Įkraunama...
Įkraunama...

Ar gali roletai iššaukti alergiją?

Sveikos. Sukūriau šią temą, nes noriu sužinoti jūsų nuomonę, ar gali vaiko kambaryje esantys žaislai, baldai ir kiti daiktai pakenkti vaiko miegui ar net iššaukti alergiją? Man toks klausimas iškilo po to, kai į vaiko kambarį sudėjome roletus. Susigundėm akcija tokioj mums pirmą kartą girdėtoj firmelėj Domus lumina ir nepatikrinom apie ją atsiliepimų internete. Roletus turim gal jau apie mėnesį, tačiau jų pirminė spalva išbluko, nuėjo tokiais vertikaliais dryžiais. Vienu momentu kambaryje buvo jaučiamas dažų kvapas. Prisiskaičiau internete apie tuos visokius kinietiškus žaislus ir jų keliamą pavojų, tai gal panaši situacija ir su šitais roletais? Vaikas prastai miega naktį, o ryte atsikelia paraudusiom akytėm. unsure.gif
Atsakyti
Aš tai nerizikuočiau vaiko sveikata. Jeigu dar dažų kvapas jautėsi, tai gal ten kaip nors tie roletų dažai reaguoja su saule (juk pastaruoju metu tikrai svilinanti kaitra buvo)!!! ir skleidžia kokius garus ar panašiai. Ne kartą jau per tv rodė apie tas visokias kiniškas prekes. Matyt ir lietuviškos firmelės stengiasi gerai uždirbti, tai prasčiausias medžiagas naudoja. Pabandykit vaiką kitam kambary paguldyti ir pažiūrėsit ar praeis alergija.
Atsakyti
Aš kaip tik spaudžiu vyrą, kad susidėtume roletus virtuvėj ir vaiko kambaryje. Bet matau, kad dar gerai reikia pasidomėti iš kokios firmos. Net nenumaniau, jog tokių problemų gali kilti. Kadangi vaiko sveikata brangiausia, tai turbūt geriau užsisakinėti iš jau žinomų firmų (čia man hario poterio filmukus primena tas pavadinimas domus lumina). Maniškiam vaikui irgi buvo nuo skalbimo miltelių. Pakeičiau į amwayjų tai negalėjau pati naudot nes jis man atsiprašant smirda kai išskalbi rankšluoščius. Dabar tokius ekologiškus radau, tai gelbsti. Tavo vietoj tai įbrukčiau vyrui atsuktuvą į rankas ir tegul lupa roletus lauk ir eina dar susigrąžint pinigų. Liks ant naujos suknelės ir vaikučio drabužėlių. Gal kai vyras nueis tai įleis daugiau šviesos į aptemusias lumina vadybininkėlių galvas. blush2.gif
Atsakyti
Dabar tų roletų vaikų kambariui tokių gražių yra, kad akys raibsta. O vaikučiui gi nepaslaptis, kad kuo daugiau spalvų tuo geriau. Pilnai manau, kad alergija ir akių paraudimas gali kilti nuo nekokybiškų medžiagų. Gal Nastia ir gerai sako, kad saulė įkaitina tuos roletus ir tada iš jų išsiskiria neaiškios dirginančios medžiagos. Perkelk į kitą kambarį ir žiūrėk ar nepagerės. Mes iš kitos firmos pirkom tai jokių panašių problemų neturėjom. g.gif
Atsakyti
Man teko girdėti, kad įmonės dažnai įsiveža prekes per trečiąsias šalis. Pavyzdžiui, veža iš Kinijos į Italiją ir tada įsiveždamos į Lietuvą deklaruoja, kad jos yra itališkos. Tai manau tu norėdama sutaupyti ant tokios firmelės ir užtaikei. Matyt ne visada tai kas pigiausia yra geriausia. Kaina iš niekur neatsiranda, kažkur reikia sutaupyti. Va ta domus lumina ir sutaupė. Sutaupė tavo sąskaita. Gaila, kad toks taupymas kartais gali atsiliepti ir vaiko sveikatai.
Atsakyti
Aš pati negalėčiau pagulėti kambaryje, kuriame smirda dažais, o čia nori, kad vaikas išgulėtų. Patarčiau kreiptis į vartotojų teises. Paims tuos roletus, ištirs ir nustatys kas ten su jais blogai. Paskui jau tą firmelę pakratys, jeigu jie tokius dalykus daro. doh.gif

p.s. vartotojų teisės dirba tikrai gerai. Kelis kartus esu kreipusis ir visus kartus mano skundai buvo patenkinti vien su skambučiu iš šios organizacijos toms įmonėms, kurios truputį apgaudinėja kleintą ax.gif
Atsakyti
Aš nepernešu visokių tokių aferistų, kur įkiša nekokybiškas prekes. Ypač per akcijas, o tada teigia kad akcijinėms prekėms nėra garantijos ir pabučiuok tu jiems tuomet... Pagooglinau ir galiu pasakyti, kad „domus lumina“ turbūt daugiau išleidžia ant spalvingos reklamos nei prekių kokybei. doh.gif
Atsakyti
Vaikas jau įpratęs vienas miegoti. Oj ilgai vargom kol atpratinom nuo tėvelių lovos. Prašysiu vyro, kad iškonstruotų tuos roletus, gal praeis dabartinės problemos. g.gif
Atsakyti
Žinau, mano pirmajam vaikui alergija buvo nuo skalbimo miltelių su kvapikliais. Neįtikėtina, kad gali būti ir nuo roletų. Tai kokia jų kokybė... Kur žiūri vartotojų teisės.
Atsakyti
Judita, man dabar ne suknelės galvoj. Vyras tolimųjų reisų vairuotojas, tai teks luktelti kol grįš ir sutvarkys viską. Aš pati tai tikrai neisiu konfliktuoti (ne mano būdui). Aišku gaila sumokėtų pinigų už nekokybišką prekę, kuri dar ir vaikui visokių neaiškių pasekmių turi. verysad.gif
Atsakyti
Kaip ir sakiau, man skamba tarsi hario poterio firmelė. Yra žinomų ilgai veikiančių firmų, tai iš jų ir reikėtų pirkti. Dabar kaip suprantu nei drįsti eiti tiesos ieškoti dėl nekokybiškų roletų, nei vaiką gali į kitą kambarį perkelti. Reziume: skūpas moka du kartus.
Atsakyti
Čia iš tikrųjų tai mano vyras rado tą firmą. Man patiko jų puslapis, maloniai šnekėjo salone. Bet dabar jau aišku, kad domus lumina daugiausiai investuoja į įvaizdį ir ieško tik vienkartinių klientų, nes pavyzdžiui aš tai jau tikrai antrą kartą į juos nesikreipsiu niekada. O išvis Lietuvoj kas nors prižiūri įvežamų prekių kokybę? Nes kai nuo roletų smirda dažais ar acetonais tai ima nerimas... smile.gif
Atsakyti