Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų namučiai

Oho kaip gražiai spalvos atrodo lėkštėje, adija5 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 06, 07:17)
rolleyes.gif o , bandysiu ir aš...o sakykit , nebus taip , kad liks dalis stiklainio tuščio po kaitinimo...ar su kaupu kažkaip sudedat g.gif

Ten kur receptuką įkėliau, matosi paskutinėjė foto kiek likę tuščios vietelės,- nedaug. Reikia į stiklainėlį sudėti laaabai kruopščiai, spustelt, kad pasidarytų viršuje sulčių.

Adija, o Russian Plum patiko jums?

Ir dar noriu paklaust, kodėl ne visi vienodai sunoksta, žiedkočio vieta kitų pomidorų kieta balta gelsva, na tokia nekokia.
Atsakyti
mano dukra is darbo grizusi pjaustesi pomidorus su grietine darytis... tai rinkosi tik geltonus ir oranzinius biggrin.gif sake toki skaniausi. Siuliau zalius paragaut, ar juodus, mandagiai "aciu ne" pasake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 08 06, 22:36)
bet šitas Bielyj Saxar tai visai fui visiems be išimties. Šiemet neskaniausias .

ar ten kartais ne Sachar Bielyj toj tavo pietų lėkštėj kėpso? cool.gif
Man jis irgi nepatiko, net sėklų nerinksiu.
Atsakyti
Nu nesikeikiant... Nakti truko slanga siltnamyje. Toks lietus ten buvo, kokio turbut LT visa seniai nemate. Mano demetligei tik to ir reikejo matyt, kad isbujotu galutinai.
Atsakyti
QUOTE(jolanka @ 2014 08 06, 23:59)
Ten kur receptuką įkėliau, matosi paskutinėjė foto kiek likę tuščios vietelės,- nedaug. Reikia į stiklainėlį sudėti laaabai kruopščiai, spustelt, kad pasidarytų viršuje sulčių.

Adija, o Russian Plum patiko jums?

Ir dar noriu paklaust, kodėl ne visi vienodai sunoksta, žiedkočio vieta kitų pomidorų kieta balta gelsva, na tokia nekokia.

4u.gif Ačiū...

Dėl dėmių prie vaiskočio- greičiausiai trūksta maistp medžiagų.Reik manyt , daugiausiai kalio. Bet būna , kad ir veislės kai kurios taip noksta. Aplamai , šiemet klimatas ekstremalus gan , tai sunku ir atspėt kitą kartą...
Papildyta:
QUOTE(ptashka @ 2014 08 07, 07:47)
Nu nesikeikiant... Nakti truko slanga siltnamyje. Toks lietus ten buvo, kokio turbut LT visa seniai nemate. Mano demetligei tik to ir reikejo matyt, kad isbujotu galutinai.

Diena , matosi , bus giedra ir šilta , išdžius staigiai...Aš vakar vėl savus laisčiau ant nakties doh.gif Taip iškepė per savaitę , kad šeštadienio nutariau nelaukt...
O jau rugpjūčio vidurys , šiaip ir nelaistyt jau gal reiktų.Bet toks karštis , kad gal šiemet dar liesiu nekartą gal g.gif Net nežinau , kaip čia geriau elgtis , dar labai labai daug žalių ir neužaugusių vaisių...

Adija , o tu meškos kojos renki sėklas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2014 08 07, 06:47)

ką dabar jau bepadarysi.. teks išskint sergančius lapus ir kurį laiką nelaistyt. Dabar jau prigėrė sočiai, o kitą savaitę, sinoptikai žada, jau ir vasara baigsis (kai man atostogos prasideda ir prie jūros susiruošiau).
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 08:30)
ką dabar jau bepadarysi.. teks išskint sergančius lapus ir kurį laiką nelaistyt. Dabar jau prigėrė sočiai, o kitą savaitę, sinoptikai žada, jau ir vasara baigsis (kai man atostogos prasideda ir prie jūros susiruošiau).

blink.gif na jūs ką...man nuo vidurio mėnesio atostogos prasidės tik... blink.gif o siaube blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 08 07, 07:30)

Man tap visada buna. Beje, po Zoliu irgi planavau pora laisvu dienu pasiimt, tai se tau ir orus i sveikata.

Gal mulca nurinkti, kad greiciau pradziut? Siltnamis ir taip palaistytas antradieni ryte buvo. Ten balos dabar. Labiausiai kambariniu geliu gaila... Plaukiojo vazone.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2014 08 07, 07:31)
blink.gif .man nuo vidurio mėnesio atostogos prasidės tik... blink.gif o siaube blink.gif

Per karščius atidirbom, daba vėsiai ilsėsimės biggrin.gif Nors žiūriu, kad gismeteo antroj pusėj rugpjūčio vėl savaitikę šilumos žada - ale būtinai jau tada, kai aš iš pajūrio parsitarabanysiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 07 rugpjūčio 2014 - 07:41
rolleyes.gif nežinau...gismeteo labai jau kartais pro šoną prašauna...
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 08 06, 22:16)
Nepatikesi kaip dziaugiuosi kad citrinos tikros, nes tik isiuntusi pastegejau ant kitos pokucio puses , klaustuka, suprask, suabejota ar seklos Citrinuku  doh.gif  biggrin.gif
Labai grazi keke wub.gif

Matai, kiekvieną veislę pasėjusi vis panages išsivalau, tai peresorto ir nepasitaiko lotuliukas.gif
Ačiū, matuke 4u.gif Geltona Citrina dera puikiai, šalia auga ir Raudona Citrina, abi labai gražiai žiūrisi, kaip dvynės smile.gif

QUOTE(adija5 @ 2014 08 06, 23:36)
Nu,tai jau rodyk daba iš eilės ką turi. Nuo sėklų siuntimo jau atsikratei user posted image.

šitas Bielyj Saxar tai visai fui visiems be išimties.Nu,jei tas sulčių skyrelis dar dar,tai mėsos skonis grynai kaip mokyklinio sąsiuvinio sugertukas.Tik pagromulavus, akį kam užlipyt pro vamzduką iššovus, tinkamas . Šiemet neskaniausias .

O ką rodyt? unsure.gif Viską matėt. Gi nieko intriguojančio nėra, kas pomidorienes iš koto išverstų. Pasiskaitau, kiek čia kai kurios veislių augina, tai pasijaučiu tikru skurdžiumi lotuliukas.gif

Nu, senos mano veislės doh.gif jei jau taip cekava, galiu pavardinti smile.gif , bet žinau, kad pamišusioms pomidorienėms tikrai bus neįdomios:
Kosmonaut Volkov, Juodas Rusas, Rozovy Miod, Medovy Spas, Fejerverk, Green Zebra, Samocviet Izumrudny, Aladinas, Mazarinis, dviejų spalvų Citrinos ir hibridai. Iš naujesnių: Hazel Gold, Likeris, Tres Cantos, Meškos Letena, German Strawberry, Tobolsk, Hugo, Dietskij Sladkij ir blinda. O peresortus išroviau, kad nenervintų smile.gif

Kitais metais mažiausiai pusės išvardintų veislių neauginsiu. Juodų, žalių, dryžuotų ir tų "vištų karolių" išvis nei vieno daigo nebus, niekas nevalgo, netgi aš doh.gif

O tas Biely Sachar jau tiek metų linksniuojamas kaip niekam tikęs pomidoras, ir vistiek jį sėja, sodina.. Reikia jau labai nejautrių, nereiklių skonio receptorių, kad tas Sacharas patiktų.

Atsakyti