Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 13:18)
3.39$ esu mokejus. Priklauso, kiek prisijungiančių būna. Be to, įvertinkit svorį (siuntimosi kaštams), ką pirksit, skalbimo priemonės gan sunku gali būt, vitaminai, dantų pastos, aišku ne tiek..
P.S. del sito produkto niekad nesigailesiu. Sloga "sugauna" ir sutvarko per 2-3 dienas thumbup.gif.

Bet vaikams kaip suprantu negalima g.gif tipo pasikonsultuokit su gydytoju, bet sudėtis lyg ir normali g.gif nes man kažko tokio nuo slogos vaikui reiktų, kaip tik rudenį visi snargliai vėl prasidės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 13:18)
3.39$ esu mokejus. Priklauso, kiek prisijungiančių būna. Be to, įvertinkit svorį (siuntimosi kaštams), ką pirksit, skalbimo priemonės gan sunku gali būt, vitaminai, dantų pastos, aišku ne tiek..
P.S. del sito produkto niekad nesigailesiu. Sloga "sugauna" ir sutvarko per 2-3 dienas thumbup.gif.

Tada šito ir man labai reikia biggrin.gif , nes man sloga - didžiausia liga...
Atsakyti
Panos, kur perkat medvilnines pėdkelnes mergaitėms? Maniškei reik 116cm, arba brangu, arba nailoninės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 11, 14:13)
Bet vaikams kaip suprantu negalima  g.gif  tipo pasikonsultuokit su gydytoju, bet sudėtis lyg ir normali  g.gif  nes man kažko tokio nuo slogos vaikui reiktų, kaip tik rudenį visi snargliai vėl prasidės  doh.gif

Paskaičius sudėtį, išbandžius ant savęs, duodu ir vaikui, pusę dozės blush2.gif. Nebe mažikė mano tokia jau. O kai sloga prasideda, ieškau kaip greičiau ko nors gelbstinčio, nes tie vibrociliai, viburkolai ar dar kas nors, man tragiškiau ir maža naudos verysad.gif. Kaip tik savaitgalį kažkiek kažkaip užkirtau kelią čiauduliui+sloga g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 10, 20:23)
aš jau kelinti metai tiek žiemą, tiek vasarą neišlipu iš kailinių ugg šlepečių  smile.gif  šiaip namie pas mus šilta, dukra ir žiemą, ir vasarą basa būna, o va man net vasarą norisi šlepečių ir būtent su šitom kailinėm niekada pėda neprakaituoja. Visada aviu basa koja  rolleyes.gif

Dekui labai uz patarima. Mano vaikai irgi dazniausiai basi, o man irgi norisi slepeciu. Nepakenciu jei nors dulkele po padais jauciu. Bet nezinau kaip su vilnonem, pas mus griandys sildomod g.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:25)
Dekui labai uz patarima. Mano vaikai irgi dazniausiai basi, o man irgi norisi slepeciu. Nepakenciu jei nors dulkele po padais jauciu. Bet nezinau kaip su vilnonem, pas mus griandys sildomod  g.gif

tokiu atveju gal geriau atviros odinės kokios nors g.gif.
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2014 08 11, 14:19)
Manu koks 33gal ,turim Ugg  Naujus klasikinius bernukui US1,tai tik tik jam ,galvoju ,kad ziema gali but jau mazi doh.gif ,teks pardavinet.
Ecco basutes pirkau nesenai 34dydi.

QUOTE(guziukas @ 2014 08 11, 14:51)
Siu batu 4 dydis EU yra 34,UK3...tai gal pagal tai pasiskaiciuok koks tas 1 galetu buti g.gif

vitpadis 4 dydzio yra tip top 23cm 4u.gif

Ziurek,dar tokia info radau "DYDIS 1 USA, MŪSŲ 31, PĖDUTEI 20-20,5 CM." Cia ugg batu zieminiu 4u.gif

Aciū, pabijojau siusti užsakymo, nes pagalvojau, kad gal turi būti ne little kid o big kid . Pabijojau, kad galiu gauti koki 21 dydi smile.gif

Sunku man su tais zieminiais batais. Dabar pedutė 20,5 cm , tai manau koks pusantro centimetro dar gali būti rezervui žiemai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiva: 11 rugpjūčio 2014 - 14:32
Gal kas galit pasakyti, ar sis rankinukas odinis http://www.ideeli.co...8726?from_ppr=1
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:30)
Gal kas galit pasakyti, ar sis rankinukas odinis http://www.ideeli.co...8726?from_ppr=1

Material: Faux leather body, Lining: Fabric - NEodinis 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 14:17)
Paskaičius sudėtį, išbandžius ant savęs, duodu ir vaikui, pusę dozės blush2.gif. Nebe mažikė mano tokia jau. O kai sloga prasideda, ieškau kaip greičiau ko nors gelbstinčio, nes tie vibrociliai, viburkolai ar dar kas nors, man tragiškiau ir maža naudos verysad.gif. Kaip tik savaitgalį kažkiek kažkaip užkirtau kelią čiauduliui+sloga g.gif.

Paprasykit vaistinėse gretfrutų aliejaus. Nepigus jis, bet maniskiams veikia super, o ir jokios chemijos nėra. Man bendradarbė rekomendavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 15:17)

gal reik išbandyti, nes nekenčiu slogos doh.gif

QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:25)
Dekui labai uz patarima. Mano vaikai irgi dazniausiai basi, o man irgi norisi slepeciu. Nepakenciu jei nors dulkele po padais jauciu. Bet nezinau kaip su vilnonem, pas mus griandys sildomod  g.gif

jos ne vilnonės, jos odinės su kailiu smile.gif man ir ant šildomų grindų su jomis ne karšta biggrin.gif su vilna kai šilta tai oj ne koks jausmas schmoll.gif o va su kailiu man visai nieko biggrin.gif nors dabar per karščius ir aš basa vaikštau, bet tik nukris temperatūra keliais laipsniais, lipsiu vėl į savo kailines ugg šlepetes lotuliukas.gif

bet šiaip gal tikrai geriau kokios visiškai odinės ir atviros...
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:48)
Paprasykit vaistinėse gretfrutų aliejaus. Nepigus jis, bet maniskiams veikia super, o ir jokios chemijos nėra. Man bendradarbė rekomendavo 4u.gif

Ką su juo daryt? g.gif
Atsakyti