Įkraunama...
Įkraunama...

Lanko sukimas

QUOTE(irmulia @ 2011 02 02, 17:06)
aišku, kad padeda  thumbup.gif  thumbup.gif 

na rezultatai tai tokie : - 5 cm  mirksiukas.gif  (aišku, čia mityba derinta (jokių bandelių, ir pan.) , plius kiti pratimėliai + elipsinio mynimas) bet man pats sukimo procesas patinka  mirksiukas.gif  ypač jausčiasi kai išsuku ne mažiau nei 30 min be jokio sustojimo  mirksiukas.gif

nu gal reiks ir man pradet g.gif o tai gavau dovanu lanka su spygliukais ir guli vargsas be darbo blush2.gif
Atsakyti
Sakykit gal kvailai nuskambes blush2.gif o jus lanka sukat į viena pusę ar pakaitoms tai i viena tai į kita?
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2011 02 04, 12:11)
Sakykit gal kvailai nuskambes blush2.gif  o jus lanka sukat į viena pusę ar pakaitoms tai i viena tai į kita?

įvairiai mirksiukas.gif būna vieną kartą tik į vieną pusę, būna kad į abi mirksiukas.gif

man į dešinę sukti - jokių sunkumų, o štai į kairę tai reikia stengtis hihihi.gif kad lankas nenukristų biggrin.gif
Atsakyti
as tai isbandziau toki buda liemeni pagrazint tai pilvo sokiai . per youtube isijungiu pamokeles, po koki pusvalandi per diena ale pasoku kaip jau ten iseina ir po savaites ziuriu jau rezultatas yra tongue.gif smile.gif nes kitaip neprisiverciu visokiu pratimu daryti, neturiu kantrybes g.gif biggrin.gif
o cia dar toks dalykas kad visai smagu ir dar plius raumenys dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 02 04, 21:35)
as tai isbandziau toki buda liemeni pagrazint tai pilvo sokiai . per youtube isijungiu pamokeles, po koki pusvalandi per diena ale pasoku kaip jau ten iseina ir po savaites ziuriu jau rezultatas yra  tongue.gif smile.gif nes kitaip neprisiverciu visokiu pratimu daryti, neturiu kantrybes  g.gif biggrin.gif
o cia dar toks dalykas kad visai smagu ir dar plius raumenys dirba smile.gif

na na , mesk čia tą nuorodą -mes irgi norime pilvo šokius pašokti biggrin.gif
Atsakyti
sukam sukam lankus toliau biggrin.gif

aš šiandien atsukau 2 partijas po 20 minučių thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai noriu pasiklausti:) turiu lanka bandau jau savaite sukti puse sekundes sekunde ir krenta jis man, vyras juokiasi kad rankos ne is tos vietos auga, bet tikrai cia reikia ilgai bandyti?
Atsakyti
QUOTE(Tasmane @ 2011 02 10, 14:40)
Sveikos, as tai noriu pasiklausti:) turiu lanka bandau jau savaite sukti puse sekundes sekunde ir krenta jis man, vyras juokiasi kad rankos ne is tos vietos auga, bet tikrai cia reikia ilgai bandyti?

biggrin.gif iš tos iš tos auga mirksiukas.gif

tiesiog praktikos trūksta ir tiek mirksiukas.gif suk toliau lanką ir priprasi mirksiukas.gif

mes čia ir po 10 min. ir po 30 min. ir net po 1 val. išsukam be pertraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 10, 15:53)
biggrin.gif  iš tos iš tos auga  mirksiukas.gif

tiesiog praktikos trūksta ir tiek  mirksiukas.gif  suk toliau lanką ir priprasi  mirksiukas.gif 

mes čia ir po 10 min. ir po 30 min. ir net po 1 val. išsukam be pertraukų  mirksiukas.gif

Aciu, reiskia reik neprarasti vilties:)fr4
Atsakyti
sorry panos biggrin.gif va cia tos pilvo sokiu pamoku nuorodos smile.gif
pradedant sita yra keturios dalys
http://www.youtube.c...h?v=XOMtF6irGNg

o turincioms daugiau istvermes yra sita
http://www.youtube.c...h?v=In1bptHtm0I
bet as asmeniskai per sita ziaaaurei padustu smile.gif

ai, o dar pilvo sokio pamoku yra cia.. ten apie 30 ju isvis.. sitos man asmeniskai dar idomesnes smile.gif

http://www.bellydanceboulevard.com/
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 02 06, 19:42)
sukam sukam lankus toliau  biggrin.gif

aš šiandien atsukau 2 partijas po 20 minučių  thumbup.gif

Saunuole 4u.gif
o jums melyniu ant sonu nelieka?
as lanka sukt tik su storu megztiniu galiu, kitaip kaulus nusidauzau ir melynais sonais lieku g.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanelle @ 2011 02 20, 14:02)
Saunuole  4u.gif
o jums melyniu ant sonu nelieka?
as lanka sukt tik su storu megztiniu galiu, kitaip kaulus nusidauzau ir melynais sonais lieku  g.gif

tikrai jokių mėlynių neturiu mirksiukas.gif

nes gan senokai suku lanką ( taip pirmus kartus atidaužiau šoninius kauliukus, nes mėlynės buvo atsiradusios) bet dabar tai viskas ok mirksiukas.gif

+ lanką suku juosmenį ir dalį klubų apsivyniojusi plėvele - nerealus dalykas thumbup.gif
Atsakyti