QUOTE(mazenis @ 2014 09 25, 01:08)
Aciu uz straipsnius,net nezinojau kad sunys irgi gali tokia liga sirgti,kas yra Babioze jau susidurusi.Su tom erkem pavojinga.

Net zmogui gali perduoti

Gal pasitarciau su kitu vetu.Taure,o koks ugis Prados?Jau labai mazai sveria.Mano suniukai 5-6 men panasiai sveria.Visa laika toks svoris buvo?Ar tik dabar?

Susirupinciau.Mazyles-normalus.
Ji visados buvo mažytė ir kūda, bet sveika. Kaip pamatuoti ūgį ? Galvojau perkūda, bet dilma mačius fotkes, sakė visai neatrodo perkūda. Ir vetas vakar sakė, kad sveiko svorio. Nors man pačiai atrodo šonkauliai per daug matosi. Aplamai išgyrė man ją

Gerutė mergytė, klauso daktaro.
Jau kai pasiėmiau buvo pati mažiausia, ir kūdžiausia. Ėda nemažai, raw maistą. Bet ir laksto labai daug. Ištisai lauke. Pas mus kiemas nuosavas, didelis ir su kalnu ir tt. Jai kartais užeina, bėgioja ratus per visą teritoriją be sustojimo, kokių 30min. Juokaujam, kad laksto su isivaizduojamu draugu. Vasarą durys namų atodarytos, tai ji ištisai lauke, nes ir pati ten sėdžiu dažniausiai. Žiemą truputį papilnės, kai mažiau lauke bus. Žiemos gale svėrė 5kg.
Papildyta:
QUOTE(malinua @ 2014 09 24, 23:42)
http://www.vetvila.l...sunu-laimo-liga
Aš nesuprantu kam kažko laukti, ar trūksta įsitikinimų....Tokiais dalykais geriau nežaisti. Ligą reikia kuo greičiau gydyti, nes jos pasekmės lb skausmingos
Būna net ir taip...
http://www.technolog...g...es??l=2&p=1
Vakar darė jai privalomą Heartworms testą. Atleiskit, kad nežinau lietuviškų terminų. To testo metu kartu parodo ar yra kitokių problemų. Parodė laimo ligą. Kad sužinoti laimo ligos progresavimą, reikia dar vieno, išsamaus kraujo testo. Pridavėm vakar kraują. Laukiam atsakymų iš laboratorijos. Vakar du kart buvau pas vetą. Nuramino, kad nėr ko dabar veltis, reikia sulaukti rezultatų, tada galvosim ką daryti. Laukiam. Gausiu rezultatus, tada varysiu per vetus sužinoti daugiau nuomonių.
Kaip nujausdama išėmiau jai sveikatos draudimą kai buvo mažiukė. Dar abejojau kam čia reikia ... deja
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2014 09 25, 01:20)
Kaip baisu su tom ligom... Laikykitės

aš irgi net nežinojau, kad šunys šia liga gali sirgt... Ach, tos erkės...
Turiu klausimėlį lietuvėms

Ar žiemai turite kokį savo cvergams rūbelį nupirkę? Ar reikalingas jis? Kiek skaičiausi, kad jie šiaip prisitaiko, bet vistiek, kai pagalvoju, kad bus minusas, o į lauką išeisim tik pasivaikščiot, o ne lakstyt, kad sušiltų, tai ar tikrai nebus jai šalta... Man jau dabar lauke šalta rytais
Pas mus pernai žiema buvo žiauri, su -27C ir ištisai sniegu. Nerengiau šuns. Pareidavo su "ledo batais" namo, visvien nerengiau.