Įkraunama...
Įkraunama...

Myliu savo vyrą, bet jis paliko mane

QUOTE(dianullka @ 2006 07 10, 01:31)
O, aš galiu pasakyti tik tiek,kad mes šeimos modelį perimam iš vaikystės .Dažniausiai smurtauja tie, kurie matė smurtaujantį tėvą,arba skiriasi tie, kurie vaikystėje patyrė tėvų skyrybas.Kaip bebūtų gaila, bet jie nematė šeimos vertybių,jie atkartoja visa tai savo šeimoje

Oi taip nesnekek,jei tau taip buvo tai nereiskia kad ir kitiems taip pat.As maciau ir patyriau daug smurto,nu nezinau savo vaiku dar neturiu,bet tikrai nenoresiu kad jie kentetu taip kaip ir as ir visk del to atiduosiu ir padarysiu kad jie turetu grazia ir laiminga vaikyste,kokios neturejau as.....
Atsakyti
<alfija>:tai galų gale padėti žmonai darbą susirasti,o paskui jau keliauti kur tik nori,pas bobą,pas vyrą,pas ką tik užsigeidė.
Čia taip,kad ta santa barbara,kurią tu irgi tęsi daugiau nebesitęstų.
[/quote]
Del darbo tai as drisciau papriestarauti. Kodel vyras turi man padeti darba susirasti, na nebent tik jei kazka konkretaus zinotu ir pasiulytu, o siaip tai as nesu kokia invalide, kokia netiksa, kuri pati nieko nesugeba. Nors aisku lengviau darba gauti per pazintis. Bet siaip tai darbas yra mano reikalas ir tikrai del to nesuku galvos, kad vyras man nepadejo/nepadeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramioji: 10 liepos 2006 - 08:03
QUOTE(alfija @ 2006 07 09, 23:14)
<...>tai beliko dabar man laukti,kad moteris atšliaužtų manęs atsiprašyti už tai,kad ji turėjo kažkokių vilčių  kad aš ją mylėsiu ir su ja gyvensiu ir vaikus auginsiu,jei tinkamai atsiprašys suorganizuosiu dar vieną vaiką.

O tau neatrodo, kad jį elementariai UŽKNISO toks gyvenimas ir neauklėjime čia esmė? Kaip tai viską matai tik iš savo varpinės ir per savo svertis. Kitų variantų negali būti. Tuo labiau, kad tikrosios situacijos ištiesų nežino NIEKAS. Netgi neramioji čia gali pasakas apie gyvenimą kurti ir save rodyti iš tokios auksinės pusės, kad belieka tik rožių žiedlapius po kojomis kloti ir aureolę uždėti? Mes remiamės tik jos subjektytvia nuomone ir nuotrupomis iš kažkokio mistinio realaus gyvenimo.

Žinant kokių moteriškių yra pagiežingų ant savų vyrų ir kaip jos po to vaidina aukas, visiškai dėl to nesistebėčiau. Pė vė zė, gal ji jam vaikus norėjo palikti naktį, mat pas ją svarbių reikalų, O gal tada kai jis ruošėsi į komandiruotę? Vienas iš artimų draugų, kai išeidinėjo iš savo ex, paliko viską kai stovi, ta bliadina du kartus bandė šantažo būdų jį susigražinti: 1 grąsino nusižudyti; 2 pagrąsino, kad nematys dukros. Ir čia ne viena tokia istorija, jų daugiau. Turiu ne vieną pažįstamą vyrą kurie kenčia nuo savo buvusiųjų. Tik vyra turi didesnę savigarbą neiti ir neloti ant kiekvieno pakampio, kokie jie auksiniai ir kaip jie vsiką darė dėl šeimos.

Taip, kad nereikia lialia ir pasakų apie tai, kaip vyras (kiaulė) ją paliko ir ką jis privalo dėl jos daryti.

Papildyta:
QUOTE(#Mia# @ 2006 07 09, 21:24)
Vyras gali negaleti paimti vaiku, juk jam taip sunku.
O jei buvo bendras susitarimas, kad zmona yra namu seimininke tai jis ir toliau islieka - priteisiami alimentai zmonai, nes ji dare namu seimininkes karjera (beje, zodis "karjera" nereiskia uzimamau pareigu didejima, o visus darbus, kuriuos tu darei)  ir toliau ja gali uzsiimti, vyras jai mokejo uz tai (bendru susitarimu) ir toliau laikantis to pacio susitarimo turetu moketi, kol ji nepakeis savo profesijos ar seimynines padeties. O cia tik posovietinese salyse yra isitikinimas, kad moteris turi dirbti, gaminti valgyti, graziai atrodyti, sokineti aplink vyra ir t.t. ir dar dekoti vyrui, kad jos nepalieka.

