Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 14:31)
Material: Faux leather body, Lining: Fabric - NEodinis  4u.gif.

Aciū
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 08 11, 14:29)
Panos, kur perkat medvilnines pėdkelnes mergaitėms? Maniškei reik 116cm, arba brangu, arba nailoninės rolleyes.gif

Lietuvoje smile.gif čia, nepigios tiesa, bet geros smile.gif

QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:48)
Paprasykit vaistinėse gretfrutų aliejaus. Nepigus jis, bet maniskiams veikia super, o ir jokios chemijos nėra. Man bendradarbė rekomendavo 4u.gif

greipfrutų aliejus tai čia tas pats, kas greipfrutų sėklų ekstraktas? g.gif nes jei tas pats, tai aš jį žiemą profilaktikai naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2014 08 11, 13:29)
Panos, kur perkat medvilnines pėdkelnes mergaitėms? Maniškei reik 116cm, arba brangu, arba nailoninės rolleyes.gif

Perku, tiksliau atsisiunciu is vegateksa Lietuvoje. Apiperku kojinem visa seimyna. Pėdkelnės gaunasi apie 10 Lt tokiai panelytei smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 11, 15:52)

greipfrutų aliejus tai čia tas pats, kas greipfrutų sėklų ekstraktasg.gif  nes jei tas pats, tai aš jį žiemą profilaktikai naudoju  rolleyes.gif

Turbūt. Aš paskui pagalvojau kad čia apie tai ax.gif. Citrosept. Sako, padeda. Kiekvienas savo atranda. Aš nelabai juo tikiu, ypač kad per tris dienas suvaldyt procesą g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 11, 14:52)

greipfrutų aliejus tai čia tas pats, kas greipfrutų sėklų ekstraktas?  g.gif  nes jei tas pats, tai aš jį žiemą profilaktikai naudoju  rolleyes.gif

Tas pats. O siaip is namiu galima ir vadinamos paleistuvės ( nezinau kaip tiksliai ją vadinti moksliškai) sulcių įvarvinti. Išsičiaudo ir baigta. Tik mažoji nepasiduoda lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 14:50)
Ką su juo daryt? g.gif

Tiesiog įlašinti į nosytę ir baigta
Papildyta:
QUOTE(manouche @ 2014 08 11, 14:54)
Turbūt. Aš paskui pagalvojau kad čia apie tai ax.gif. Citrosept. Sako, padeda. Kiekvienas savo atranda. Aš nelabai juo tikiu, ypač kad per tris dienas suvaldyt procesą g.gif.

Būtent, kas ieško, tas randa. Juk organizmai skirtingi. Spjaunu per petį 3 k. , negaliu kol kas skųstis, kad vaikai ligašia, tad ir stengiuosi išsiversti su augaliniais vaistais. O šiaip manau, kad labai svarbu maistas. Gyvenu kaime, sunkiai dirbu, bet stengiuosi uzsiauginti viską pati. Ką daro perdirbimo įnonės ir kas patenka ant miestiecių stalo maciusi ir todėl apetito nekelia.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 11, 14:48)

jos ne vilnonės, jos odinės su kailiu smile.gif man ir ant šildomų grindų su jomis ne karšta biggrin.gif su vilna kai šilta tai oj ne koks jausmas  schmoll.gif  o va su kailiu man visai nieko biggrin.gif nors dabar per karščius ir aš basa vaikštau, bet tik nukris temperatūra keliais laipsniais, lipsiu vėl į savo kailines ugg šlepetes  lotuliukas.gif

bet šiaip gal tikrai geriau kokios visiškai odinės ir atviros...

o kokias tu turi? ax.gif gal linką gali, nes irgi ieškau, aš šaltmirė, pastoviai ledinėm galūnėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 16:07)
Tiesiog įlašinti į nosytę ir baigta

nu lašinti dar niekad nebandžiau g.gif
bet jei gerti taip, kaip nurodyta, tai nieko jis nepadeda biggrin.gif nebent tikėjimui, kad stiprini imunitetą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 08 11, 16:14)
bet jei gerti taip, kaip nurodyta, tai nieko jis nepadeda  biggrin.gif  nebent tikėjimui, kad stiprini imunitetą biggrin.gif

drinks_cheers.gif.
Atsakyti
Ar yra sierroj koks papildomos nuolaidos kodas?
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:53)
Perku, tiksliau atsisiunciu is vegateksa Lietuvoje. Apiperku kojinem visa seimyna. Pėdkelnės gaunasi apie 10 Lt tokiai panelytei  smile.gif  smile.gif

Aha esam pirkę Vegateksoj, geros, bet tikrai ne 10lt. Juk ten kainos be PVM nurodytos, o dar plius siuntimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rumpumpele @ 2014 08 11, 15:48)
Paprasykit vaistinėse gretfrutų aliejaus. Nepigus jis, bet maniskiams veikia super, o ir jokios chemijos nėra. Man bendradarbė rekomendavo 4u.gif

Bet su juo atsargiai, nes gali alergizuoti.

Klaipėdietės, aš kažko nesuprantu... Jums daiktų nereikia? Jau tuoj nauja siunta išeis, o pas mane kaip stovėjo dėžė, taip ir stovi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 rugpjūčio 2014 - 15:51
QUOTE(Irreelle @ 2014 08 11, 07:57)
o su 38 tuomet 7 turetu Converse tikti?  g.gif Vans emem dukrai 7.5 tai tik tik buvo, noretusi puses cm didesniu...
susibalamutinau galutinai  g.gif Pirmus batus emiau Nine West 7.5 aukstakulnius tai koja ikisau ir netgi vaikscioti galiu, bet labai jau tik tik dydis, todel dvejas balerinas emiau 8 dydzio ir abejos spaude(RL prasitampe aciu Die), nebenoriu ankstu batu daugiau, bet ir nenoriu is ju iskrist  doh.gif

Galvočiau , kad ir 7.5reiktų ...
Atsakyti