Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(AushreIv @ 2014 10 16, 09:40)
KAS DEL PESAMO KAILIO- esam juodukai, pesam jau 3metai ir ruosiuosi pereiti prie  kirpimo, nes  paausiai jau pilki, pauodegys irgi pilkas, kaip ir kaklas bei pilvas ,o kur pesamas kailis- juodas blizgus ir grazus , tad atrodom margai  doh.gif ir mane tai ludina. Gal pasidalinsit kailio prieziuros istorija ir patarimais, kuriu sunys jau vyresni  4u.gif

drinks_cheers.gif pas mus su įsidarbriu tas pats. Pabandžiau pešt ausis - nu nepatinka šunei tai... ir uodegos pešt irgi neduoda biggrin.gif
Atsakyti
Merginos. Fotkinta tik mažoji, o Prada tuo tarpu šalia stovėjo ir su letena badė man į šoną, kad fotkinčiau ją. Kadangi ir toliau pyškinau mažąją, Prada atsisėdo man prieš nosi. Žvilgsnis pavyduko nukamuotas lotuliukas.gif wub.gif
Auginam kailį, prašom šukuosenos nekritikuoti lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, o nuo kada reikia pradėt triminguot kailį? Nes mūsiškė dar tik 3 mėn. ir labai kudlota. Aš ją tik kiekvieną dieną šukuoju, nors jai tai ir nelabai patinka. Įdomu ar ji dar pripras prie šukavimo, ar jeigu per mėnesį nepriprato ir kandžiojasi,tai taip ir toliau bus g.gif ?
Atsakyti
Kada gimus jūsų mažė (mano liepos 20)? Man atrodo mūsiškės labai panašaus amžiaus.
Irgi kandžiojasi, bet bandau šukuoti vakare, kai jau mieguistesnė, arba visai vėlai. Kolkas šukuoju su grėbliu, nežinau kaip jis vadinasi. Pokailį gerai pragenėja. Ir vakar subinioko baltą dalį nuskutau, ir aplink kitą vietelę. Dar letenytes apskutinėjau, tarp pagalvėlių. Daugiau nieko nedarau, po paskutinio skiepo vešiu nupešti normaliai.
Atsakyti
Mes pirmą kartą pešėm tik beveik penkių mėnesių, kadangi anksčiau sakė dar kailis nebuvo susiformavęs. Nors šiaip sako pešt apie 4 mėn. reiktų. Čia kiekvienam individualiai.
O Prada tikra pavyduolė smile.gif Bet užtat, kokie antakiai lotuliukas.gif thumbup.gif ,
O dėl šukavimosi maniškei iki šiol nepatinka (jau 9 mėn.), bet muistosi tik tada, kai aš šukuoju. Pas kirpėją ramiai stovi smile.gif Net pabandžiau pašukuot pati, kai buvom pas kirpėją ant stalo. Ir puikiai leidosi. O va namie ji įsivaizduoja, kad čia žaidimas doh.gif Na bet nieko. Po truputį, po truputį kaip nors išmokysiu nesimuistyti ir nekąsti į šukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 10 16, 22:21)
Kada gimus jūsų mažė (mano liepos 20)? Man atrodo mūsiškės labai panašaus amžiaus.

Mūsiškė Bela gimusi liepos 6 d., taip kad vienodo amžiaus smile.gif
O tas vadinamas grėblys tai toks šepetys su metaliniais šeriais? Nes mes tai su tokiu šukuojamės ir paskutiniu metu po šukavimosi išsišukuoja tokie kaip suvelta vilna (kaip pūkas), todėl ir pagalvojau, kad gal jau mums reiktų triminguotis.
Šiandien važiuosim pas vetą, kad abžiūrėtų, nes nors ir duodam tik Meradog sausą maistelį alergiškiems šunims, paskutiniu metau labai pradėjo kasytis ir vieną kojytę labai nusikasiusi (nusikramčiusi) dantimis, kad net plaukučiai toje vietoje ne balti, o rausvi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 10 17, 12:23)
vieną kojytę labai nusikasiusi (nusikramčiusi) dantimis, kad net plaukučiai toje vietoje ne balti, o rausvi sad.gif

Va dėl tokios problemos su pėdutėm mums veterinaras liepė paplaut tas vietas Nizoral šampūnu. Sako, gali būti mieliagrybis. Mums padėjo 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2014 10 17, 12:23)
Mūsiškė Bela gimusi liepos 6 d., taip kad vienodo amžiaus smile.gif
O tas vadinamas grėblys tai toks šepetys su metaliniais šeriais? Nes mes tai su tokiu šukuojamės ir  paskutiniu metu po šukavimosi išsišukuoja tokie kaip suvelta vilna (kaip pūkas), todėl ir pagalvojau, kad gal jau mums reiktų triminguotis.
Šiandien važiuosim pas vetą, kad abžiūrėtų, nes nors ir duodam tik Meradog sausą maistelį alergiškiems šunims, paskutiniu metau labai pradėjo kasytis ir vieną kojytę labai nusikasiusi (nusikramčiusi) dantimis, kad net plaukučiai toje vietoje ne balti, o rausvi sad.gif

