas mielosios buvo eksprontu ir tas dar labiau viską papuošė (svečiai galvojo, kad mes jau repetavę buvom) thumbup.gif Žodžiu, jei norite, tikrai labai linksmą šventę turėti, tai šie muzikantai labai tinka, ir žaidimai ir dainosi r tostai ir t.t., viskas nerealu thumbup.gif Visi buvo patenkinti, visi svečiai ir pulkas rekomenduojame GRUPĘ BREMENO MUZIKANTAI thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif JEI REIKIA, JŲ KONTAKTAI: Kontaktai
Pavadinimas: Grupe Bremeno muzikantai
Mob. tel.: 8-680-55228
El. paštas: zigmask@delfi.lt
Dainuoja daug kalbų, šventę veda irgi rusų kalba.
REKOMENDUOJU ir jie dar gros kitose vestuvėse kur dalyvausiu ir svečiai jau užsirašė pas juos, o būsimi jaunavedžiai paėmė kontaktus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrineKB: 18 rugpjūčio 2014 - 21:26
ingisee, kaip graziai viskas padaryta thumbup.gif nu liuks tikra saunuole

AusrineKB, dar karteli noriu padekoti sitai svociai, uz tai kad pagelbejo man nerealiai, o gi ji pagamino man asmeniskai kalendoriaus lapeli, kuri mes podovanojome jauniesiems. Labai buvo graudu skaityti, kad tiek pasiruosimo galejo, kazkas sugadinti, o dar ir taip chamiskai bei naglai, tikrai tokio spoko niekam nelinkeciau. Bet dziaugiosi, kad isisisukai, dabar pas teve TIKRAS SVOCIOS TITULAS!!!!!

P.S: mergaites kas turi FB suraskit mane Наталия Чаплинская ir pas mane yra tas vestuviu klipukas, kam neatsidaris kvieskit i draugus, visa savaite lauksiu nauju draugu ir tada galesit pasiziuret mirksiukas.gif , atleiskit, bet as toks hakeris, kad kito budo sugalvot negalejau, ir tai jaunoji man mintim pagelbejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 18, 22:38)
ingisee, kaip graziai viskas padaryta thumbup.gif nu liuks tikra saunuole

AusrineKB, dar karteli noriu padekoti sitai svociai, uz tai kad pagelbejo man nerealiai, o gi ji pagamino man asmeniskai kalendoriaus lapeli, kuri mes podovanojome jauniesiems. Labai buvo graudu skaityti, kad tiek pasiruosimo galejo, kazkas sugadinti, o dar ir taip chamiskai bei naglai, tikrai tokio spoko niekam nelinkeciau. Bet dziaugiosi, kad isisisukai, dabar pas teve TIKRAS SVOCIOS TITULAS!!!!!
P.S: mergaites kas turi FB suraskit mane Наталия Чаплинская ir pas mane yra tas vestuviu klipukas, kam neatsidaris kvieskit i draugus, visa savaite lauksiu nauju draugu ir tada galesit pasiziuret mirksiukas.gif , atleiskit, bet as toks hakeris, kad kito budo sugalvot negalejau, ir tai jaunoji man mintim pagelbejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ačiū už gerus žodžius. smile.gif Na, tikiuosi kitų vestuvių taip nesugadins smile.gif Turiu vilties ir tikiu, kad taip bus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusrineKB @ 2014 08 18, 22:42)
Ačiū už gerus žodžius.  smile.gif  Na, tikiuosi kitų vestuvių taip nesugadins  smile.gif  Turiu vilties ir tikiu, kad taip bus. smile.gif

Oj ttttt, uztenka ir veno karto, taip isbande tas fatografas, na taip fotografai fotografuoja daugiausiai jaunuosius, bet ir pulko nepamirsta, o chamiskai elgtis tai isvis virsune schmoll.gif
Atsakyti
Natalija einu fb priimk i draugus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 08 18, 22:38)
P.S: mergaites kas turi FB suraskit mane Наталия Чаплинская ir pas mane yra tas vestuviu klipukas, kam neatsidaris kvieskit i draugus, visa savaite lauksiu nauju draugu ir tada galesit pasiziuret mirksiukas.gif , atleiskit, bet as toks hakeris, kad kito budo sugalvot negalejau, ir tai jaunoji man mintim pagelbejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu tu duodi smile.gif, ar zinai kiek tokiu fb man pasiule wink.gif, gerai, kad is veidelio matyta, tai bandau speti, siunciu smile.gif

AusrineKB tikrai liudna girdeti sad.gif, ir isivaizduoju kaip pati jautiesi, koks pyktis viduje, bet gal tai ko nepanaudojai tiks kitoms vestuvems ir dziugu, kad muzikantai bent upa pakele smile.gif.

Zaidima isisunciau wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(ingisee @ 2014 08 18, 23:07)
Natalija einu fb priimk i draugus drinks_cheers.gif

Priemiau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 08 18, 23:17)
nu tu duodi smile.gif, ar zinai kiek tokiu fb man pasiule wink.gif, gerai, kad is veidelio matyta, tai bandau speti, siunciu smile.gif

Ups, net nepagalvojau, na va matai, bendravai ir zinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif net is veido thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 08 18, 14:40)
Viskas nuo pradziu

QUOTE(Guduke @ 2014 08 18, 15:43)
Sveikos dar kartą ir paskutinį, ko gero. smile.gif

Nu va šaunuolės, merginos thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti