QUOTE(Puponautė @ 2015 03 15, 20:32)
turime neigaluma, vidutinio lygio. tai todel ir iskilo klausymas, ar kai buna vaikas su neigalumu(misrus raidos sutrikimas), automatiskai skiria ta renovuota kambari ar reikia vistiek issipirkti?
Musu daktaryte sake, jei nepasikeite istatymas: tai per pirmuosius neigalumo metus, vaikas gauna sanatorini gydima 2 kartus per tuos metus. bet pas ji yra 2 diagnozes: J.45 ir F.83 . su F.83 mus jau seniai neurologe kisa y sanatorija, bet nevaziuoju del darbo nesuderinamumo. bet va. balandzio gale man atostogos ir tvarkysiuosi, kad issivezciau abu.
Musu daktaryte sake, jei nepasikeite istatymas: tai per pirmuosius neigalumo metus, vaikas gauna sanatorini gydima 2 kartus per tuos metus. bet pas ji yra 2 diagnozes: J.45 ir F.83 . su F.83 mus jau seniai neurologe kisa y sanatorija, bet nevaziuoju del darbo nesuderinamumo. bet va. balandzio gale man atostogos ir tvarkysiuosi, kad issivezciau abu.
sveika..
jei yra vietu, tai skiria ta renovuota kambari . uz ji nereikia moketi.. bet mazai cia tu kambariu tokiu - renovuotu, nemokamu, skirtu neigaliesiems..
nepasikeite, pirmus metus, kai nustatytas neigalumas, du kartai priklauso..

mes jau baigiam atbuti visa men cia.. viskuom esu patenkinta