Spaude, yra Dubingiuose, provanso miestelyje, tikrai maciau

QUOTE(Meredita @ 2014 10 09, 16:21)
Reiks užsukti Vilniuje į Dubingius. Bandžiau užsukti į kelis užuolaidų salonus, tai niekas neturėjo.
Ačiū

QUOTE(spaude @ 2014 10 10, 10:57)
Reiks užsukti Vilniuje į Dubingius. Bandžiau užsukti į kelis užuolaidų salonus, tai niekas neturėjo.
Ačiū
Ačiū

yra dar toks dryzuotas spalvotas ikejoj, bet man negrazus

QUOTE(Meredita @ 2014 10 10, 15:57)
yra dar toks dryzuotas spalvotas ikejoj, bet man negrazus
toks kaip is cirko, bet gal jums tiktu ir patiktu 

Mačiau IKEA baldakima, bet labiau norėčiau medinio ar metalinio.
Domus galerijoje, Dubingiuose tai neradau, bet Dubingių tinklalapyje yra vienas neblogas

http://www.dubingiai...dakimas_3_2.jpg
Ar esat kas is iekejos (ne vaiku skyriaus) baldu pasidare vaiku kambari?
Noriu susidelioti, bet beda, kad spintos ir lentynos nera vienos kolekcijos, bent jau mano norimu...
Taip norejau is BIRKELAND plokstes, deja..
Noriu susidelioti, bet beda, kad spintos ir lentynos nera vienos kolekcijos, bent jau mano norimu...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 12, 11:31)
Ar esat kas is iekejos (ne vaiku skyriaus) baldu pasidare vaiku kambari?
Geras klausimas, as taip pat bandziau deliotis, bet kazkap ir nepavyko spintos, komodos, lentynu susikomplektuoti.
Galvoju gal gamintis, man labai grazus pottery barn kids baldai, kazko panasaus labai norecau i dukros kambari. Tik nzn dar nuo kurio galo pradeti, reikia duodi kokiems baldininkams paskaiciuoti, tik bijau, kad po ju paskaiciavimu vel prie Ikea teks mestis

QUOTE(savita1 @ 2014 10 18, 15:52)
Geras klausimas, as taip pat bandziau deliotis, bet kazkap ir nepavyko spintos, komodos, lentynu susikomplektuoti.
Galvoju gal gamintis, man labai grazus pottery barn kids baldai, kazko panasaus labai norecau i dukros kambari. Tik nzn dar nuo kurio galo pradeti, reikia duodi kokiems baldininkams paskaiciuoti, tik bijau, kad po ju paskaiciavimu vel prie Ikea teks mestis

As is ten miegamaji kopijavaus

Cia is medzio arba is MDF reiketu tokio stiliaus, bus brangu, todel ir ieskau alternatyvu.. kol kas nesekas..
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 18, 14:59)
As is ten miegamaji kopijavaus
Cia is medzio arba is MDF reiketu tokio stiliaus, bus brangu, todel ir ieskau alternatyvu.. kol kas nesekas..

Jeigu rasi, butinai pasidalink

As kol kas tik del sios lovytes domejausi, labai ji man grazi, princese auga tai ir lovos atitinkamos reiktu

http://www.potteryba...l...mattresses
Grazi lovyte
mano pupa kolkas tokiai per maza...Po ilgu paiesku, uzsakiau pas liaudies meistra paprasta balta lovyte, ziuresim kas gausis
turesim pries kaledas....

Mes vakar ir sulaukem nauju lovyciu. Jos pacios paprasciausios, bet vaikams labai patiko. Tures savo kampa
Lovas derinom prie turimo vaiku baldu komplekto (spintos, lentynu ir rasomo stalo). Darem specialiai be istraukiamu stalciu, kad nebraizytu grindu, patalynes dezes labai talpios, jau vienoj sudeta vaiku isaugti, nepriaugti rubeliai, kitoj telpa patalyne. Uzsakiau dar abiem vienodus uzklotus su paduskelem. va tokius:
Uzklotas Vasara

Dar iki pilno uzbaigimo truksta vaikau kambariui sviestuvo, roletu ir mini kilimuku prie lovu ir bus baigta. Bet viskas pagal galimybes savu laiku

Uzklotas Vasara

Dar iki pilno uzbaigimo truksta vaikau kambariui sviestuvo, roletu ir mini kilimuku prie lovu ir bus baigta. Bet viskas pagal galimybes savu laiku

Neperseniausiai persikraustėm į didesnį būstą. Vaikams numatėm patį didžiausią - 18m3 kambarį. Jis didelis, erdvus, rytų pusėje, yra balkonas, po langais nėra triukšmo, buvęs salonas. Žmonės, atėję į svečius, sako elgiamės neteisingai. Jiems labiau patinka kitas kambarys - 14m3, esantis už virtuvės, po langais mašinų stovėjimo aikštelė, buvęs miegamasis. Jau buvau pradėjus dairytis naujų baldų, bet susimasčiau ar tinkamai elgiames