Vaziuociau pas veta,kad nebutu kokia grybeline liga.Tegul istyria.Gali buti nerviniu pagrindu.Vetas pamatys-pasakys.O kodel alergiskiems maistas.Jau retai cvergai buna alergiski.Mano kely nepasitaike.
Kas liecia pesima,kailis mazdaug pradeda eiti 4-5 men.O poplauki nors du kartus per menesi gerai butu patiems prasukuoti.Veiseja turejo issaiskinti.
Zili plaukai gali atsirasti nuo skutimo masinele,taip pat nuo kailio strukturos,jei minkstesnis tai pastebejau.Pas mane sene yra 10 metu,ji po siai dienai pesama,nes pas ja labai siurkstus kailis,mazai poplaukio,kai pradeda eiti plaukas,labai graziai nusipesa.Man dar lengviau.O buna kuriems nors ir siurkstus,bet sunkiai vistiek eina,mano patinas toks.Tai po jo pesimo,rankos puslem nueina.Bet negaliu jo sodinti po masinele,nors su malonumu tai padaryciau.Visus saviskius pesu,man graziau siurkstus plaukas.Nei vienas nepraziles,bet prazylusiu maciusi,ties tom vietom,kur skutama,uzpakalys,kaklas,ausys.Ausu ir uodegos nei vienam nepesu,tik kerpu.Pesu tik plaukus is ausu.
Del sukavimo,mazyliams nepatinka.As daugiau zaidimo forma sukuoju.Pasiimu ant keliu,ir sukuojames.Paskui pripras,ir labai ramiai stoves,jei dazniau tai uzsiimsite.Net fenuojami stovi kaip ikalti,nors pradziai visko budavo,net tekdavo supykti. bigsmile.gif
Atsakyti
Taure, fainuolės jūsų mergaitės smile.gif Mano ir taip miegodaovavo pusiau iškritus rolleyes.gif
Aš nugarytę triminguoju nuo 3,5 mėn. kartą per savaitę. Ausytes ir uodegytę apeinu su mašinėle. Sekasi vis geriau rolleyes.gif Dabar 6 mėn., bet dar nepešėme. Lapkričio pabaigoje eisime gražintis iš esmės. Kaži, kaip ištvers lauke. Ar reiktų kokį rūbelį dėti? g.gif Man taip jie nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Kirpsimės ne lapkričio pabaigoj doh.gif o šio mėn. pabaigoj. Taigi dabar spalis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 10 18, 09:22)
Kirpsimės ne lapkričio pabaigoj doh.gif o šio mėn. pabaigoj. Taigi dabar spalis biggrin.gif

6 men.pagalvojau lapkricio pabaiga per velu.O kai imate poplauki,neina geras plaukas,nes pas mane tuoj merginai 6 men,delsiu pesti,nes galvoju 9 men eiti i paroda,tai net bijau poplauki imti,kad neitu geras plaukas.Paskui nesusitvarksiu visai.
Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 10 17, 19:15)
Vaziuociau pas veta,kad nebutu kokia grybeline liga.Tegul istyria.Gali buti nerviniu pagrindu.Vetas pamatys-pasakys.O kodel alergiskiems maistas.Jau retai cvergai buna alergiski.Mano kely nepasitaike.
Kas liecia pesima,kailis mazdaug pradeda eiti 4-5 men.O poplauki nors du kartus per menesi gerai butu patiems prasukuoti.Veiseja turejo issaiskinti.

Mūsų Bela pirkta ne iš veisėjo, tai ir informacijos gavom neperdaugiausiai. Maistą alrgiškiems šunims duodam, nes pradžioje davėm Nutrivet Protect, tai pradėjo kasytis ir kailis toks kaip miltuotas pasidarė, bet pakeitus į Meradogą situaicja ne ką ir pasikeitė. O dabar dar ir tą kojytę labai kramto sad.gif
Vakar buvom pas vetą, tai apžiūrėjo ir tipo nuo blusų sulašino ir įtaria poodines erkutes nuo mamos blink.gif , bet jokių tyrimų nedarė tipo laukt gal praeis. O dėl kojytės išvis nieko...Tik man labai keista iš kur tos blusos ir poodinės erkutė jai mes šuns nevedam į lauką, namie įdeali švara, nes esu mažumėlę pedantė, o ir šeimininkai,kurie pardavė tikrai matosi, kad tvarkingi žmonės, su 2 mažmečiais vaikais, Belos mama ir matėsi, kad tikrai prižiūrėta.
Nežinau nei ką daryt, ar čia dar palaukt ar eiti as kitą vetą, nes draugė rekomendavo senamiestyje kitą veterinarą, gal ten normaliau apžiūrėtų g.gif
Atsakyti