Įkraunama...
Įkraunama...

Sanatorija "Palangos Gintaras"

QUOTE(Puponautė @ 2015 03 15, 20:32)
turime neigaluma, vidutinio lygio. tai todel ir iskilo klausymas, ar kai buna vaikas su neigalumu(misrus raidos sutrikimas), automatiskai skiria ta renovuota kambari ar reikia vistiek issipirkti?

Musu daktaryte sake, jei nepasikeite istatymas: tai per pirmuosius neigalumo metus, vaikas gauna sanatorini gydima 2 kartus per tuos metus. bet pas ji yra 2 diagnozes: J.45 ir F.83 . su F.83 mus jau seniai neurologe kisa y sanatorija, bet nevaziuoju del darbo nesuderinamumo. bet va. balandzio gale man atostogos ir tvarkysiuosi, kad issivezciau abu.

sveika..

jei yra vietu, tai skiria ta renovuota kambari . uz ji nereikia moketi.. bet mazai cia tu kambariu tokiu - renovuotu, nemokamu, skirtu neigaliesiems..

nepasikeite, pirmus metus, kai nustatytas neigalumas, du kartai priklauso.. smile.gif bet tai jums ir pagal diagnozes du kartai priklauso smile.gif

mes jau baigiam atbuti visa men cia.. viskuom esu patenkinta smile.gif procedurom, maistu, salygom, gydytoja.. vaziuosim dar liepos men.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 03 15, 20:38)
sveika..

jei yra vietu, tai skiria ta renovuota kambari . uz ji nereikia moketi.. bet mazai cia tu kambariu tokiu - renovuotu, nemokamu, skirtu neigaliesiems..

nepasikeite, pirmus metus, kai nustatytas neigalumas, du kartai priklauso.. smile.gif bet tai jums ir pagal diagnozes du kartai priklauso smile.gif
mes jau baigiam atbuti visa men cia.. viskuom esu patenkinta smile.gif procedurom, maistu, salygom, gydytoja.. vaziuosim dar liepos men.. smile.gif

nesupratau? kodel pagal diagnoze 2 kartai? atseit, kad 2 ligos ir kiekvienai atskirai? o ju nesupliusuoja y viena vieta kai tvarkaisi dokumentus pas gydytoja? nes mus musu daktare siuncia ir pas neurologe( F.83) ir pas alergologe( J.45) , tai kaip supratau, tos ligos sueis y bendra katila g.gif .

O su kokia diagnoze jus esat? blush2.gif
Atsakyti
Mes turim vcp lengva ir epilepsija. Dar BA.
O ligoniu kasose man sake, kad pagal viena koda gali vaziuot viena karta. Jei keli kodai, tai ir vaziuoji kelis kartus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 03 15, 22:22)
O ligoniu kasose man sake,  kad pagal viena koda gali vaziuot viena karta. Jei keli kodai,  tai ir vaziuoji kelis kartus.. smile.gif

Su elipepsija sanatorija priklauso?
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2015 03 15, 22:42)
Su elipepsija sanatorija priklauso?

Taip..
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 03 15, 21:22)
O ligoniu kasose man sake,  kad pagal viena koda gali vaziuot viena karta. Jei keli kodai,  tai ir vaziuoji kelis kartus.. smile.gif

Abejoju ar gydytoja sutiktu siusti kelis kartus. Maniskes turi alergini rinita, BA, refliuksa tai jei pradetume del kiekvienos ligos atskirai vaziuot...tai gyvent sanatorijoj galeciau biggrin.gif
Galbut kai ligos labai skirtingos ir proceduros nesuderinamos tuomet siuncia.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2015 03 15, 22:51)
Abejoju ar gydytoja sutiktu siusti kelis kartus. Maniskes turi alergini rinita, BA, refliuksa tai jei pradetume del kiekvienos ligos atskirai vaziuot...tai gyvent sanatorijoj galeciau biggrin.gif
Galbut kai ligos labai skirtingos ir proceduros nesuderinamos tuomet siuncia.

BA ir refliuksas, man atrodo, skirtiingos ir nesuderinamos. O gyd siusti turi tuos, kuriems priklauso... siaip tai musu ligos susijusios, bet vistiek priklauso su koekviena..
Atsakyti
nezinojau ax.gif . manaiu, kad visos ligos pliusuojasi y viena kelialapi blush2.gif . man labai aktualu, kiek lovadieniu duoda su F.83 blush2.gif , nes man reikes darbe pasiderinti (atostogu tik 2 sav gausiu sad.gif ) likusi laika derinsiu kazkaip, nes norisi isbuti visa laika. jauciu tik tiek, kad dickiui su BA bus apie 20 lovadieniu, o mazyliui su BA ir F.83 bus daugiau dienu.
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2015 03 15, 23:36)
nezinojau  ax.gif . manaiu, kad visos ligos pliusuojasi y viena kelialapi  blush2.gif . man labai aktualu, kiek lovadieniu duoda su F.83  blush2.gif , nes man reikes darbe pasiderinti (atostogu tik 2 sav gausiu sad.gif ) likusi laika derinsiu kazkaip, nes norisi isbuti visa laika. jauciu tik tiek, kad dickiui su BA bus apie 20 lovadieniu, o mazyliui su BA ir F.83 bus daugiau dienu.

Turetu 22 but. Galit gi paziuret ministro isakyme kiek priklauso.. yra gintaro psl jis.
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 03 15, 23:42)
Turetu 22 but. Galit gi paziuret ministro isakyme kiek priklauso.. yra gintaro psl jis.

pries pora savaiciu pati skambinau y Ligoniu kasas ir klausiau, tai pasake, kad lovadienius skiria mus gydanti daktare doh.gif . o kai kalbejau su daktare, tai ji kazka minejo, kad po 30d du kartus gauni pirmais neigalumo metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puponautė @ 2015 03 15, 23:54)
pries pora savaiciu pati skambinau y Ligoniu kasas ir klausiau, tai pasake, kad lovadienius skiria mus gydanti daktare  doh.gif  . o kai kalbejau su daktare, tai ji kazka minejo, kad po 30d  du kartus gauni pirmais neigalumo metais  g.gif

Mes ddabar gavom irgi 30 dienu. Skaitosi musu kelialapis kaip reabilitacinis gydymas... hm.. nzn net kiek cia mes antra karta gausim. Ryt gal gyd pasakys, galesiu parasyt..
Atsakyti
QUOTE(denyxe @ 2015 03 16, 00:03)
Mes ddabar gavom irgi 30 dienu. Skaitosi musu kelialapis kaip reabilitacinis gydymas... hm.. nzn net kiek cia mes antra karta gausim. Ryt  gal gyd pasakys,  galesiu parasyt..

o jus turit neigaluma blush2.gif ? kokio lygio? idomu, ar turi itakos neigalumas sanatoriniam gydimui ax.gif . mus siunte neurologe y sanatorija dar iki neigalumo isdavimo ax.gif , bet nevaziavom. sakau, gal turint neigaluma, duoda daugiau proceduru rolleyes.gif
Atsakyti