Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 5

[quote=Misis Vomband,2014 08 18, 19:39]
Rugelina , kaip dailiai jaunuju taures padarytos, o piesiniai cia tavo pacios piesti?

Atsispausdinau ant lipduko trafaretą, išsikirpau ir po to skystu šerkšnu tapšnojau (taip pat kaip dekupaže dažus dengi) ir fsio, tik nuėmus trafareta teko kampucius piesinio palygint... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sriukis @ 2014 08 19, 09:49)
O ka dovanojat daugiausiai surinkusiam kamsteliu?

mes dovanojom diploma ir degtines bonke mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(topas @ 2014 08 19, 23:07)
Autobuse susisskirstė į kelias grupes.Ir buvo užduotis - sugalvoti po 3 žodžius kitai grupei, kita grupė - sekančiai... ir su tais žodžiais sukurti ketureilį pasveikinimą jauniesiems.Aišku čia ne susipažinimas, bet poros tikrai pagavo azartą ir sveikinimai buvo puikūs.Žodžiai tikrai nebuvo lengvi, pvz-apendicitas, dar kažkoks iš statybinės terminologijos. Gal patiks ir jums:)

Ačiū už dar vieną įdėją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikiuosi 1,5 val kelionei pakaks 3 žaidimų....
Merginos gal kuri darėte etiketes seselės vaistams ir meilės ministro saldainiams?
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2014 08 19, 09:58)
Na, glabut ir mano kalte, kai kur astriau pasisakiau ar ka. Labai norejau pasirodyt, ka paruosus vestuvem, ir suknele savo special siuta, bet negavau slaptazodzio biggrin.gif

O rasei cia, kad nori savo darbus parodyt g.gif manau tikrai gautum slapuka smile.gif
tai jei fotkinai savo darbus tai gali dabar pasidalint mirksiukas.gif ir suknute parodyt smile.gif visom idomu butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 08 20, 09:00)
O rasei cia, kad nori savo darbus parodyt  g.gif  manau tikrai gautum slapuka  smile.gif
tai jei fotkinai savo darbus tai gali dabar pasidalint  mirksiukas.gif  ir suknute parodyt  smile.gif  visom idomu butu  4u.gif

O man kaip idomiai, kad ikelti darbus i pastuka slapuko reikia, taigi siusk tuos darbus is savo pasto i svociu pastuka, perziures senbuves matys, kad dirbi ir gausi ta slapuka tuomet smile.gif. Nei viena paprasiusi slapuko temoje, turbut jo negavo, visada reikia rasyti AZ ir tai niekas jo neduoda, taip, kad labas, reikia slapuko, duok, reikia uzsidirbti wink.gif.
Atsakyti
Merginos paprasiau,kad jaunoji man filmuka i pasta atsiustu, tai kai atsius as imesiu i musu bendra pastuka, labai atsiprasau, kad taip gavosi su fb ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 20, 08:45)
O man kaip idomiai, kad ikelti darbus i pastuka slapuko reikia, taigi siusk tuos darbus is savo pasto i svociu pastuka, perziures senbuves matys, kad dirbi ir gausi ta slapuka tuomet smile.gif. Nei viena paprasiusi slapuko temoje, turbut jo negavo, visada reikia rasyti AZ ir tai niekas jo neduoda, taip, kad labas, reikia slapuko, duok, reikia uzsidirbti wink.gif.

Nu matai, nesumasciau taip gudriai biggrin.gif Dabar jau saukstai po pietu. Apsieisiu ir be pasirodymo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 19, 19:57)
Jau n kartu buvau rasiusi, kad man sis puslapis nerealus (imetu su vienu pavyzduku): http://www.clker.com/clipart-2443.html. Jame daugybe ivairiausiu, fainiausiu (mano leliukai vardu kortelems irgi is cia), o kas svarbiausia jie be jokio fono, t.y. vector tipo paveiksliukas, kuri gali deti kur nori, o jei reikia koreguotis online, paspaudus mygtuka Edit (t.y. galima keisti patikusio paveiksliuko spalvas).
O kokiu konkreciai paveiksliuku ieskai???? Si radau ivedusi i paieska wedding.
Tikiuosi bent siek tiek padejau smile.gif.

DĖKUI jau senai ieškau kažko tokio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 08 20, 09:45)

aga, tiksliai galima taip padaryt drinks_cheers.gif per savo konservavimus jau galva neverda doh.gif ner laiko cia prisest prie jusu normaliai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Guduke @ 2014 08 20, 10:18)
Nu matai, nesumasciau taip gudriai  biggrin.gif  Dabar jau saukstai po pietu. Apsieisiu ir be pasirodymo  biggrin.gif

na kaip suknute ir likusius darbus dar gali parodyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guduke @ 2014 08 20, 10:18)
Nu matai, nesumasciau taip gudriai  biggrin.gif  Dabar jau saukstai po pietu. Apsieisiu ir be pasirodymo  biggrin.gif

Kodel po pietu, laukiam laukiam, pasirodymu visada laukiam wink.gif.
Atsakyti
Klausykit svočiutės, kaip manot, ar tinka įteikt brolio šeimai užkonservuotą pavardę 2 dieną? Rašau kalbą dokumentų pristatymo ir man ten niekaip nelimpa ta praganyta pavardė sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugelina @ 2014 08 20, 11:57)
Klausykit svočiutės, kaip manot, ar tinka įteikt brolio šeimai užkonservuotą pavardę 2 dieną? Rašau kalbą dokumentų pristatymo ir man ten niekaip nelimpa ta praganyta pavardė sad.gif

Nebutinai juk daryti ja per pristatyma, gali vakaro eigoje, sakyti, oi mes pamirsome dar viena labai svarbu dalyka, grazinti tai, ko siandien neteko jaunoji, as pavyzdziui klausiau sveciu, gal kas zino ko ji neteko???? kazkas suktelejo, kad pavardes ir t.t. smile.gif
Atsakyti