O gal jai taip sunku "atiduoti" vaikus auginti tėvui? Gal jai "geriau", kad jie augtų su ja? Juk tai toks geras ginklas tėveliui pašokdinti. Nemanai?

O visą kitą - tam yra teismas, jei jau tokie razmahai platūs. Tik negalvok, kad tokie dalykai vyksta lengu rankos mostu ir finansinis išlaikymas žarstomas į kairę ir į dešinę, ir dar tokiais kiekiais, koks buvo santuokos metu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 08:33)
Vienas iš artimų draugų, kai išeidinėjo iš savo ex, paliko viską kai stovi, ta bliadina du kartus bandė šantažo būdų jį susigražinti: 1 grąsino nusižudyti; 2 pagrąsino, kad nematys dukros.

O stai cia jau primetei istorija is savo varpines blush2.gif

O siaip pasakysiu, visi budai yra pateisinami norint susirgazinti SAVO vyra i seima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramioji @ 2006 07 09, 21:36)
oi, matau verda cia diskusijos kaip reikiant  biggrin.gif
Parasysiu savo versija:
1. <...> Beje kai as buvau pokalbyje del darbo lygiai taip pat ir pasakiau, kad buvo laikas dirbti, buvo laikas mokytis ir vaikams atsiduoti, tai buvo tokie mano gyvenimo etapai, kuriuos taip pragyvenau ir tikrai buciau nekeitusi karjeros del vaiko ir nesigailiu del to. nezinau ka apie mane pagalvojo, bet as buvau atvira.

A tai jau dabar vaikas staiga tapo pakankamai didelis, kad dirbti galėtum? Prieš tai buvo baisiai mažas ir reikėjo visokeriopos mamos dėmesio?

2. Myliu savo vyra be proto ir nieko labiau nenoriu, kaip tik ji susigrazinti ir tai tikrai ne del patogaus gyvenimo, kaip irgi kazkuri rasete.

Pasikartosiu - kartais pervėliai yra siprantama, kad to žmogaus reikėjo ne tada, kai jis uždarė duris, o tada kai jis buvo šaliai.

3. Kokia bebuciau stipri, bet as paluzau ir prikreciau kvailysciu. Juk kiekvienas zmogus gyvenime prikrecia tokiu dalyku, del kuriu gailisi, bet deja jau nieko negali pakeisti. Siandien, beje, prikreciau irgi, papasakosiu veliau.

Kiekvienas privalo atsakyti už savo poelgius asmeniškai, neperkraunant atsakomybės kitiems asmenims.

4. Galit sakyt taip jaio ir reikia, pati kalta, bet man vienodai, galiu pasakyt tik viena, jog gyvenime buvau visada atviras zmogus ir niekada nemokejau meluoti. Tai ir buvo mano didziausia blogybe-per daug atvira sirdim ziurejau i gyvenima. Mastydavau, kad kokia tu esi taip ir su tavim elgsis. Taigi visada visus taikydavau, visada visiems padedavau, organizuodavau visokias labdarines veiklas ir t.t, bet gyvenimas man teske antausi. Ka gi ir tai isgyvensiu ir neprapulsiu.

Kažkaip nelabai tikiu. Pradedant nuo vietos - "nemokėjau meluoti"
5. Labai lengva mane smerkti del mano elgesio ir diskutuoti apie tai koks vyras vargsas ir kaip as ji nuskriaudziau. bet nieko siaip sau nebuna, kiekvienas veiksmas turi veiksma ir atoveiksmi.

Kodėl smerkia? Niekas nesmerkia. Pati save smerki, tai kam kitiems dar tave smerkti? O ar vyras vargšas ar ne - ne mum spręsti. O jei ieškai gailesčio sau - tai gal iškato tavęs pradedam masiškai gailėtis? Gal kokį pjedestalą sukalam? Užkelsime ant jo tave ir visos žiūrėsime kaip į etaloną. Nenori?

