Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali roletai iššaukti alergiją?

Oj nesijaudink, jie tikrai ne vieninteliai. Man atrodo ši firma ilgai neišsilaikys su tokiais veiklos metodais. Aš abejoju, kad sutikčiau su jais susidėti. Geriau paieškosiu kitų g.gif
Atsakyti
Nebetikėsiu niekada gražiai čiulbančiais vadybininkais, nes daug investuodama į mokymus kaip užkalbėti dantis, Domus lumina tikriausiai tuos pinigus nukreipia kokybės sąskaita. Man čia primena tuos prekybos agentus kaip anksčiau būdavo kur į namus net ateidavo puodų siūlyti.
Atsakyti
QUOTE(Roberta43 @ 2014 08 27, 21:00)
Nebetikėsiu niekada gražiai čiulbančiais vadybininkais, nes daug investuodama į mokymus kaip užkalbėti dantis, Domus lumina tikriausiai tuos pinigus nukreipia kokybės sąskaita. Man čia primena tuos prekybos agentus kaip anksčiau būdavo kur į namus net ateidavo puodų siūlyti.

Tai visada žmonės kompetencijos trūkumą stengiasi maskuoti saldžiomis kalbomis. Pažiūrėk kiek politikoje tokių, o versle irgi netrūksta. Va ir elementarus pavyzdys yra domus lumina mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą. Šis forumas tikrai neeilinis Lietuvoje. Kitoje temoje skaičiau kad galima rletus su drėgnu skuduriuu valyti, bet maniškiai tai labai dažo.
Atsakyti
Tai ten su jais tikrai yra problema dėl audinio. Jeigu nenori daugiau bėdų įsitaisyti, tai mesk lauk tu juos. Tiesiog nueik į domus lumina saloną, padėk ant stalo ir pasakyk labai ironišką ačiū už jų veiklos metodus. Galbūt nesaugias prekes jie pardavinėja schmoll.gif
Atsakyti
Manau, kad taip ir padarysiu, nes ironija šioje situacijoje yra vienintelis dalykas, kuris dar kiek juos gali sugėdinti. Reikės nuimti visą roletą ir nunešti jiems pasižiūrėti kaip gražiai atrodo jų nepakartojamos kainos ir kokybės prekės blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta43 @ 2014 09 01, 20:42)
Manau, kad taip ir padarysiu, nes ironija šioje situacijoje yra vienintelis dalykas, kuris dar kiek juos gali sugėdinti. Reikės nuimti visą roletą ir nunešti jiems pasižiūrėti kaip gražiai atrodo jų nepakartojamos kainos ir kokybės prekės  blink.gif

tai jus iki siol dar nenuneset ir nieko jiems nesaket?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 09 02, 17:19)
tai jus iki siol dar nenuneset ir nieko jiems nesaket?

Nepyk Roberta, bet visiškai pritariu GITALE. Jeigu lauksi kol vyras sutvarkys reikalą, tai bus kaip iš to anekdoto, kad vyrui teks kas pusę metų priminti problemą kol jis nueis į Domus Lumina saloną smile.gif

Nepamiršk paskui mus informuoti kaip sekėsi Domus lumina salone, nes įdomu kokius atsiliepimus ir argumentus jie tau pateiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, nukeliavau į Domus lumina saloną, ten sėdi vadybininkėlis ir galvodamas, kad aš nauja klientė pradeda suokti apie kokybę ir kaip puikiai čia viskas yra. Aš su vyru ištraukiu iš maišo tuos nublukusius prasmirdusius roletus ir duodu jam, sakau ačiū mums jau daugiau nereikia ir grąžinkit pinigus. Spėkit ar atgavau :/ aišku, kad ne...
Atsakyti