Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(jurgičiukas @ 2014 10 21, 21:50)
Vakar pas kitą vetą buvom, ištyrė dėl erkučių, pasirodo, kad jokių gyvių mes neturim, o įtaria alergija. Kadangi po skiepo dar tik savaitė praėjo ir negali suleisti vaistų nuo alergijos, tai tavegilio liepė duot. Šiandien atkreipiau dėmesį, kad lyg ir mažiau tą kojytę kramto, tai tikiuosi, kad vaistukai jai padės ir kojytę pagydisim smile.gif

Tavegilis, kaip ir tie leidžiami vaistai, alergijos negydo. Jis tik slopina niežėjimą. Ir gal geriau ne tavegylį duokit, o zyrtec. Paplaukit jūs tą koją su Nizorall šampūnu - blogiau nebus, o gal ir padės. Mums vetas liepė, ir jau po pirmo naudojimo šuo kojų nebelaižė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 10 21, 13:59)
Pradziuginai del baltu plauku. Pas mano Maja taip pat atsirado baltu plaukeliu. Kazi, ar jie atsiranda tik del streso ar...? g.gif

Neturiu nuovokos. Kadangi dingo, noriu tikėti, kad dėl streso. Jau seniai nėr jų, o buvo daug.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 10 21, 21:04)
Tavegilis, kaip ir tie leidžiami vaistai, alergijos negydo. Jis tik slopina niežėjimą. Ir gal geriau ne tavegylį duokit, o zyrtec. Paplaukit jūs tą koją su Nizorall šampūnu - blogiau nebus, o gal ir padės. Mums vetas liepė, ir jau po pirmo naudojimo šuo kojų nebelaižė 4u.gif

Ačiū už patarimą, reiks pabandyti, nes mūsų situcaija kolkas nelabai keičiasi sad.gif nors ir mažiau, bet vistiek tą kojytę kramto.
Atsakyti
Mes va vakar kirpykloj apsilankėm. Dabar plika mano mergytė biggrin.gif Reiks ieškot kokio rūbelio. Nors kol ataugs truputis kailio. Aišku šiandien jau būtinai minusas turėjo būt... Na bet gal neperšalsim. Įdedu foto palyginimui smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 23, 07:50)
Mes va vakar kirpykloj apsilankėm. Dabar plika mano mergytė biggrin.gif Reiks ieškot kokio rūbelio. Nors kol ataugs truputis kailio. Aišku šiandien jau būtinai minusas turėjo būt... Na bet gal neperšalsim. Įdedu foto palyginimui smile.gif

Mergytė tapo visa mergina smile.gif

Šiandien ir mes ieškosim rūbelio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 23, 08:50)
Mes va vakar kirpykloj apsilankėm. Dabar plika mano mergytė biggrin.gif ]

Ar cia vien pesta, ar kazkiek ir su masinele pereita?

QUOTE(eli maja @ 2014 10 23, 13:30)
Šiandien ir mes ieškosim rūbelio rolleyes.gif

Maximoj visai nieko rubeliu yra...bent jau verti tos nedideles kainos...buvau nuziurejus pora tokiu simpatisku striukyciu smile.gif
Atsakyti
Aš vieną toki radau paprastą ploščiuką smile.gif Bandysim matuotis vakare. Reiks gal ir į Maximą užsukt pasižiūrėt.

O mano mergytė tai pešta. Nebent gal kokias ausis su mašinėle apėjo. Nežinau smile.gif Bet kirpėja tikrai padarė viską kaip reikia smile.gif
Atsakyti
Gal kam bus iduomu ,tesiogei translios 4 d.is besto ringu.

European Dog Show 2014 !
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 10 23, 14:51)
Aš vieną toki radau paprastą ploščiuką smile.gif Bandysim matuotis vakare. Reiks gal ir į Maximą užsukt pasižiūrėt.

O mano mergytė tai pešta. Nebent gal kokias ausis su mašinėle apėjo. Nežinau smile.gif Bet kirpėja tikrai padarė viską kaip reikia smile.gif

Is karto pagal nuotrauka galima pasakyti,pesimas gal yra,bet ne pilnas,galva nepesta 100%,kailis gal perpestas,bet poplaukis geriau kad butu jei nenupestas,tai nors nuimtas plikai iki plikumo.Nes poplaukis neduos augti siurkstesniam kailiui.

[attachmentid=233405]

pirmas pasitaikes pavyzdys. bigsmile.gif
Atsakyti
Tai žinokit pas mane taip ir atrodo. Tik foto jau vakare tamsoj daryta. O kakta pešta tikrai, nes matosi aiškiai. Nmanau, kad kirpėja Elmyra kažko nedadarė... g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Atitrukau kazkaip visai nuo jusu pasnekesiu, vis laiko ner.Tai kaip matau diskutavot aktualia tema del pesimo.
O kaip po pesimo ar normalu, kad suniukas buna vietomis sasuotas. Nes as jau ir pradedu galvot, kad po parodu reiks kirpt suni, nes gaila man ji kankint su tuo pesimu, skauda jam ziauriai, jau net kirpeja sake dar po to sasai uzsideda tai vis niezti, tepaliukais po to tepu kad taip nesidraskytu. Tai kazin cia beda kad suo dar tik 2karta pesamas ir oda nepripratus, ar cia kirpejos kalte. Su vienais kalbejau tai ir sake vestuka kai pesdavo Vilniuj nebudavo jokiu sasu, o Kaune ir jiem su sasais nupesa . doh.gif

Atsakyti
Kiek suprantu, tai kai ateina laikas, plaukas pešasi lengvai. Ir jokių šašų ir žaizdų nebūna. Prieš savaitę buvau nuvedus saviškę pas vesiėją kirpimui, tai ji peštelėjo ir pasakė - nu, jei norit, galiu nupešt, bet jai skaudės Aš, aišku, nenorėjau biggrin.gif . Ir iš viso, sakė, jei jūs laikot jos kailį tokios būklės (iššukuotas poplaukis), tai net nebūtina pešti iki plikumo, tiesiog kaskart prašukuot su trimeriu. Gausis tipo rūlingo (ar kažkaip tai panašiai biggrin.gif ). Tai jei būčiau primygtinai reikalavus, kad peštų, matyt, irgi būtų žaizdota likus unsure.gif
Atsakyti