6. Siandien tiek praverkaiu, kad turbut jau viso gyvenimo asaras isverkiau ir daugiau jau nebeturiu jegu niekam, nes tikrai pavargau jau nuo visko.
Zdz, pulkit ir draskykit mane galutinai i gabalus

Nuo to, kad tu žliumbsi, ašarosi kas nors pasikeis? Moteriške, pasaulis nesisuka vien tik aplink tave. Reikia gyventi pačiai ir dėl savęs. Mylėti artimą savo, taip kaip myli save. T.y. kitam duoti meilės tiek, kiek jo suteiki sau. Jei daugiau - žmogus elementariai pervargsta, jam darosi koktu. Na dar žinoma ir kokia gi ten ta "meilė" reikia žiūtėti.
Atsakyti
nu dėl varpinių,tai mes kiekviena iš savo varpinės žiūrim,čia jau žinai iš svetimos nepažiūrėsi.Nu rodos aiškiai rašau SVARSTAU,o ne KONSTATUOJU FAKTĄ ir žodžiu AMEN.Visaip gali būti,būna pagiežingų,būna ir vyrų pagiežingų,visaip būna.Gi nė viena nepretenduojam į šventą tiesą smile.gif .

Neramioji,gali padėti susirasti sakydama,būtent tą ir turėjau galvoj-va būdamas darbe sužino,kad kažkur darbo vieta kaip tik tau ir tave apie tai informuoja,o ne kaip avį įdarbinti veda.
Papildyta:
Nakviša,o kodėl tu ją taip puoli?Sakyčiau labai asmeniškai.
Atsakyti
QUOTE(Ji @ 2006 07 10, 08:45)
O stai cia jau primetei istorija is savo varpines  blush2.gif
O siaip pasakysiu, visi budai yra pateisinami norint susirgazinti SAVO vyra i seima.  ax.gif

Taip, bet čia buvo skirta alfijai, ibo pas ją dirba ar su ją dirba, vien tik vargšės nuskriaustos moterys, kurios visą gyvenimą paaukojo dėl eržilų.
Visada yra dvi medalio pusės.

Na, jei tau priimtina, dėl savo vyro venas susipjaustyti ir vaiko šantažavimu laikyti šalia savęs vyra iš gailėsčio arba kaip šunį ant lenciūgo ... sorry, bet aš tokių moterų negerbiu.
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2006 07 10, 08:52)
<...> Nakviša,o kodėl tu ją taip puoli?Sakyčiau labai asmeniškai.

Aš ne ją puolu, o tas kurios mato tik vieną vienintelę tiesą, kuri yra tiesesnė už kitas tiesas.

P.S. Tavo svarstymai labiau panašūs į faktų konstatavimą, ibo jie pateikiami jau viską žinančio žmogaus rankomis. Užtat ir klausiau - iš kur tu žinai, kad pė vė zė vyra snenori pasiimti vaikų? Iš kur? Iš to, kad jis kartą negalėjo jų paimti? Ar iš to, kad jo mobilus buvo išjungtas?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 08:56)

Na, jei tau priimtina, dėl savo vyro venas susipjaustyti ir vaiko šantažavimu laikyti šalia savęs vyra iš gailėsčio arba kaip šunį ant lenciūgo ... sorry, bet aš tokių moterų negerbiu.

as nesakau, kad tai man yra priimtina schmoll.gif , tiesiog norejau pasakyti, kad tam tikra prasme as jas suprantu ir moraliskai pateisinu, nes kovoja, (gal ir nelabai civilizuotais budais blush2.gif ) uz SAVO SEIMA.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 10, 09:56)
Taip, bet čia buvo skirta alfijai, ibo pas ją dirba ar su ją dirba, vien tik vargšės nuskriaustos moterys, kurios visą gyvenimą paaukojo dėl eržilų.
Visada yra dvi medalio pusės.

Papildyta:

Aš ne ją puolu, o tas kurios mato tik vieną vienintelę tiesą, kuri yra tiesesnė už kitas tiesas.

