Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Turim jau naują šeimos narę. Kokia ji mažytė man atrodo. Toks jausmas Prada niekad tokia maža nebuvo. Nors kai parsivežėm Pradą, ji buvo mažesnė nei Kenzo . Prada tokia didelė ir rimta moteriškė dabar atrodo lotuliukas.gif
Kolkas pratinasi viena prie kitos. Vakar buvo dominavimo momentai. Šiandien žiūriu jau leidžiasi Prada ir už barzdos patampoma. Manau viskas bus gerai, draugaus merginos.
Nuotraukų kolkas neturiu kokybiškų, tik telefoninės. Labai sunku pagauti ryškesnius kadrus, bet pasistenksiu.
Vakar tik parsivežus iškart pamaitinau žalia mėsa. Jau du kart po to pasituštino, jokių problemų. Todėl jokio sausiako visai ir negaus.
Atsakyti
Oj kaip faina smile.gif Būrys pasipildys smile.gif Laukiam foto labai labai smile.gif
O kas dėl maisto, tai kiekvienas renkasi, kaip jam geriau. Man geriau sausiakas, juo ir maitinu, kitiems geriau mėsa, ja ir maitina. Kiekvienam savo wink.gif
Atsakyti
Dar klausimėlis. Baiginėjam savo maistelį Orijen six fish, bet jame net 44 proc. baltymų? Kaip manote, ar ne per daug? Bet šiaip šuo jaučiasi gerai. Tuštinasi irgi tik porą kartų ir visai nedaug. Prasto kvapo nėra. Ką manot?
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 09 17, 09:13)
Jei reiketu rinktis,veisimui,isvis neimciau is tokios vados,dvieju maisytu spalvu,pas mus tai neleidziama.Ar vada su dokumentais?
Del ligoniuko,operacija padarys,bet klausimas ar nebus pasekmiu veliau.O jei viduriais uzkietes?Vis delto siules,sukietejimai/Gali ir nelaikyti viduriu.Zinau atveji su slapimo nelaikymu,ten vargsiukas kelias operacijas atlaikes,vistiek vargsta,vos ne kas menesi vaziuoja pas veta kazko dar valyti.Neaisku kas ten pas mazyli ir yra,bet nors or uz dka,i ta puse neziureciau,net i ta veiseja. bigsmile.gif O jums pirmas patarimas nuvaziavus,ziureti koks suniuko charakteris,paskui jau kitka.Bailus-problema.
Del maistelio 2 men mazyliui.Yra tikrai gero kokybisko sauso maisto,tai ji tik duociau,nieko papildomai.Nes perdaug mazas,nesenai is vados,jei TTT netycia suviduriuos,nors zinosite kur ieskoti priezasties,nei speliojant nuo kokio maisto.Plius perdaug baltymu kad negautu,pradedes pleiskanoti kailis.Nors ir labai norisi palepinti kazkuom skaniai,susilaikyciau,nors dvi sav. po antro skiepo. bigsmile.gif
Kas liecia balta cverga,siuo metu Lietuvoj nemaciusi grazaus balto cvergo,kazkokie perauge,be krutiniu,bailus,kailiai pageltonave.Vienintele spalva i kuria net neziureciau.Cia tik mano nuomone,gal baltuku savininkai neisizeis. blush2.gif

biggrin.gif

QUOTE(avantiurinas @ 2014 09 18, 14:45)
O mes siandien nakti sulaukiam net 7 juodu kliackus.3 mergaites 4 bahurus.
t.Dido Fantasy Avantiurinas
m.Empatija Runa Victorija Avantiurinas

eina sau kaip fainai ! smile.gif aukite gražučiai ir stipručiai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 19, 00:25)
Oj kaip faina smile.gif Būrys pasipildys smile.gif Laukiam foto labai labai smile.gif
O kas dėl maisto, tai kiekvienas renkasi, kaip jam geriau. Man geriau sausiakas, juo ir maitinu, kitiems geriau mėsa, ja ir maitina. Kiekvienam savo wink.gif

Žinoma kaip patogiau, taip ir maitinat. Atsakiau žmogui kuris bijo mažiuką maitinti žalia mėsa iškart 4u.gif
Veisėjos klausiau, irgi sakė iškart pervest. Gali tipo paviduriuoti truputį, ir viskas.
Ir tikrai tik vos minkštesnis nei normalus kakutis buvo. Ant kokio ketvirto tuštinimosi jau visai normalus. Tikro viduriavimo taip ir nebuvo.

