Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

Sveiki, mūsų šnaucerė beveik neloja, todėl, kad nuo pat pradžių draudėm tai daryt, nes girdėjau anksčiau, kad šnauceriai dideli lojikai. Manau daug priklausys kaip auklėsit. O dėl alergijos mes buvom palikę draugams savaitgaliui, kurie alergiški vilkšuniui, tai jokia alergija nepasireiškė. Pati esu alergiška dulkių erkutėm, bet su ja jokių problemų nėra. O dėl buto dydžio tai kis nesvarbus. Svarbu kiek turėsit laiko su juo pažaist ir išvest į lauką smile.gif
Sėkmės įkalbinėjant vyrą. Man tai pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriukshte @ 2014 08 28, 09:19)
Norėčiau paprašyti pagalbos ir padėti patvirtinti arba paneigti kai kuriuos teiginius paie cvergšnaucerius, nes bandau įtikintį vyrą, kad šis šuo mums tobulai tinka(baisiai noriu šuns)...
1. Jis kažkur rado parašyta, kad šnauceriai daug loja, bet kiek domėjausi cvergai loja nedaug? Aišku dar nuo dresūros tikriausiai priklauso?

2. Mano vyras turi atopinį dermatitą, panašu, kad dukrai, kuriai dabar 4m., irgi tas pats - tik ji gyvūnams nealergiška, bent kiek turėjo kontakto kaime su katėmis, niekas nepasireiškė. Vyras alergiškas katėms ir arkliams, šunims lyg ir ne, bet labai tam priešinasi - čia aišku tą patikrintume su laikinu paglobojimu - o kaip jūsų patirtis dėl alergijų ir cvergų laikymo? Ar dėl to reikia 2 k. per savaitę maudyti šį šunį?

3. Pas mus mažas butas - 44 kv.m. Ar jam užtenka mažai vietos? Ar nesikankins jis paliktas vienas?

Būsiu labai dėkinga už pagalbą smile.gif

Aš asmeniškai, kuo daugiau skaitau, tuo labiau noriu  wub.gif

Pirmiausiai uzkliuvo atopinis dermatitas,cia odos problema,kuri labai gerai tvarkoma,jei klausysite dermatologu,alergija cia ne prie ko.Cvergus laiko ir alergiski katems zmones.Loti kartais reikia paciai paprasyti,kad suzinotum ar jis tai moka.Turiu 4 cvergus.Geriausias variantas isiprasyti abiems su vyru pas cvergista,ir manau itikinsite .
Atsakyti
Maniškė loja tik kai skambina į duris, arba krebžda aplink duris, ar langus, arba netikėtai įeina į užtvertą kiemą. Ant praeivių, dviračių, mašinų ir dar kažko panašaus, niekad neloja. Kaukia kai gaudžia sirenos, arba kai vaikai jos "paprašo" doh.gif . Šuo nelojikas.
Atsakyti
Su savo mazge,ja 3 karta mano veisymo biggrin.gif sunglasses2.gif

Atsakyti
Gražu smile.gif gal kas dalyvausit su juodu šnauceriu mažylių klasėje už savaitės parodoje Kaune? smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinot, ar kas nors parduoda ūgtelėjusį juodą arba juodą su įsidabriu cvergiuką (geriau cvergiukę) su dokumentais? maždaug nuo pusmečio iki metų amžiaus?
Atsakyti
man labai grazu as negaliu atsiziureti. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2014 09 01, 17:36)
Gal kas nors žinot, ar kas nors parduoda ūgtelėjusį juodą arba juodą su įsidabriu cvergiuką (geriau cvergiukę) su dokumentais? maždaug nuo pusmečio iki metų amžiaus?

Variusai drauge bigsmile.gif ?
Atsakyti
Na, ne visai. Pažįstamas prašė pasidomėti, ar kas nors tokio yra. Sportui biggrin.gif Tai nors ir ne namiškė, bet vis tiek draugė Variušai būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2014 09 02, 15:01)
Na, ne visai. Pažįstamas prašė pasidomėti, ar kas nors tokio yra. Sportui  biggrin.gif  Tai nors ir ne namiškė, bet vis tiek draugė Variušai būtų  smile.gif

Entuziaste nebėr? Ten mergaičiukė buvo likusi paauginta. Kiek jaunesnė tik gal.
Atsakyti

Linkejimai cvergistams is JAV!!!
Kaip cia gera silta thumbup.gif , o pas mus turbut LT ruduo. Kazin kaip ten mano vezlys g.gif gal jau uzsikase lotuliukas.gif

QUOTE(Markoni @ 2014 08 29, 23:52)
Su savo mazge,ja 3 karta mano veisymo biggrin.gif  sunglasses2.gif

wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2014 09 02, 16:01)
Na, ne visai. Pažįstamas prašė pasidomėti, ar kas nors tokio yra. Sportui  biggrin.gif  Tai nors ir ne namiškė, bet vis tiek draugė Variušai būtų  smile.gif

HATCHIKO FAITHFUL Prisirišimo Jausmas
gime 20 bal.

user posted image
+37067790483 , +37064635785 roske@info.lt, ladydog@info.lt
Atsakyti