P.S. Tavo svarstymai labiau panašūs į faktų konstatavimą, ibo jie pateikiami jau viską žinančio žmogaus rankomis. Užtat ir klausiau - iš kur tu žinai, kad pė vė zė vyra snenori pasiimti vaikų? Iš kur? Iš to, kad jis kartą negalėjo jų paimti? Ar iš to, kad jo mobilus buvo išjungtas?

nu tu irgi labai ilgai tvirtinai kad pas ją namuose jovalas suveltas,ka ji tyčia nedirba,o ir šiaip apsileidus boba ir ką?Matai kas mums būna panašu,ir būna TIK PANAŠU,bet tai dar nereiškia kad faktas.Tu už mane nusprendi kad aš konstatuoju faktus,už autorę nusprendi,kad ji vėpla,nu tu taip karštai čia reiškiesi,kad net nežinau.Aš manau,kad nenori jis tų vaikų vienas auginti iš daug priežasčių,nu tai tegu nuomojasi butą kur tie vaikai tilps,kas draudžia,nu tai tegu sau skambina,bendrauja irt.t.,bet kad to nėra.Juk jis jei ir skirsis tai ne su vaikais,o su žmona,bet kol kas atrodo kad su visais.Aš tai nesuprantu visvien ko tu taip pyksti kad ji nedirbo,ar čia asmeninė patirtis ar asmeninis pavydas g.gif .Man tai tas pats kaip ten buvo,nes tai jau buvo ir atgal niekas nebenugyvens,i nepakeis,dabar reikia žiūrėti kaip yra dabar.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 09, 23:14)
nu tai aišku,kad be vaikų vyrui geriau,kas to nežino ir anokia čia naujiena.O apie smurtą,nu tai jei konkrečiai šiuo atveju tai vaikai pas tą mušeiką ir liko biggrin.gif ,žodžiu bandei kažką tokio susukti sakyčiau gana įdomaus,gal net galėtų skambėti maždaug taip,o kam gi vesti moterį,savo vaikų motiną gal aš ją mušt kada pradėsiu,tai imuosi prevensijos iš kart,o ir vaikam daug naudingiau bus ,jei gyvensim atskirai,gal ir išlaikyt nereiks,nu jei kokia avarija,tai pažaisiu vyriškus žaidimus,tėviškų gal tegu nesitiki, jau nebekalbant apie auklėjimą,o kam ?dar smurtauti pamokysiu,nu ir visas toks baltas ir pūkuotas esu,tai beliko dabar man laukti,kad moteris atšliaužtų manęs atsiprašyti už tai,kad ji turėjo kažkokių vilčių  kad aš ją mylėsiu ir su ja gyvensiu ir vaikus auginsiu,jei tinkamai atsiprašys suorganizuosiu dar vieną vaiką.

No zinai, pastatei viska virs kojom. Turbut netiki vyrams ir netikesi nekada. Net gincitis ir diskutot nenoriu, nes bet kurioj vietoi matei tik bloga. Tipo vyrai negali mileti vaiku, arba mileti tik su saligom. Tas pats del moters.
Atsakyti
QUOTE(zerowy @ 2006 07 10, 10:13)
No zinai, pastatei viska virs kojom. Turbut netiki vyrams ir netikesi nekada. Net gincitis ir diskutot nenoriu, nes bet kurioj vietoi matei tik bloga. Tipo vyrai negali mileti vaiku, arba mileti tik su saligom. Tas pats del moters.

kodėl manai kad aš netikiu,kad vyrai myli vaikus,gali,bet dažniau jie juos myli su sąlygom.Čia nė blogai nė gerai,čia taip jau su vyrais yra.Jei kažkaip įžeidžiau,atsiprašau,o vyrai gali būti teisūs,betapie smurtą tai aš nesupratau ką tu norėjai pasakyti,tikrai.Nes čia mušėsi moteris.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 07 10, 09:10)
nu tu irgi labai ilgai tvirtinai kad pas ją namuose jovalas suveltas,ka ji tyčia nedirba,o ir šiaip apsileidus boba ir ką?Matai kas mums būna panašu,ir būna TIK PANAŠU,bet tai dar nereiškia kad faktas.Tu už mane nusprendi kad aš konstatuoju faktus,už autorę nusprendi,kad ji vėpla,nu tu taip karštai čia reiškiesi,kad net nežinau.<...>

Prašome pacituoti tą vietą kur AŠ pasakiau, kad namuose jovalas, kad ji tyčia nedirba ir šiaip yra apsileidusi boba ir kad ji yra vėpla. Konkrečias citatas. Ibo dabar matau, kad tavo fantazija piešia kažką tokio mistinio, ko bent jau AŠ nesakiau.
Atsakyti