uz papildoma vaika be tlk pazymos - 15 lt..

QUOTE(Galleta @ 2015 02 22, 15:56)
bet mažiausias tai be siuntimo kaip suprantu?
ar perkat papildomai maistą iš valgyklos ir kaip darot su lovyte? gal vežatės maniežą? ir gal tiksliai žinot, jei antras vaikiukas be siuntimo į sanatoriją būna kartu, kiek jam para kainuoja? bandžiau sanatorijos tinklapy info ieškoti, bet neradau
kai vien su dukryte važiuodavau, jokių klausimų nebuvo, o kai du vaikai, kyla klausimų marios 

maziausias be siuntimo, iki 1 metuku NEKAINUOJA. kadangi buvau su 3 men ir 6 men, tai nieko papildomai nepirkau, valge tik MP. dabar matysiu pagal situacija...plius virduli visad vezuosi, galimes ir uzpilamu kosyciu padaryt kambary. o jei vyresnis vaikas nei 1 metai, tai 15 lt para (buvo kas susitare su daktaru kitaip) lovytes man nereikejo, miegam kartu. bijau pameluot, bet galima gaut ir medine lovyte kudikiui, tik nezinau ar ji kainuoja. maciau kituose kambariuose jas, tik nesidomejau ar toms mamos jos kainavo.
QUOTE(Minutėlė @ 2015 02 22, 16:02)
O kiek vyriausiam metų, kad ir slaugantis dar gali vykti?
mazas mano dar vyriausias

QUOTE(*Kameja* @ 2015 02 22, 19:06)
Kaip maniškės. O kur taip spėjote susitraumuoti?
QUOTE(Minutėlė @ 2015 02 22, 18:56)
Kaip maniškės. O kur taip spėjote susitraumuoti?
nuo nuomoto pripuciamo batuto nukrito, per vaiku gimtad...

Jus trynukes auginat?

QUOTE(*Kameja* @ 2015 02 22, 21:02)
nuo nuomoto pripuciamo batuto nukrito, per vaiku gimtad... 
Jus trynukes auginat?
prie antro vaiko uzrasas suintrigavo 

Jus trynukes auginat?

Trynukės auga.

QUOTE(Minutėlė @ 2015 02 23, 08:27)

QUOTE(*Kameja* @ 2015 02 23, 17:57)

Du metus važiuodavome visos. Tačiau šiais metais tikriausiai nebegausime kelialapio.
Laba merginos
ar kuri nors buvo su atopiniu dermatitu .kokiu proceduru galima tiketis,ir prasyt.odeliai pagerint.ne su sia diagnoze vaziuosim o su BA.bet odelia pagerint ir noretusi prie to paties.aciu

Sveikos
mes jau beveik savaite cia.. viskas mums tinka, patinka.. maista pavyko su dietologe priderint maziukui, tai gauna garuose virta kotleta, garintas darzoves, koses.. o ir as patenkinta maistu, man skanu.. tuo labiau, kad dabar gali pasirinkti is dvieju patiekalu, ka valgysi kita diena
proceduru gavom 6, pirmadieni dar 2 tikrai gausim, o gal ir daugiau..
oras fainas, pasivaiksciot iseinam kasdien.. kambariuose silta, o ir kabinetuose labai silta
vaiku nera daug

mes jau beveik savaite cia.. viskas mums tinka, patinka.. maista pavyko su dietologe priderint maziukui, tai gauna garuose virta kotleta, garintas darzoves, koses.. o ir as patenkinta maistu, man skanu.. tuo labiau, kad dabar gali pasirinkti is dvieju patiekalu, ka valgysi kita diena

QUOTE(*Kameja* @ 2015 02 22, 19:06)
QUOTE(Palangos Gintaras)
Jeigu vaikas iki 8 metų arba vyresnis neįgalus (negali pats apsitarnauti), pažymoje turi būti įrašyta vaikui reikalinga motinos ar kito lydinčiojo asmens slauga. Į medicininės reabilitacijos įstaigas vykstančius kelis tos pačios šeimos vaikus slaugo tik VIENAS lydintysis asmuo.
http://www.palangosg...p?id=78&lang=lt
Sveikos. Gal galite pasakyti kiek laiko galioja reabilitologo išrašai? Ar nėra skirtumo per kiek laiko po reabilitologo skirtų procedūrų mes pateksime vėl pas savo šeimos gyd. ir į sanatoriją?
4 metus jau važiuojame, bet šito neužfiksavau kažkaip niekada.
4 metus jau važiuojame, bet šito neužfiksavau kažkaip niekada.
QUOTE(denyxe @ 2015 02 21, 22:26)
Ne. Ne cia negalia turinciu vaiku kambariai ir jie visi sutvarkyti ir aisku pritaikyti neigaliesiems.. 

QUOTE(Matrisha @ 2015 02 22, 12:39)
o su kuriuo vaziuoji???? kokia diagnoze????
as irgi noriu geguze bandyt gaut - tik nzn.... abiems BA, bet pernai nedave, siemet dar nekalbejau.... reiks siemet nors mazajai gaut, nes kazko is ligu neislipa, nors dar darzas neprasidejo

as irgi noriu geguze bandyt gaut - tik nzn.... abiems BA, bet pernai nedave, siemet dar nekalbejau.... reiks siemet nors mazajai gaut, nes kazko is ligu neislipa, nors dar darzas neprasidejo

Sveikos

Ruosiuosi ir as balandzio gale vaziuoti y "Gintara" su savo bernais. Sioje sanatorijoje esu buvusi su dickiu pries 7-8 metus 2 kartus su BA diagnoze . viskas patikdavo ir kambariai ir maistas ir personalas. esu gyvenusi ir 4 korpuse ir viskas tiko( iki to tunelio, kai begdavom per lietu y valgykla ir proceduras

Musu daktaryte sake, jei nepasikeite istatymas: tai per pirmuosius neigalumo metus, vaikas gauna sanatorini gydima 2 kartus per tuos metus. bet pas ji yra 2 diagnozes: J.45 ir F.83 . su F.83 mus jau seniai neurologe kisa y sanatorija, bet nevaziuoju del darbo nesuderinamumo. bet va. balandzio gale man atostogos ir tvarkysiuosi, kad issivezciau abu.
Gal kas jau esat buve su F.83, kokias skiria proceduras ir kelioms dienoms gaunat kelialapi?