Mažoji kūdliukė, kailio kiek doh.gif Reikės šiandien "pagreblioti" ševeliūrą.
Bet kaip skiriasi charakteriai, neįtikėtina. Šuniukas visai kitoks nei Prada, kaip diena ir naktis.
Atsakyti
Gera skaityti wub.gif Sveikinimai, Taure, jūsų šeimynai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinuks @ 2014 09 19, 12:45)
Gera skaityti  wub.gif  Sveikinimai, Taure, jūsų šeimynai  4u.gif

Ačiū.
Labai bijojau savo skuboto sprendimo dėl antro. Paskui kol laukiau, ir dvejojau, ir pykau ant savęs, ir vėl norėjau. Dabar galvoju, kad taip ir turėjo būti, mums tikrai buvo permaža Prados doh.gif Tiek juoko iš mažos storuliukės. O kaip žaidžia jos lotuliukas.gif Prada pasiima žaislą, kiša ir erzina mažę. Mažė riebuliukas, griebia žaislą, tada Prada velka ją per žemę su visu žaislu. Ir abi urzgia lotuliukas.gif
veisėja įmetė linką kirpėjos kurią man parekomendavo. http://www.ustream.t...corded/52848984 cvergas - pipiriukas Bea veisėjos, o teta kur ją tvarko, mano merginų būsima kirpėja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 09 20, 08:02)
Ačiū.
Labai bijojau savo skuboto sprendimo dėl antro. Paskui kol laukiau, ir dvejojau, ir pykau ant savęs, ir vėl norėjau. Dabar galvoju, kad taip ir turėjo būti, mums tikrai buvo permaža Prados  doh.gif Tiek juoko iš mažos storuliukės. O kaip žaidžia jos  lotuliukas.gif Prada pasiima žaislą, kiša ir erzina mažę. Mažė riebuliukas, griebia žaislą, tada Prada velka ją per žemę su visu žaislu. Ir abi urzgia  lotuliukas.gif
veisėja įmetė linką kirpėjos kurią man parekomendavo. http://www.ustream.t...corded/52848984 cvergas - pipiriukas Bea veisėjos, o teta kur ją tvarko, mano merginų būsima kirpėja.
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif kad draugauja
stebekit,kad taip tampant sakandzio nesugadintu,
kirpeja thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI.
Kreipiuosi i MARKONI - ar yra galimybe pas jus apsilankyti pasigrazinimui, plaukas jau ilgas, bet dar nekrenta, manau spalio pradzioje jau galima butu pestis, mes esam neparodinei, bet man graziau kailis atrodo, kai jis pesamas. Zinau, kad esate labai uzimtas zmogus ir manau reikia prasytis isanksto, mes ne Vilnieciai.
Atsakyti
QUOTE(AushreIv @ 2014 09 20, 14:18)
SVEIKI VISI.
Kreipiuosi i MARKONI - ar yra galimybe pas jus apsilankyti pasigrazinimui, plaukas jau ilgas, bet dar nekrenta, manau spalio pradzioje jau galima butu pestis, mes esam neparodinei, bet man graziau kailis atrodo, kai jis pesamas. Zinau, kad esate labai uzimtas zmogus ir manau reikia prasytis isanksto, mes ne Vilnieciai.

Atsakiau AZ
Atsakyti
Norėjau paklausti ar čia normalu, kad kur baltai pilkos spalvos šuns kailiukas, ant kojų ir barzdos, plauko galas turi rudą atspalvį? kažkur skaičiau, kad jai plaukas ruduoja netinka maistas, ar tai tiesa g.gif ? Taip pat pleiskanoja šunytei oda, kailis prie odos kaip miltuotas, dėl ko tai galėtų būti?
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 09 22, 07:21)
Norėjau paklausti ar čia normalu, kad kur baltai pilkos spalvos šuns kailiukas, ant kojų ir barzdos, plauko galas turi rudą atspalvį? kažkur skaičiau, kad jai plaukas ruduoja netinka maistas, ar tai tiesa  g.gif ? Taip pat pleiskanoja šunytei oda, kailis prie odos kaip miltuotas, dėl ko tai galėtų būti?

Greiciausiai ruduoja nuo maisto, nors gali ruduot ir nuo vandens. Bet Jusu atveju, as asmeniskai keisciau maista, nes jei ir odele visa pleiskanoja, vadinas yra alergija. Keiskit maista ir stebekit geres oda ir kailis ar ne
Atsakyti