Oho kaip gražiai spalvos atrodo lėkštėje, adija5

QUOTE(diuni @ 2014 08 06, 07:17)

Ten kur receptuką įkėliau, matosi paskutinėjė foto kiek likę tuščios vietelės,- nedaug. Reikia į stiklainėlį sudėti laaabai kruopščiai, spustelt, kad pasidarytų viršuje sulčių.
Adija, o Russian Plum patiko jums?
Ir dar noriu paklaust, kodėl ne visi vienodai sunoksta, žiedkočio vieta kitų pomidorų kieta balta gelsva, na tokia nekokia.
mano dukra is darbo grizusi pjaustesi pomidorus su grietine darytis... tai rinkosi tik geltonus ir oranzinius
sake toki skaniausi. Siuliau zalius paragaut, ar juodus, mandagiai "aciu ne" pasake

QUOTE(adija5 @ 2014 08 06, 22:36)
bet šitas Bielyj Saxar tai visai fui visiems be išimties. Šiemet neskaniausias .
ar ten kartais ne Sachar Bielyj toj tavo pietų lėkštėj kėpso?

Man jis irgi nepatiko, net sėklų nerinksiu.
Nu nesikeikiant... Nakti truko slanga siltnamyje. Toks lietus ten buvo, kokio turbut LT visa seniai nemate. Mano demetligei tik to ir reikejo matyt, kad isbujotu galutinai.
QUOTE(jolanka @ 2014 08 06, 23:59)
Ten kur receptuką įkėliau, matosi paskutinėjė foto kiek likę tuščios vietelės,- nedaug. Reikia į stiklainėlį sudėti laaabai kruopščiai, spustelt, kad pasidarytų viršuje sulčių.
Ir dar noriu paklaust, kodėl ne visi vienodai sunoksta, žiedkočio vieta kitų pomidorų kieta balta gelsva, na tokia nekokia.

Dėl dėmių prie vaiskočio- greičiausiai trūksta maistp medžiagų.Reik manyt , daugiausiai kalio. Bet būna , kad ir veislės kai kurios taip noksta. Aplamai , šiemet klimatas ekstremalus gan , tai sunku ir atspėt kitą kartą...
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 08 07, 07:47)
Nu nesikeikiant... Nakti truko slanga siltnamyje. Toks lietus ten buvo, kokio turbut LT visa seniai nemate. Mano demetligei tik to ir reikejo matyt, kad isbujotu galutinai.
Diena , matosi , bus giedra ir šilta , išdžius staigiai...Aš vakar vėl savus laisčiau ant nakties

O jau rugpjūčio vidurys , šiaip ir nelaistyt jau gal reiktų.Bet toks karštis , kad gal šiemet dar liesiu nekartą gal

Adija , o tu meškos kojos renki sėklas

QUOTE(ptashka @ 2014 08 07, 06:47)
ką dabar jau bepadarysi.. teks išskint sergančius lapus ir kurį laiką nelaistyt. Dabar jau prigėrė sočiai, o kitą savaitę, sinoptikai žada, jau ir vasara baigsis (kai man atostogos prasideda ir prie jūros susiruošiau).
QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 08:30)
ką dabar jau bepadarysi.. teks išskint sergančius lapus ir kurį laiką nelaistyt. Dabar jau prigėrė sočiai, o kitą savaitę, sinoptikai žada, jau ir vasara baigsis (kai man atostogos prasideda ir prie jūros susiruošiau).

QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 07:30)
Man tap visada buna. Beje, po Zoliu irgi planavau pora laisvu dienu pasiimt, tai se tau ir orus i sveikata.
Gal mulca nurinkti, kad greiciau pradziut? Siltnamis ir taip palaistytas antradieni ryte buvo. Ten balos dabar. Labiausiai kambariniu geliu gaila... Plaukiojo vazone.
QUOTE(diuni @ 2014 08 07, 07:31)
Per karščius atidirbom, daba vėsiai ilsėsimės

QUOTE(matuke @ 2014 08 06, 22:16)
Nepatikesi kaip dziaugiuosi kad citrinos tikros, nes tik isiuntusi pastegejau ant kitos pokucio puses , klaustuka, suprask, suabejota ar seklos Citrinuku
Labai grazi keke

Labai grazi keke

Matai, kiekvieną veislę pasėjusi vis panages išsivalau, tai peresorto ir nepasitaiko

Ačiū, matuke

QUOTE(adija5 @ 2014 08 06, 23:36)
Nu,tai jau rodyk daba iš eilės ką turi. Nuo sėklų siuntimo jau atsikratei
.
šitas Bielyj Saxar tai visai fui visiems be išimties.Nu,jei tas sulčių skyrelis dar dar,tai mėsos skonis grynai kaip mokyklinio sąsiuvinio sugertukas.Tik pagromulavus, akį kam užlipyt pro vamzduką iššovus, tinkamas . Šiemet neskaniausias .

šitas Bielyj Saxar tai visai fui visiems be išimties.Nu,jei tas sulčių skyrelis dar dar,tai mėsos skonis grynai kaip mokyklinio sąsiuvinio sugertukas.Tik pagromulavus, akį kam užlipyt pro vamzduką iššovus, tinkamas . Šiemet neskaniausias .
O ką rodyt?

Nu, senos mano veislės

Kosmonaut Volkov, Juodas Rusas, Rozovy Miod, Medovy Spas, Fejerverk, Green Zebra, Samocviet Izumrudny, Aladinas, Mazarinis, dviejų spalvų Citrinos ir hibridai. Iš naujesnių: Hazel Gold, Likeris, Tres Cantos, Meškos Letena, German Strawberry, Tobolsk, Hugo, Dietskij Sladkij ir blinda. O peresortus išroviau, kad nenervintų

Kitais metais mažiausiai pusės išvardintų veislių neauginsiu. Juodų, žalių, dryžuotų ir tų "vištų karolių" išvis nei vieno daigo nebus, niekas nevalgo, netgi aš

O tas Biely Sachar jau tiek metų linksniuojamas kaip niekam tikęs pomidoras, ir vistiek jį sėja, sodina.. Reikia jau labai nejautrių, nereiklių skonio receptorių, kad tas Sacharas patiktų.